• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Senin Dayın

Çok olgun bir insansınız tebrik ederim sizi.dayınızın eşi de nasıl bir kadınmış anlayamadım. Bende eskiden sizin gibiydim ama artık kötü mü oldum nedir bilmiyorum hakedene hakettiği gibi davranıyorum.kimseyi kendi sınavım varken çalıştıramam mesela Allah gönlünüze göre versin herşeyi

siz önceki kırgınlığı düzeltmek için elinizden geleni yapmışsınız ama iftira sözkonusuysa daha neyi alttan alabilirsiniz ki? koskoca adam sizin açıklamanıza fırsat vermeyip başkalarından duyduğuna inanmayı seçmiş, aileniz en azından durumu yatıştırabilirdi, dayınızla konuşup size iftira atıldığını söyleyebilirdi. onu görünce konuşmamakla siz yanlış bir şey yapmamışsınız bence vicdanınız rahatsa kimseye hesap vermeyin
Ailem de konustu. Ama inanmadilar

Merhaba hanımlar. Kısaca anlatmak istiyorum. Annemlere yakın oturan dayimlar var. Bunlar ailecek çok garipler. Çok alinganlar. Senelerce hep alttan aldik biz. Mesela dayim bana kizip bagirabilir. Ama annem kuzenime en ufak birsey dese ailece ailemize küserler. Biz hep idare ettik hep alttan aldik. Anneannem hayatta iken onlara davrandigi kadar bize iyi davranmazdi. Bizde yaşadi kadin hep hic onlarda kalmadi. Yine de hic yaranamadi. Hep kötülediler. Çok olaylar geçti aramizda. Bir kere bizim bahçedeki bir agacin dalini kirmişti cocuklari. Canim neden kirdiniz dedim sakince sadece. Birden ayaklandilar tolarlanip gittiler 6 ay konusmadilar benimle. Tabi ben bunlardan biktim. Ama annem babam hep o senin dayin küslük olmaz dedi. Hep alttan aldim... hep bizim cabalarimizla buzlar eridi. Cocuklarina cok emegim oldu. Özel ders veriyordum onlari hep calistirdim ücretsiz tabi ki. Kendi sinavim varken onlara ders calistirdigim coktur. Helali hos olsun. Ama gecen aylarda bana bir iftira attilar. Yani cocuklari ve eşi atti. Dayim da inandi buna. Yani dayimla ilgili çok çirkin birsey dedigimi söylemisler ama şahitlerim de var öyle birsey demedim. Gittim kendimi ifade etmeye calistim. Hepsi birden bana saldiriya gecti. Ben de dedim ki madem bu kadar kötüyüm bundan sonra siz sağ ben selamet. O günden beri görmüyorum hiç birini. Bana watsaptan laf sokmalar falan oldu. Muhatap olmadim hepsini engelledim. Dayim haric. Geçen aksam annemlerdeydim. Dayim geldi birden. O gelince ben de ciktim diger odaya gectim hemen. Hic konusmadim. Ama esim oturdu muhabbet etti vs. Ben kendim kirilsam küssem de kimseyi etkilemem. Onlar gibi degilim. O gidince annem ve babam bana çok kizdi. Hoşgeldin demeliymisim. Sarilmaliymişim. Ben de dedim ki bana iftira attilar. Dayim da inandi. Madalyon da takalim bari hepsine dedim. Siz ne düşünüyorsunuz ben yanlis mi yaptim
Fazla iyi davranmışın

Benim eşim de dayı..
Görümcemin kızı bize de annesine dedikodumuzu yapmış bizzat gördüm "özürlüler" demiş. Ama evime geliyor bunlar işte. O lafı gördüm duydum 3 yildir o konuyu açmadım. Yuzlessem ne diyeceğim? Yada yüzleşmeli miyim

Evlenmis evinin hanımı olmuşun annen baban da artık kararlarına saygı duysalar karismasalar cocukmuşun gibi.Nerde nasıl durman gerekeceğini öğrenecek kadar büyümüşün evlenmişin.Dayına ve saz ekibine sinir oldum.Yalnız arada çekememezlik durumu sezdim onların aileden sizin aileye karşı

Benim eşim de dayı..
Görümcemin kızı bize de annesine dedikodumuzu yapmış bizzat gördüm "özürlüler" demiş. Ama evime geliyor bunlar işte. O lafı gördüm duydum 3 yildir o konuyu açmadım. Yuzlessem ne diyeceğim? Yada yüzleşmeli miyim
Ben genelde konusurum böyle durumda insanlarla. Ama 3 yil gecmis sizin olayinizda. Biraz geç kalmissiniz

Dayım degılde amcamlar aman yarabbı ne kokarlar ne bulasırlar. Bayramdan bayrama gormesem neden gelmedın hayırsız demezler ıkısının eslerıylede konusmuyorum nedenı de ıkısıde anneme cok buyuk terbıyesızlıkler yaptılar. Ama tavrın net sevdım boyle devam et. Buyukler her zaman haklı degıl. Saygı ıstıyosan once saygı gostereceksın. Yerı gelıyo 5yasındakı cocuktan bıle ozur dılıyorsun. Herkes ben buyugum deyıp kenara gecse ohh ne ala memleket

kimseye gereğinden fazla değer vermemek lazım ne ekersen onu biçersin kafasındayım dayınızın da size bir yararı dokunmadığı gibi zararı da olmuş kanımca , o nedenle görüşmemeniz ve yaptığınız hareket çok yerinde olmuş bence..

bizde de var bu durum.. aman teyzen, aman dayın.. ayıptır yaşça büyükler senden.. bizim kültürlerin özelliği büyükse her hakka sahiptir. hatalıdır yinede sen özür dilersin. küçük susar dinler falan... yok böyle bir şey.. yurt dışında insanlar bireydir. yaşı kaç olursa olsun. haklı haklıdır. yeri geldi mi büyük de özür diler. tamam küçük saygılı olsun kabul, ama büyük de büyüklüğünü göstersin, yeri geldiğinde de karşısındakini birey olarak kabul edip haddini bilsin

İsterse annem olsun
Eğer bana adaletsiz bir şekilde davranıyorsa karşımdaki annemde olsa bozarım,acımam.

Kendileri istiyorsa alttan alsınlar. Size karışmasınlar. Ben büyüğüm adı altında eziyetleri bitmez. Kula kulluk edilmez. Tövbe haşa o da insan sen de insansın. Bence terbiyeli insansın ki yine gördüğünde bir şey dememiş içeri girmişsin.

Mesajınızın başlarında 16-17 yaşında olduğunuzu düşünmüştüm. Dayı ve çocuklarıyla anlaşamıyor ama anne babanız gelip gittiği için siz de muhattap olmak zorunda kalıyorsunuz gibi.
Evli barklı yetişkin insansınız görüşmeyin. Ailenize de aynen bunu söyleyin 'evli barklı yetişkin insanım. Beni mutsuz eden ruhumu daraltan kimseye hayatımda yer ayırmayacağım. Küslük olmasa da merhaba merhabadan. ötesini beklemeyin'
Bu kadar kolay

Back
X