- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
evet herzaman öyleydi zaten,kendisi isterse özkana sormadan pat diye butona basıyor ama özkana bastırtmıyor.MAZHAR fazla ukala değil mi...
Aaa bu ne yaa yari finalde bir tane kadin yok hepsi erkek aaaa bu kadar ataerkil olunacak ne var biktim bu ortadogu kulturunden BIKTIM
AzerI sana niye agir geliyo sormasi ayip senin vatandasini biz ulkemizde severek sayarak turk kardesimiz diyoruz sana noluyo veeee iste sana hediye elnur kazandiBen elnurun olmasini istemiyorum azeri niye birinci oluyomus turkiyede, gokhaninki olsun bari
Sevsen de sevmesende neticeye bak.yabanci sarki sevmiyosan ozaman bizahmet acuna sadece turku konsepti olsun diye rica et.cok guzel oldu elnurumuz sonuna kadar haketdi egitimli ayni zamanda cok guzel sesi ve kendine ozgu yorumu varAzeriler dayadilar oyu yaptilar birinci kimsenin umrunda olmayacak bu adam cunku turkce sarkilari b.k gibi soyluyo yabanci sarki da sevmez bizim milletimiz
O b.k gibi soyluyor dediyin elnur ask sarkisini orjinalinden daha guzel okudu turkcesi zayif ama muzigin dili farkli ebru gibi sanatci begensin muzikden anlamayanlarda elnuru dinleyerek biseyler ogrenirler belki neyseAzeriler dayadilar oyu yaptilar birinci kimsenin umrunda olmayacak bu adam cunku turkce sarkilari b.k gibi soyluyo yabanci sarki da sevmez bizim milletimiz
Burasi turkiye turkiyenin o sesini de TURKIYELI kazanmaliydi azerbaycanli degil. Cok meraklisiysaniz kendi ulkenizde yapin ses yarismanizi. Ulkenizde kaliteli tv programlari mi yok niye bu kadar meraklisiniz bizim programlara?AzerI sana niye agir geliyo sormasi ayip senin vatandasini biz ulkemizde severek sayarak turk kardesimiz diyoruz sana noluyo veeee iste sana hediye elnur kazandi
Sen kim oluyorsun ki bizi ulkendenden kovuyorsun hmmm????acaba turk degilmisinn diye dusunmuyor degilim.sen benim ulkemden kendi vatandaslarini topladigin zaman bizimkiler geri doner merak etme.senin ulkende her milletden meshur var azerimi mi batiyor sana niye acaba????ama iste hayat senin dediyin gibi olmadi bak turkiyeli deyil AZERBAYCANLI KAZANDI.VE HAKETEDEREK KAZANDI YASASIN TURK MILLETI TURKIYE TURKLERI AZERBAYCAN TURKLERI ve TUM TURKLER ISTEMEYENLERE KOLAY GELSINN TURKUN DUSMANI COKKK...UMRUMUZDA DEGIL BIZI ISTEMEYENLER TINNNNBurasi turkiye turkiyenin o sesini de TURKIYELI kazanmaliydi azerbaycanli degil. Cok meraklisiysaniz kendi ulkenizde yapin ses yarismanizi. Ulkenizde kaliteli tv programlari mi yok niye bu kadar meraklisiniz bizim programlara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?