Ayrica utanman lazim bunlari soylerken eurovisionda biz birinci olduk siz elendiniz biz turk bayragi kaldirdik o ses turkiye ne ki eurovisionun yaninda.yaziklar olsun. sana heralde bir millet iki devlet oldugumuz ogretilmedi.bide biraz saygiyla konus benim ulkemde gayet guzel ses yarismalarida var.elnurun sesi uluslararasi bir ses farkindaysan muzikden anliyorsan eger.gercekden bir turkden bunu duyacagim aklima gelmezdi.neyse seni bilemem ama sonucda kardes turkiye halki oylariyla elnuru birinci etdi gerisi tum tepkiler bosBurasi turkiye turkiyenin o sesini de TURKIYELI kazanmaliydi azerbaycanli degil. Cok meraklisiysaniz kendi ulkenizde yapin ses yarismanizi. Ulkenizde kaliteli tv programlari mi yok niye bu kadar meraklisiniz bizim programlara?
bu nasıl cvp ya sen kimsin sen gerçekten bu ülkenin vatandaşımısın? eğer öyleysen sen ve senin gibi düşünenlere yazıklar olsun! Elnur kardeşimiz sonuna kadar haketti en baştan beri favorimdi tek korkum Gökhan sempatizanlığı sebebiyle hak etmeyen birinin birinci olmasıydı ama çok şükür adil bir oylama oldu eğer Elnur birinci olmasaydı Osmanın birinci olmasını isterdim gerçekten çok değerli bi sesti. Azeri kardeşlerim böyle dengesizlerin de lafına bakmayın zaten Türk olduğu da şüpheli???Burasi turkiye turkiyenin o sesini de TURKIYELI kazanmaliydi azerbaycanli degil. Cok meraklisiysaniz kendi ulkenizde yapin ses yarismanizi. Ulkenizde kaliteli tv programlari mi yok niye bu kadar meraklisiniz bizim programlara?
Burasi turkiye turkiyenin o sesini de TURKIYELI kazanmaliydi azerbaycanli degil. Cok meraklisiysaniz kendi ulkenizde yapin ses yarismanizi. Ulkenizde kaliteli tv programlari mi yok niye bu kadar meraklisiniz bizim programlara?
Cok tesekkurler degerli turk kardeslerimiz biz ayni milletiz AZERBAYCAN TURKLERI TURKIYE TURKLERININ YANI KARDESLERIMIZIN HER SEVINCINIZI ORTAK YASIYORUZ SPORDA SIYASETDE VES HER DALDA.ZATEN TURKE DUSMAN TURK OLAMAZ SAYGILAR SEVGILER COK TESEKKURLER CANIM HEPIMIZ ADINAyanlış düşünüyorsunuz, biz zaten kardeş ülkeyiz. onlar eurovisin'u kazandığında ellerinde türk bayrağı ile sahneye indiler. türkiye üzerinde yaşayıp da ihanetten başka bir şeylerini görmediğimiz insanlar(!) varken sizin yıllardır kardeş olduğumuz ülke için böyle konuşmanız kusura bakmayın ama çok bencilce.
ben türk'üm ve lütfen azeri kardeşlerimiz birkaç kendini bilmez yüzünden bize önyargılı davranmasın
Evet jüride hatta kardeşi Hakan ile ikili olarak jüri koltuğunda gözüküyor ben de reklamda gördüm.Gokhan juride mi bu sene de bilen varmi
Nedense bana o Aziz çok antipatik geliyor ya onun kazanmasını istemem. Gökhan Hakan grubundan özellikle Türkan favorim o kazanırsa çok sevinirim ama bakalım göreceğizBu yarismayi aziz kazanacak acun zorla hadiseyi birinci yapacak belli birsey ama cok daha guzel sesler vardi ozellikle muratin takimindan meldanin sesi cok guzeldi elenmesine uzuldum, gokhan hayrani olarak gokhan hakanin takimindan birisinin birinci olmasini isterim ama zor gozukuyor :/
Ya bana antipatik gelmiyor aslinda ama cok fazla abartildigini dusunuyorum tamam yasina gore sesi cok guzel yetenekli ama ondan daha guzel sesli olanlar elendi mesela, turkan ondan daha iyi bence de masallah kizdaki ses cok guzel birde cok sempatik ben birde tamayin sesini cok begeniyorum ikisinden birisinin olmasini isterim ama acun hileyle azizi birinci yapacak gibi geliyor nedense :/Nedense bana o Aziz çok antipatik geliyor ya onun kazanmasını istemem. Gökhan Hakan grubundan özellikle Türkan favorim o kazanırsa çok sevinirim ama bakalım göreceğiz
Bana da çok antipatik yani nedense yapmacık geliyor. Türkan bir numara zaten çok isterim birinci olmasını yarı finale de kaldı bugün. Tamay da süper kesinlikle ben Murat Boz'un takımındaki Ali Mert'i de başarılı buluyorum. Acun'un pek hile yapacağını düşünmüyorum ama mümkünse Aziz birinci olmasın.Ya bana antipatik gelmiyor aslinda ama cok fazla abartildigini dusunuyorum tamam yasina gore sesi cok guzel yetenekli ama ondan daha guzel sesli olanlar elendi mesela, turkan ondan daha iyi bence de masallah kizdaki ses cok guzel birde cok sempatik ben birde tamayin sesini cok begeniyorum ikisinden birisinin olmasini isterim ama acun hileyle azizi birinci yapacak gibi geliyor nedense :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?