o seslerde neydi öyle !!!!

yaklaşık 3 aydır yanlız yaşıyorum...görev icabı ailemden ayrılıp gelip ev tuttum yanlız... 3 aydır her gece ışığım açık uyuyordum ışıkta uyumaktan nefret etmeme rağmen... dün gece ilk kez evime alıştığımı ve karanlıkta uyuyamadığım için mantıksız olduğumu hissettim... dün gece ilk kez ışığımı söndürüp karanlıkta uyudum... ama sanırım bu bir ilk olarak kalıcak...girmez olaydım bu konuya... dün ki tüm düşüncelerim cesaretim evimi benimsemem herşey uçup gitti :(( bırakın ışıkta uyumayı bu gece uyumak bile haram olacak bana :((

Hepimiz hikayelerimiz anlattık ama bunların mantıklı açıklamaları olduğunu biliyoruz. şimdi bunlara gülüyoruz... :1: Sadece bilinçaltımızın bir oyunu diyebiliriz.. :ssz:

Ben de karanlıktan çok korkardım.. Arka odaya mı gideceğim evin bütün ışıklarını yaka yaka giderdim.. Düşündükçe ve üzerine gittikçe yendim..İnadına karanlık odaya gittim..İçimdeki ürperti geçene kadar durdum. Şimdi evde tek başımayken karanlıkta geziniyorum.. Tabi Kuran okumak çok iyi geldi.. :21:

Tavsiye ederim :34:

Bunun enerji değişimi olmasına sevindim :O Bunu yaşadığımda çok şiddetli yaşıyorum yani çok fazla sarsılarak, bir yerlerden düşüp çakılıyor gibi. Çok korkarak uyanıyorum. Psikolojik olabileceğini düşünüp korkuyordum.
ben ozman 9 yaşımdan beri enerji değişimi yaşıyorum:52::52::52:

9 yaşında başladı çok buyuk bir dpremoluyor ve çıplak ayak yere süşüyorum annem ayaklarını bazen yaga bir vuruyorsun korkuyorum kızım senden dedi :52::27::18:

Uyurgezerlikteyaşadım3sene yeni eve taşınıncada oluyor bu annem : gözlerin açık ama bilinçsizsin hatta merdiven oşlugundan atıcakmışım kndimi babam yakalamış birkereside :52::18::18::18::18::18::18:

geçenlerde paranormal activitiy'i izledim. o günden beri yani 16-17 gündür evin bütün ışıkları açık uyuyorum. eşim gececi..

daha önce hiç bu tarzda bir olay yaşamadım. inşallah yaşamam da..

Son düzenleme:
Hepimiz hikayelerimiz anlattık ama bunların mantıklı açıklamaları olduğunu biliyoruz. şimdi bunlara gülüyoruz... :1: Sadece bilinçaltımızın bir oyunu diyebiliriz.. :ssz:

Ben de karanlıktan çok korkardım.. Arka odaya mı gideceğim evin bütün ışıklarını yaka yaka giderdim.. Düşündükçe ve üzerine gittikçe yendim..İnadına karanlık odaya gittim..İçimdeki ürperti geçene kadar durdum. Şimdi evde tek başımayken karanlıkta geziniyorum.. Tabi Kuran okumak çok iyi geldi.. :21:

Tavsiye ederim :34:
ay bende evde butun ışıkları yakıpgiderim :1:
ben hiç yenemedimo huyumu evde bi sürü insan var içerde yatak odasına gidene kadar holü yakıyorum yatak odasınıa adım atmadan önce lambayı yakarım öyle girerimtek başıma yatamamo yüzden senelerce erek kardeşim ayak uçumda yattı :1::1::9:

ay bende evde butun ışıkları yakıpgiderim :1:
ben hiç yenemedimo huyumu evde bi sürü insan var içerde yatak odasına gidene kadar holü yakıyorum yatak odasınıa adım atmadan önce lambayı yakarım öyle girerimtek başıma yatamamo yüzden senelerce erek kardeşim ayak uçumda yattı :1::1::9:

:1: Ben yatak odasının kapısını elim geçecek kadar açıp, elimi sokar ışığı açardım öyle girerdim.. Şimdi rahatım yaa.. :24: Amaan çok fena..

Babam da bilirdi korktuğumu illa arka odalardan bir şeyler isterdi, zorla giderdim :18: :1: :1: :1:

Back
X