O Ses Türkiye "Yeni" TV 8

Burasi turkiye turkiyenin o sesini de TURKIYELI kazanmaliydi azerbaycanli degil. Cok meraklisiysaniz kendi ulkenizde yapin ses yarismanizi. Ulkenizde kaliteli tv programlari mi yok niye bu kadar meraklisiniz bizim programlara?
Ayrica utanman lazim bunlari soylerken eurovisionda biz birinci olduk siz elendiniz biz turk bayragi kaldirdik o ses turkiye ne ki eurovisionun yaninda.yaziklar olsun. sana heralde bir millet iki devlet oldugumuz ogretilmedi.bide biraz saygiyla konus benim ulkemde gayet guzel ses yarismalarida var.elnurun sesi uluslararasi bir ses farkindaysan muzikden anliyorsan eger.gercekden bir turkden bunu duyacagim aklima gelmezdi.neyse seni bilemem ama sonucda kardes turkiye halki oylariyla elnuru birinci etdi gerisi tum tepkiler bos

programdan o kadar sıkılmıştım ve artık beni bayıyordu ki... tek bir favorim vardı yarışmanın en başından beri. sırf kendisi için izledim o programı. gönlümün birincisi...

Burasi turkiye turkiyenin o sesini de TURKIYELI kazanmaliydi azerbaycanli degil. Cok meraklisiysaniz kendi ulkenizde yapin ses yarismanizi. Ulkenizde kaliteli tv programlari mi yok niye bu kadar meraklisiniz bizim programlara?
bu nasıl cvp ya sen kimsin sen gerçekten bu ülkenin vatandaşımısın? eğer öyleysen sen ve senin gibi düşünenlere yazıklar olsun! Elnur kardeşimiz sonuna kadar haketti en baştan beri favorimdi tek korkum Gökhan sempatizanlığı sebebiyle hak etmeyen birinin birinci olmasıydı ama çok şükür adil bir oylama oldu eğer Elnur birinci olmasaydı Osmanın birinci olmasını isterdim gerçekten çok değerli bi sesti. Azeri kardeşlerim böyle dengesizlerin de lafına bakmayın zaten Türk olduğu da şüpheli???

yanlış düşünüyorsunuz, biz zaten kardeş ülkeyiz. onlar eurovisin'u kazandığında ellerinde türk bayrağı ile sahneye indiler. türkiye üzerinde yaşayıp da ihanetten başka bir şeylerini görmediğimiz insanlar(!) varken sizin yıllardır kardeş olduğumuz ülke için böyle konuşmanız kusura bakmayın ama çok bencilce.

ben türk'üm ve lütfen azeri kardeşlerimiz birkaç kendini bilmez yüzünden bize önyargılı davranmasın

Cok tesekkurler degerli turk kardeslerimiz biz ayni milletiz AZERBAYCAN TURKLERI TURKIYE TURKLERININ YANI KARDESLERIMIZIN HER SEVINCINIZI ORTAK YASIYORUZ SPORDA SIYASETDE VES HER DALDA.ZATEN TURKE DUSMAN TURK OLAMAZ SAYGILAR SEVGILER COK TESEKKURLER CANIM HEPIMIZ ADINA

Oo ben neden yokmusum burda ya
Hakeden kazandi
Azeri oldugu icin demiyorum gercekten hakettiği icin diyorum
Adamin her yerinden muzik akiyor lutfen
Finala kalanlar tutmuşlar turk milletinin nabzini ya Ahmet Kaya sarkisi soyluyolar ya babam ya oglum
Nereye kadar ya valla her finalde ayni temali sarkilardan midem kalkti
Bi de cocuk birinci olunca yazılan o turk deyil yorumları deli ediyo beni
Dogru soyluyosunuz o azeri
E madem Türkiye türkünün birinci olmasini istiyodunuz o zaman yarismaya katildiginda tepki gosterseydiniz
Yillardir bu yarismaya yabancilar katılıyor da gikiniz cikmiyodu kazaninca mi dank etti
Bir gun birisi kazanmaliydi tabi ki
Ne dusunuyordunuz acaba amaaan birakin hevesini alsin zaten birinci olamaz diye mi
Sizce asıl haksizlik bu degil mi
Neyse ya asil ne soylicektim ben unutturdunuz yeaaa
Elnura 1 milyondan fazla oy veren kendi evlatlarindan ayirmayan turk halkina sonsuz teşekkür ederim kendi adima

Rus ingiliz goruncee vayyy deniliyo azeri denilince batiyorr.batalimmm umursadigimizi sananlara yazikk...AZERIYIZ OGUZ TURKUYUZ TURK OGLU TURKUZ BUNU CAHILLER ANLAMiYOR.ANLAYANLARA DA TESEKKURLER CUNKI AYNI MILLETIZ DIYORUZ TURKUZ DIYORUZ ANLAYAN YOKK BILGISIZLIK DIZBOYU CEHALET DIZBOYU AMAANN NEYSE...TURKIYE AZERBAYCAN KARDES ULKE ARA BOZANLARIN MILLETINDEN VE NIYETINDEN SUBHE DUYMAMAK MUMKUN DEGIL...

Murat Boz O Ses Türkiye'ye tekrardan jüri üyesi olmuş özlemiştim o sempatik hallerini

Ebru Gündeş yaşlanmış.Göz altları kötü görünüyor O saç rengi de hiç yakışmamış.

Ebru Gündeş suratının yarısına kaş kaplatmış, yetmemiş İbrahim Tatlıses siyahına boyamış o kaşları ve saçları, yetmemiş suratını yeni estetikle kaplatmış ve şişleri ve çukurları inmeden koşmuş. Birisi de dememiş "sen ne yapıyorsun bacım, Kahtalı Mıçı'ya benzemişsin" diye. Zaten sevmezdim, iyice sevimsiz olmuş.

Gökhaannn özlemişim valla sırf onun için izliyorum desem yeridir yarışmayı çok samimi doğal ailemizin yaramaz çocuğu kardeşi hakanın gelmesi de iyi olmuş Murat Bozun gelmesine de sevindim ben sempatik birisi o da çok güldürüyor beni Hadiseyle ebru olmasa da olurmuş hele hadise buradan emekli olacak bu gidişle

Bu yarismayi aziz kazanacak acun zorla hadiseyi birinci yapacak belli birsey ama cok daha guzel sesler vardi ozellikle muratin takimindan meldanin sesi cok guzeldi elenmesine uzuldum, gokhan hayrani olarak gokhan hakanin takimindan birisinin birinci olmasini isterim ama zor gozukuyor :/

Nedense bana o Aziz çok antipatik geliyor ya onun kazanmasını istemem. Gökhan Hakan grubundan özellikle Türkan favorim o kazanırsa çok sevinirim ama bakalım göreceğiz

Nedense bana o Aziz çok antipatik geliyor ya onun kazanmasını istemem. Gökhan Hakan grubundan özellikle Türkan favorim o kazanırsa çok sevinirim ama bakalım göreceğiz
Ya bana antipatik gelmiyor aslinda ama cok fazla abartildigini dusunuyorum tamam yasina gore sesi cok guzel yetenekli ama ondan daha guzel sesli olanlar elendi mesela, turkan ondan daha iyi bence de masallah kizdaki ses cok guzel birde cok sempatik ben birde tamayin sesini cok begeniyorum ikisinden birisinin olmasini isterim ama acun hileyle azizi birinci yapacak gibi geliyor nedense :/

Bana da çok antipatik yani nedense yapmacık geliyor. Türkan bir numara zaten çok isterim birinci olmasını yarı finale de kaldı bugün. Tamay da süper kesinlikle ben Murat Boz'un takımındaki Ali Mert'i de başarılı buluyorum. Acun'un pek hile yapacağını düşünmüyorum ama mümkünse Aziz birinci olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…