O Ses Türkiye "Yeni" TV 8

Gökhan on nomerooo yaaa, resmen onun için izliyorum koca yarışmayı, yoksa hiiiiiç işim olmaz valla, adamın duelloları da süper gidiyo bu arada.

O Ses Türkiye'de Mazhar Alanson-Gökhan Özoğuz gerginliği;

TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeleri Mazhar Alanson ile Gökhan Özoğuz arasında gergin anlar yaşandı.

TV8'de Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu, Gökhan Özoğuz, Ebru Gündeş,Hadise , Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'un jüri üyeliğini yaptığı O SesTürkiye 'nin yeni bölümünde, çapraz eşleşmelerle düellolar yapılırken jüri üyeleri arasında tartışma yaşandı.

"MAZHAR ABİ ÇOK KIRICI YORUMLAR YAPIYORSUN"

Gökhan Özoğuz, "Mazhar abi bizim yarışmacılarımıza niye sürekli giydiriyorsun?" diyerek tepki gösterdi.

Athena Gökhan, sonrasında da Mazhar Alanson'un eleştirilerine şöyle karşılık verdi:

"Yarışmacılara karşı daha yapıcı eleştiriler yaptığımızda daha şık oluyor. Arkadaşlarımızı kırılmıyor. Benim yarışmacım olmasa bile kimseyi kırmayı sevmiyorum."

Mazhar Alanson, Gökhan'ın bu sözlerine sinirli bir tavırla, "Biz kimseyi kırmadık. Sen sadece bizi kırıyorsun.. Ben yumuşak olmuyorum. Kimsenin biz kalbini kırmıyoruz" dedi.

O Ses yarışmasından anladığımız kadarıyla kafası karışık Türk gencinin sevdiği müzik: Sazlı, annem babam temalı, gay zıplamalı, rap arabesk.

Aaa bu ne yaa yari finalde bir tane kadin yok hepsi erkek aaaa bu kadar ataerkil olunacak ne var biktim bu ortadogu kulturunden BIKTIM

Kizlar bence birincilik elnurun hakki ama halk gõkhani cok sevdiginden onun yarismacilarindan birini birinci yapacak eger elnur gokhanin takimin da olsaydi kesin birinciydi su an icin birincilik kayads gibi

Ben elnurun olmasini istemiyorum azeri niye birinci oluyomus turkiyede, gokhaninki olsun bari

Azeriler dayadilar oyu yaptilar birinci kimsenin umrunda olmayacak bu adam cunku turkce sarkilari b.k gibi soyluyo yabanci sarki da sevmez bizim milletimiz

Azeriler dayadilar oyu yaptilar birinci kimsenin umrunda olmayacak bu adam cunku turkce sarkilari b.k gibi soyluyo yabanci sarki da sevmez bizim milletimiz
Sevsen de sevmesende neticeye bak.yabanci sarki sevmiyosan ozaman bizahmet acuna sadece turku konsepti olsun diye rica et.cok guzel oldu elnurumuz sonuna kadar haketdi egitimli ayni zamanda cok guzel sesi ve kendine ozgu yorumu var

O b.k gibi soyluyor dediyin elnur ask sarkisini orjinalinden daha guzel okudu turkcesi zayif ama muzigin dili farkli ebru gibi sanatci begensin muzikden anlamayanlarda elnuru dinleyerek biseyler ogrenirler belki neyse

son hafta yarışmayı izledim, yarışmacıların genel performansından haberim yok ama osman nasıl elenir ya? koskoca makberi okudu, her yiğidin harcı mı
finale kalan son 4 içinde ben de elnur'u tuttum tabi bunun içinde azeri ve sempatik olması da etkili =)

AzerI sana niye agir geliyo sormasi ayip senin vatandasini biz ulkemizde severek sayarak turk kardesimiz diyoruz sana noluyo veeee iste sana hediye elnur kazandi
Burasi turkiye turkiyenin o sesini de TURKIYELI kazanmaliydi azerbaycanli degil. Cok meraklisiysaniz kendi ulkenizde yapin ses yarismanizi. Ulkenizde kaliteli tv programlari mi yok niye bu kadar meraklisiniz bizim programlara?

Neyse bunada şükür ben Ukraynalı kızı birinci yapacaklar diye bayağı korkmuştum.

Burasi turkiye turkiyenin o sesini de TURKIYELI kazanmaliydi azerbaycanli degil. Cok meraklisiysaniz kendi ulkenizde yapin ses yarismanizi. Ulkenizde kaliteli tv programlari mi yok niye bu kadar meraklisiniz bizim programlara?
Sen kim oluyorsun ki bizi ulkendenden kovuyorsun hmmm????acaba turk degilmisinn diye dusunmuyor degilim.sen benim ulkemden kendi vatandaslarini topladigin zaman bizimkiler geri doner merak etme.senin ulkende her milletden meshur var azerimi mi batiyor sana niye acaba????ama iste hayat senin dediyin gibi olmadi bak turkiyeli deyil AZERBAYCANLI KAZANDI.VE HAKETEDEREK KAZANDI YASASIN TURK MILLETI TURKIYE TURKLERI AZERBAYCAN TURKLERI ve TUM TURKLER ISTEMEYENLERE KOLAY GELSINN TURKUN DUSMANI COKKK...UMRUMUZDA DEGIL BIZI ISTEMEYENLER TINNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…