o seslerde neydi öyle !!!!

Bu tarz şeyler, genelde tam uykuya dalınacağı anda yaşanır dikkat edin..

hatta yanınızda uyuyan birisi varsa dikkat edin o an, hafif sarsılır vücüdu o kişinin..enerji değişimi oluyor, uyku enerjisine geçiş olduğu için beden sarsılıyor..
çocuğunuza eşinize dikkat edin..

o an uykuya geçiş anı ve bazı rüyaların görülmeye başlandığı an..genelde bu saniyelik zaman diliminde bu şekilde şeyler yaşanır..
ben de yaşarım..

muhtemelen konu sahibi bunu yaşadı..öyle diyelim..

çok tırstım bende şimdi,gece kesin gelcek aklıma
bende bazı zamanlar tam uykuya dalarken silkelenip uyanıyodum anlatamıyorum çok kötü bu duygu neyseki uzun zamandır olmuyo
bi gece rüyamda kendimi görmüştüm bi odaya giriyorum karşımda kendimi görüyorum o kadar korkmuştum ki kan ter içinde uyanmıştım gün aydınlanana kadar uyumamıştım

çok normal..

bir yerden düşer gibi silkelenirsin de mi? enerji değişimi..
herkeste olur ama herkes farkında olmaz..benim elim kolum titrer mesela o an, kendi kendimi uyandırırım .bunu bildiğim için yani tekrar uyanmayım diye elimi yastığın altına sokarım mesela..:52: elim kolum tam dalacakken kıpırdamasın da uyanmayım diye..

bunlar bilimsel şeyler..ama biz farkında değiliz..

Son düzenleme:
Ayy tüylerim diken diken oldu.
Ne kadar doğru bilmyorum ama genelde eğer bir ev bi mezarın veya ölünün yattığı yere yapılırsa onların ruhu evde dolaşabiliyor, sahibe görünebiliyormuş. Bir akrabam anlatmıştı annesinin evinde her sabah testi-ibrik sesi geliyormuş. Kalktığında bahçede (müstakil ev) yaşlı bir dede abdest alıyormşuş ve her sabah ezanından sonra tekrarlanıyormuş.:18:.
buna benzer birşeyi ben de yaşamıştım 2003 yılında. uyuyordum gecenin kaçı olduğunu bilmiyorum ama tahminen 3 ya da 4 olması lazım saatin. sırtımı birinin dürttüğünü hissettim uykuyla uyanıklık arasında ama uyku ağır basıyor açamıyorum kendimi bir türlü. bir ses '' deprem olacak '' dedi :S ama sesi hatırlamıyorum kadın sesi mi erkek sesi mi boğuk mu değil mi hiç aklımda kalmamıştı bunu duyunca tabii yerimden doğrulmak istedim sonra aynı ses '' sabah ezanından sonra sabah olduktan sonra '' dedi ve sustu. kalktım dua falan ettim ama müthiş titriyorum neyse dualar falan filan derken yeniden daldım uykuya rahat uyudum sabah sarsıntıyla uyandım :S 2003 bingöl depremi biz o sırada bingöl' e çok yakın olduğumuzdan bizim şehir de etkilenmişti :S yıllarca aklımdan çıkmadı neydi o yaşadığım hala anlam veremiyorum pek inancım da yoktur böyle şeylere

Son düzenleme:
Ben geçen kış çok sık tam uyurken birden uyanıyordum hep bir şeyler var karşımda gibi geliyordu bir kere kunduz filan gördüm ne alakaysa bağırarak annemlerin odasına koşuyordum sonra tam ayılınca farkına varıyordum aslında öyle bir şeyin olmadığının. Yoğun bir şekilde sınavlara hazırlanıyordum o dönem aşırı bir stres altındayım onun etsikinden oluyordu yazdan beri olmuyor hiç.

Son düzenleme:
Bir de ben lisedeyken yaz tatilinde gece bilgisayarda vakit geçirirken birden ezan sesi duydum. O kadar korktum ki. Çok kısa süre sonra kısıldı ve bitti. Sabah oldu sandım, saate baktım gecenin daha 3ü.
Bir kaç yıl sonra yine bir gece otururken bu sefer de üniversitedeydim yine aynı şey oldu. Diğeri kadar net olmasa da duydum. Ve saate baktım yine 3tü. Yada civarı, yalan olmasın. Duyduğum ses güzel olsa da insan gece gece ürküyor. Bu da benim tam olarak anlamlandıramadığım bir olaydır...

Ayy tüylerim diken diken oldu.
Ne kadar doğru bilmyorum ama genelde eğer bir ev bi mezarın veya ölünün yattığı yere yapılırsa onların ruhu evde dolaşabiliyor, sahibe görünebiliyormuş. Bir akrabam anlatmıştı annesinin evinde her sabah testi-ibrik sesi geliyormuş. Kalktığında bahçede (müstakil ev) yaşlı bir dede abdest alıyormşuş ve her sabah ezanından sonra tekrarlanıyormuş.:18:.

canım o şehir efsanesine dönüştü bu anlattığını bizim yaşlılardan da çok duymuştum sanırım o dönemler yaygınlaşan bir şehir efsanesi gibi bişey

çok normal..

herkeste olur ama herkes farkında olmaz..benim elim kolum titrer mesela o an, kendi kendimi uyandırırım .bunu bildiğim için yani tekrar uyanmayım diye elimi yastığın altına sokarım mesela..:52: elim kolum tam dalacakken kıpırdamasın da uyanmayım diye..

evt aynen öyle
çok kötü bi sarsınttı ama
bide şey oluyodu bana yine tam uykuya dalacakken yada yeni dalmışken işte o arada sanki sanki yukarıya doğru kalkıyomuşum gibi oluyodu havalanıyomuşum gibi çok tuhaf bi duyguydu vede kötü:(çok şükür olmuyo uzun zamandır

Olabilir canım, şehitler falan da oluyormuş genellikle çok duydum ama zaten hep inanmak istemedim :)
canım o şehir efsanesine dönüştü bu anlattığını bizim yaşlılardan da çok duymuştum sanırım o dönemler yaygınlaşan bir şehir efsanesi gibi bişey

Bunu duymamıştım, o daha garip bir şeydir, astral seyahat gibi :S silkinme herkeste oluyor zaten.
evt aynen öyle
çok kötü bi sarsınttı ama
bide şey oluyodu bana yine tam uykuya dalacakken yada yeni dalmışken işte o arada sanki sanki yukarıya doğru kalkıyomuşum gibi oluyodu havalanıyomuşum gibi çok tuhaf bi duyguydu vede kötü:(çok şükür olmuyo uzun zamandır

çok ayrıntı vermek istemiyorum konumun kapanmaması için ,oldu bişeyler diyelim ama adımın söylenmesi tuhaf ve ürkünç geldi o yüzden paylaşmak istedim

arkadaşımın eve ısınmama sebebi,oturduğu ev aniden satıldı ve 1 hafta içinde taşınmak zorunda kaldı ,apar topar burayı buldu çok beğenmemesine rağmen,

girişte çok aksilikler yaşamış ,evin eksiği filan çokmuş ,temizlik yaparken duvarlarda bir takım kabarmalar olduğunu ve arapça yazılara benzediğini söylemişti bende saçmalama

dedim duvar nemden filan kabarmıştır .neyseki boyacı halletti dedi ,
taşındıktan 1 hafta kadar sonra balkonun pimapen camı patlamış ,
2 gün sonra kapıda kalmış annahtar içerde kalmış ,
1 haftaya kalmadan evde böcekler çıkmaya başlamış ,ilaçlatmış kurtulmuş ,
üst komşu ölmüş yaşlıymış zaten ,cenaze çıktı kızım apartmandan dedi ,uğursuz mu nedir burası dedi..
tuhaf şeyler var kızım nazara mı geldim nedir dedi ,bende şanssızlık diyelim dedim geçiştirdik çok üstünde durmadık yani ..etkilenecek boyutta şeyler değildi yani..

gün içinde yaşadığım birçok şey bilinçaltıma yerleşip gece rüyama giriyor zaten ,bunları önemsemiyorum bile ,ama uyanıktım ,yeni geçmiştim odaya bir süre kar izledim ,sonra açtım yatağı girdim ,sonra birtakım şeyler oldu o ara işte anlatmadığım ,sonra zaten ismimi duydum ,ardındanda başka kelimeler ,sonra adım 3 kere arka arkaya söylenince kaçtım odadan..

dediğin doğru ben huzursuz oldum onlar olmasın ,haftanın 3 günü yalnızlar evde,
yine benim kocam var kızım var ,zaten söylemeyi düşünmüyorum ,
ben bişey görmedim allah için şimdi atraksiyon olsun diye gördüm diyemem ,öyle karaltılar cisimler filan ,ama sesler ürküttü beni ,
birşey daha var ,üst katından cenaze çıkmış demiştim ya ,üst kattan kuran okuma sesleri geliyodu ,sabah sordum belki ölen kişinin kızı filan vardır ölenin ruhuna okuyordur filan dedim ,kimsesi yoktu ki yazık ,tek başına öldü gitti dedi ,boş ev kiralık yazıyo camda dedi ,oda ürküttü tabi ..

çok korkunç :18: mekanlar cansız da olsa enerji taşırlar. kimbilir daha önce o evde neler yaşanmış ki enerjiler bu şekilde açığa çıkıyor. yerinizde olsam gidip tekrar uyumaya cesaret edemezdim o evde :18: bu tarz şeylerden korktuğum için ev taşıdığımız dönemde eşimle hep yeni yapılan evlere bakmaya çalıştım. daha önce insanların oturmadığı kötü enerjilerin bozmadığı yerlere. mekanda yaşanılanlar geçip gitsede kötü şeylerin izi kalıyor işte :18:

Ben eski üniversitemde yurtta kalıyordum. Oda arkadaşım uyudu gece 1 gibi ben oturdum nette bakındım sonra ışığı kapatıp 4 gibi yatağa girdim. Biraz uyudum birden adım söylendi oda arkadaşımın sesi hııııı diyorum cevap vermiyo habire uğultu şeklinde konuşuyo başım yorganın içinde korkuyorum, diyorum uykusunda konuşuyo herhalde. Sonra kolumda bi'el hissettim o an refleksle bi'döndüm oda arkadaşım kolumu sıkıyo yatağımın dibinde ama o yüzü size anlatamam şuan bile gözlerim doluyo korkumdan. Sonra bi'sürü dua. Korkudan unutuyorum başa sarıyorum devamlı. En son Allah'ım karabasan gitsin, uykuya dalıyım nolur diye yalvarıyodum. Zira korkudan nefes almayı bırakın yutkunamıyordum dibimdeki duyacak diye. O an ışıklar saçtı sanki bi'şey bi'baktım dibimdeki oda arkadaşım yatağının orda tavana kadar yükselmiş. Sonra görüntü flulaştı bu arada yatağı boş tabii. Görüntü gidince yatağına baktım kız uyuyor. Ben de korkudan sızmışım. Ogünün sabahı anlattım seni gördüm diye oda tırstı. Çünkü bundan önce de o okuldan yurda gelmişti (o 1.ben 2.öğretimdim) Gayet uyanık yani duş almış odaya girmiş bi'bakmış ben yatağımda patlamış mısır yiyorum "kız sen nezaman geldin dersin vardı noldu" diyo ben sırıtıyomuşum iştahla onu yiyomuşum. Sonra yüksek sesle adımı seslenmiş ben yine gözlerimi dikip sırıtmışım. Korkmuş gitmiş odadan. Sonra günün akşamı ben geldim odaya konuşuyorum ay bugün şu bu oldu ehehehe diye konuşmuyo öyle korkmuş ki ayaklarıma bakıyo fark arıyo noldu be dedim heh tamam senmişsin dedi. Ben kimi bekliyodun diye sırıtırken "yaa X markete gidelim mi canım çok patlamış mısır istiyo şu markanın varya ondan alalım yeriz" dememle gözlerini bereltti:53:

İşin özü şu ki oda arkadaşım yurt ortamı bilirsiniz, yatak örtüsü yoktu. Gece yorgan içinde kucağında pc oturuyo diyelim ay acıktım der ekmek yer olduğu yerde. İllaki kırıntı kalır yatakta düşer. Benim olayda ise yatağa baygın gibi girmiştim. Netten çok araştırdım. Beyin çok yorgun olduğunda uykudan geçiş yapamıyormuş gerçek dünyaya. Yani gözler açık rüyaya devam ediyormuşsun. Sonra odamızda bi'güzel okuduk dualarımızı, annem evden okudu.

Tabii ki dinle alakalı şeyler ama beyin çok mucizevi bi'şey tıbta da açıklamaları mevcut okumak gerek aslında:44: Çok geçmiş olsun arkadaşım.

arkadaşım sizin olay paranormal aktivitiyi geçmiş yahu :53::53: :18:

Kızlar ilk olarak şunu söyleyeyim burda anlatılan olay uyku felci yani karabasan. Google layın bi anlarsınız yani ben yaşamadım ama yaşadığım başka birşey var birazdan geliyor :1: ama yaşayanlar da uyku felcini biraz araştırıp bilinç açık durumda halüsinasyonlar gördüğünü anlayabilir. Ki görme olmak zorunda değil işitsel tensel de halüsinasyonlar da olabiliyormuş. Benim de arkadaş ve çevremden duyduğum çok korkunç olaylar olduğu için uyurken, araştırıp öğrendim.

Herneyse diğer olaylara gelecek olursak mesela uyurken değil de gayet günlük hayatta bişeler gören duyanlar için de şunu söyleyebilirim. Mesela yaşadığım olay şuydu: ergenlik döneminde arkadaşın doğumgünü için evlerine gittim aynı apartmanda. Neyse oturduk 1-2 saat bu tarz konular konuştuk. Doğaüstü şeyler işte adını söyletmeyin :27: ki ben de o zaman çok korkar aşırı tırsardım. Neyse ben eve indim kimse yok banyoya geçtim ayaklarımı yıkıyorum banyonun kapısından bana doğru vuuuu diye bi ses (hala tırsıyorum) döndüm sesin olduğu yere bakıyorum hiçbişe yok, ben o an besmele çektim titredim kan beynime çıktı hemen balkona kaçtım annemi bekliyorum. Neyse sıkıldım uzun süre gelmedi annem içeri mutfağa geçtim doabı açtım bişeler yicem karşıda da tuvalet var gene aynı sesler tuvaletten geldi baktım ne yaptım o anı hatırlamıyorum ama gene balkona kaçtım:27: neyse annem geldi anlattım arkadaşların yapmıştır kork diye dedi ama ne alaka yani banyo evin taa içinde.

Şimdi biliyorum ki o gün bilinçaltım allak bullak oldu. Böyle şeylerden korkmuyorum diyen insanlar da farkında olmadan bilinçlerine yerleşir ve biryerde patlak verebilir. Normal yani. Rüyalarda ne alakasız şeyler görürüz çoğu bilinçaltıdır. Bilemezsiniz yani. Ki gerçekte bişeler de bunu yapmış olabilir ama çok kurcalarsak başımıza iş gelir. O yüzden böyle bir olay yaşadığımızda çok düşünmemeliyiz. Mesela ben o gün yemin ettim birdaha asla bu olayları konuşmicam konuşulan ortamda durmicam diye. Hala da böyle bi ortam olduğunda kaçarım hatta yazın oldu kulaklarımı tıkamıştım yarım saat :1: yoksa biliyorum ki kaç gün uyuyamicam. Sonra bu tarz filmler de yasak. Mesela paranormal aktivite ya da musallat gibi filmlerden sonra 1 ay uyuyamadım. Ergenliğimde aptalca böyle şeyleri düşünüp ezanı duyana dek uyuyamamakla geçti. Şimdi hiç deşmiyorum umrumda değil neyse ney yani. Umarım size bir faydam dokunur. Olursa da çok korkmayın bilimsel düşünmeye çalışın tabi ki inanıyorsanız dua okuyun çünkü o size güç verir:34: Böyle işte canlar. Buraları da okuyup kafanızda kurmayın. Aslında bu konuyu da açmamak için çok direndim ama açtım okudum işte kahretsin :52:

Son düzenleme:
yaklaşık 3 aydır yanlız yaşıyorum...görev icabı ailemden ayrılıp gelip ev tuttum yanlız... 3 aydır her gece ışığım açık uyuyordum ışıkta uyumaktan nefret etmeme rağmen... dün gece ilk kez evime alıştığımı ve karanlıkta uyuyamadığım için mantıksız olduğumu hissettim... dün gece ilk kez ışığımı söndürüp karanlıkta uyudum... ama sanırım bu bir ilk olarak kalıcak...girmez olaydım bu konuya... dün ki tüm düşüncelerim cesaretim evimi benimsemem herşey uçup gitti :(( bırakın ışıkta uyumayı bu gece uyumak bile haram olacak bana :((

ben yabancı korku filmlerinden nerdeyse hiç etkilenmem sonuçta inancıma uymuyor.

ama daha hiç Türk yapımı korku gerilim falan izlemedim izlemem de.

musallat dabbe vs bi saniye bile bakmam. bizimkilerde inandığımız şeyler oldugundan fena korkutur beni..

daha fazla hikaye/anı bekliyorum kızlar hepsini okuduk bittii :53:

çok normal..

Bunun enerji değişimi olmasına sevindim :O Bunu yaşadığımda çok şiddetli yaşıyorum yani çok fazla sarsılarak, bir yerlerden düşüp çakılıyor gibi. Çok korkarak uyanıyorum. Psikolojik olabileceğini düşünüp korkuyordum.

arkadaşınızın ''o eve ısınamadığını bir takım tuhaf olaylar olduğunu'' söylemesi sizi psikolojik olarak etkilemiş olabilir.

ya da arkadaşınız size şaka yapmış olabilir mi? böyle şaka olmaz ama tuhaf olaylar yaşadım demesi ve sabah sizinle gülüp alay etmesi bana bunu düşündürdü.

normalde bu tarz konulardan fena korkan biriyim zaten..buradaki hikayeleri okumaz olaydım..

çok yorgun olduğum zamanlarda bana da olur bu.karabasan diye adlandırıyoruz biz bunu.uyku ve uyanıklık arasında bir durum gibi.sanki bilinçlisin ama aynı zamanda da uyuyorsun..

off onu bunu bilemem de bu konudan sonra bu gece ses duyanların,birşeyler görenlerin sayısı artmaz İnşallah :53:

Ben bu konuda yazmak istemiyordum ama şöyle birşede ben yaşadım 2010da ;

Ben yatıyorrdum odada tektim , yastıgım yarısı bazanın dışındaydı sağ ayagıyere düşmüş o dakikalar beni biri tutuyordu uyanık gibiydim ama biri ebni yataga bastırıyordu nasıl desem , çekiyorda gibiydi çook zorla uyandım o dakikalarda.. Bir yakınıma anlattım banada karabasan dedi.. çok korkmuştum.. halen anlatıyrken korkuyorum. bu konuda daha fazlada konuşma takılma derim abdest al dua oku desdur geri dur de sürekli...

Back
X