Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben geçen yıl bu ayakkabıları almıştım etniesten 190 liraya.çok memnun kaldım hiçbi yerine bişey olmadı.
şimdi de bu alttakileri beğendim 240 liraymış annemler onun yerine 3 tane nike alırsın daha iyi diyolar eder mi sizde çok kararsız kaldım.istediğim ayakkabıda bu:
çok maskulen duruyorlar ben olsam daha feminen modelleri tercih ederdim nike adidas bunun için uygun ama senin zevkin tabi içine sinmeyen 3 ayakkabı alacağına bunları al
cnm içine siniyosa al nası olsa uzun süre yıpranmıyo nikeada 150 civarı verceksin 90 daha koy içine sinen olsun ayakkabı snçta elbse etek olsa değmez dermde ayakkabı ve mont için değer
canım benim nike çok çabuk yıpranıyo. bende de adidasın rahatlıgına duskunluk var eger sen etniesle rahatsan al. rahatlıgını da geçtm e.n azından içine sinen bişey olsun.