- Konu Sahibi Hatice Meryem
Gayet yerinde bi davranış hatta ben daha çirkef olabilirdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babam da kardesi gibi görmüs yillarca ondan olabilirAlttan ala ala şımarmışlar..
Hadi anneniz eskilerin o erkek mantığıyla ezilmeye alışmış da, babanız neden destek olmuyor size hayret bir olay?
Ailem de konustu. Ama inanmadilarsiz önceki kırgınlığı düzeltmek için elinizden geleni yapmışsınız ama iftira sözkonusuysa daha neyi alttan alabilirsiniz ki? koskoca adam sizin açıklamanıza fırsat vermeyip başkalarından duyduğuna inanmayı seçmiş, aileniz en azından durumu yatıştırabilirdi, dayınızla konuşup size iftira atıldığını söyleyebilirdi. onu görünce konuşmamakla siz yanlış bir şey yapmamışsınız bence vicdanınız rahatsa kimseye hesap vermeyin
Fazla iyi davranmışınMerhaba hanımlar. Kısaca anlatmak istiyorum. Annemlere yakın oturan dayimlar var. Bunlar ailecek çok garipler. Çok alinganlar. Senelerce hep alttan aldik biz. Mesela dayim bana kizip bagirabilir. Ama annem kuzenime en ufak birsey dese ailece ailemize küserler. Biz hep idare ettik hep alttan aldik. Anneannem hayatta iken onlara davrandigi kadar bize iyi davranmazdi. Bizde yaşadi kadin hep hic onlarda kalmadi. Yine de hic yaranamadi. Hep kötülediler. Çok olaylar geçti aramizda. Bir kere bizim bahçedeki bir agacin dalini kirmişti cocuklari. Canim neden kirdiniz dedim sakince sadece. Birden ayaklandilar tolarlanip gittiler 6 ay konusmadilar benimle. Tabi ben bunlardan biktim. Ama annem babam hep o senin dayin küslük olmaz dedi. Hep alttan aldim... hep bizim cabalarimizla buzlar eridi. Cocuklarina cok emegim oldu. Özel ders veriyordum onlari hep calistirdim ücretsiz tabi ki. Kendi sinavim varken onlara ders calistirdigim coktur. Helali hos olsun. Ama gecen aylarda bana bir iftira attilar. Yani cocuklari ve eşi atti. Dayim da inandi buna. Yani dayimla ilgili çok çirkin birsey dedigimi söylemisler ama şahitlerim de var öyle birsey demedim. Gittim kendimi ifade etmeye calistim. Hepsi birden bana saldiriya gecti. Ben de dedim ki madem bu kadar kötüyüm bundan sonra siz sağ ben selamet. O günden beri görmüyorum hiç birini. Bana watsaptan laf sokmalar falan oldu. Muhatap olmadim hepsini engelledim. Dayim haric. Geçen aksam annemlerdeydim. Dayim geldi birden. O gelince ben de ciktim diger odaya gectim hemen. Hic konusmadim. Ama esim oturdu muhabbet etti vs. Ben kendim kirilsam küssem de kimseyi etkilemem. Onlar gibi degilim. O gidince annem ve babam bana çok kizdi. Hoşgeldin demeliymisim. Sarilmaliymişim. Ben de dedim ki bana iftira attilar. Dayim da inandi. Madalyon da takalim bari hepsine dedim. Siz ne düşünüyorsunuz ben yanlis mi yaptim
Bizde de böyle küsen barışan akraba var. Kimseye hayrı yok. Bir hayır beklemiyoruz da çok zor. Bizim ki işi yoksa herkese küser, İşi düşeceği insanla barışırdı :)Ailem de konustu. Ama inanmadilar
Ben genelde konusurum böyle durumda insanlarla. Ama 3 yil gecmis sizin olayinizda. Biraz geç kalmissinizBenim eşim de dayı..
Görümcemin kızı bize de annesine dedikodumuzu yapmış bizzat gördüm "özürlüler" demiş. Ama evime geliyor bunlar işte. O lafı gördüm duydum 3 yildir o konuyu açmadım. Yuzlessem ne diyeceğim? Yada yüzleşmeli miyim
Siz görseniz ''ozurluler' diye arkanizdan konuştuklarını , ne derdiniz yada ne konusurdunuz yada nasıl davranirdinizBen genelde konusurum böyle durumda insanlarla. Ama 3 yil gecmis sizin olayinizda. Biraz geç kalmissiniz