o seslerde neydi öyle !!!!

Ya benimki bu anlatılanların yanında hiçbişeymiş :) baksanıza yanınıza geliyor birileri ,odada ayak sesleri ,benimki masum kaldı vallahi ..:17:

gün içinde yaşadığım birçok şey bilinçaltıma yerleşip gece rüyama giriyor zaten ,bunları önemsemiyorum bile ,ama uyanıktım ,yeni geçmiştim odaya bir süre kar izledim ,sonra açtım yatağı girdim ,sonra birtakım şeyler oldu o ara işte anlatmadığım ,sonra zaten ismimi duydum ,ardındanda başka kelimeler ,sonra adım 3 kere arka arkaya söylenince kaçtım odadan..

Öncelikle geçmiş olsun diyeyim.
Söylediğinize benzer şeyleri ben de yaşardım.
Uyku bozukluğum için doktora gittiğimde, bunların ne olduğunu bana güzelce açıkladı.
Bir arkadaş da bahsetmiş, uyku felci diye.
Uykuda vücut felç oluyor, gördüklerini yapmaması adına.
Ama halk arasında karabasan diye tabir edilen durumda, vücut felce girmesine rağmen uyku bölünüyor.
Yani beyin algıları açık konumdayken, vücut buna tepki veremiyor.
Ya da tam tersi, beyin uykuda iken vücut bunun farkında olmadan felce giremiyor.
Sizin yaşadığınız olayda vücut uykudayken, beyin fonksiyonları devam etmiş ve gerçeklik katmış ve arada kalmışsınız diyebilirim.
Tabi ki konunun uzmanı değilim, bu bilgileri detaylıca araştırmanızı tavsiye ederim.
Yanlış bilgilendirmiş olmak da istemem ama, anladığımı aktarmak istedim.
Sanırım arkadaşınızın diğer anlattığı şeyler de, zihninizin geri planında yer edince, bu tarz bir şeye yordunuz.
Bir daha yaşamamanız dileğiyle...

Son düzenleme:
normalde ben doğaüstü olaylardan çok korkarım hatta öyle bir mevzu olsun ya konuyu kapattırırım ya da ortam değiştiririm ilginçtir ki dediğiniz olayı çok kez yaşadığım halde hiç korkmadım valla bende şaşırıyorum ama korkmadan uyumaya devam ettim karabasan bana çok olur tam uykuya geçerken genelde ve sırtüstü yatarsam uyku felci derler hatta çocukluktan beri olur bu bana adımı duyma çok olmadı 3 ya da 4 kez birgün hatta arkamı döndüm eşime dedim sen mi seslendin diye yok dedi ve arkamızı dönüp uyuduk yine:D hatta bikaç kez tam biri dürtüp uyandırır ya öyle hissettim ve gözümü açar açmaz sabah ezanı okunmaya başladı uyarı mı acaba diye düşünmüştüm kendi kendime:) yeni bir evde uymanız soğuk yorgunluk vs uykuya dalarken olur yani bence kafanıza takmayın, bunu diyen benim bu tarz konulardan acayip korkan biri:)

:1: Benim annem gibi senin ki de... :1: :1:Bu anneler de ne rahat yaa... yaşayarak aşmışlar artık :9: :9: :9:

Yalnız, o kız iflah olmaz, nasıl insan o ya.. :20: Allah'a mı isyan ediyor kendi çarpık zihniyetine mi... :ssz:

evet en doğrusunu yapıyorlar aslında :27: Kıza noldu hiç bilmiyorum da onun yüzünden bütün eşyalarımı 4 kat merdiven çıkarana kadar öldüm, öldüm dirildim resmen. Korku filmlerinden etkilenmeme sebebim oldu kız :37:

Bir susun bee :) Kocam gece 12 den önce gelmiyor,koca evde tek başımayım :) Susun artık :) Bende bir kaç kez eşimin odaya girdiğini görüyorum,uyku arasında,sonra uyanıyorm ama gerçek gibi baya :) neyse siz susun artık :)

böyle şeyleri okumak dinlemek çok hoşuma gidiyor ama gece olunca hepsi tek tek aklıma geliyor ya yine de vazgeçemiyorum :37:

ahah ya bende bok korkarım bu tarz seylerden odamda sandalyem var o sandalyeyi yatarken ters ceviririm hep sanki gozumu actıgımda orda bir adam silueti oturmus beni izliyor gibi hissediyorum :27: ben cok iyi hatırlarım 7 yaslarındayken yasadıgımız apartmanın yapımında bir kac işci vefat etmis sonrasında apartmanda herkesi boyle dogaustu deneyimleri olmustu bir defasında diger iki kardesim ve ben evde yalnızdık annemler yoktu o goruntu hep aklımdadır salonun kapısı buzlu camlardandı ve ordan surekli beyaz adam goruntusunun dolanıp durdugunu biliyorum yiyosa cıkıp bak ucumuz kedi gibi birbirimize sokulmustuk:27:

Muhtemelen uyku halinde duymuşsunuzdur o sesi fakat uykuda olmadığınızı ısrarla düşünüyorsunuzdur.
Bilinçaltı böyle oyunlar oynar bazen.

İnsanın başına zaman zaman anlamlandırmadığı olaylar gelir.
Benim de gelir bazen,kaldı ki yapı olarak mistik konulara hmm meraklı olmama rağmen, Umursamamayı tercih ederim inanın tercih meselesi bu.
Yani korkuyorum,çekiniyorum,araştırıyorum,meraklanıyorum dedikçe üstünüze çekiyorsunuz.
Bunun kullanıldığını ve istismar edildiğini düşünüyorum.
Başıma sizin yaşadığınız gibi bir olay gelse dini vecibelerimi arttırır,benden sana hayır gelmez mesajını verirdim.
Bu mevzuları kurcalamak kişiye ve zihnine zarar verir bir vakit sonra artık olmayan da olmuş gibi gelecektir.
Zihnimiz bize oyun oynamayı sever.
Bir arkadşa belirtmiş nasıl bizde iyi kötü imanlı imansız var ise onlarda da var.
Ama bizim dua gücümüz var ? Bunu kullanmalıyız bu sebep bizimle şakalaşmak,eğlenmek,dalga geçmek korkutmak isteyen hmm ne desem varlıklara karşı imanlı bir duruş sergilemeliyiz.
Bence bu konu geyik çevirecek bir konu değil özellikle de korkanlar için,bazı varlıkları onların yapabileceklerini bu evreni onlarla paylaştığımızı kabul edersek bu açıdan bakarsak sorun kalmaz.
Yani şöyle düşünün siz evinizdesiniz yan dairede de birileri var ? Onlarada o evde yaşıyorz rahatsız oluyor musunuz olmuyorsunuz çünkü normal bu bende böyle bakarım.
Mesela fal bakan kadınlardan da bu yüzden hoşlanmam çoğu geleceği değil geçmişi söyler .. bazı yardımlarla bu insanlar onları onlarda bu insanları kullanır.İmansız olanları elbette..
Bulaşırsan rahatsız edilmemek eninde sonunda mutsuz olmak kaçınılmaz.
Bence bu konuyu kapatın,yatarken dualarınızı okuyun,kendinizi başka mevzulara yöneltin.

Bence de susalım gece uyuyamıycaz yoksa:18:Tek yatıyorum ben odada:25:

çok tırstım bende şimdi,gece kesin gelcek aklıma
bende bazı zamanlar tam uykuya dalarken silkelenip uyanıyodum anlatamıyorum çok kötü bu duygu neyseki uzun zamandır olmuyo
bi gece rüyamda kendimi görmüştüm bi odaya giriyorum karşımda kendimi görüyorum o kadar korkmuştum ki kan ter içinde uyanmıştım gün aydınlanana kadar uyumamıştım

buna benzer birşeyi ben de yaşamıştım 2003 yılında. uyuyordum gecenin kaçı olduğunu bilmiyorum ama tahminen 3 ya da 4 olması lazım saatin. sırtımı birinin dürttüğünü hissettim uykuyla uyanıklık arasında ama uyku ağır basıyor açamıyorum kendimi bir türlü. bir ses '' deprem olacak '' dedi :S ama sesi hatırlamıyorum kadın sesi mi erkek sesi mi boğuk mu değil mi hiç aklımda kalmamıştı bunu duyunca tabii yerimden doğrulmak istedim sonra aynı ses '' sabah ezanından sonra sabah olduktan sonra '' dedi ve sustu. kalktım dua falan ettim ama müthiş titriyorum neyse dualar falan filan derken yeniden daldım uykuya rahat uyudum sabah sarsıntıyla uyandım :S 2003 bingöl depremi biz o sırada bingöl' e çok yakın olduğumuzdan bizim şehir de etkilenmişti :S yıllarca aklımdan çıkmadı neydi o yaşadığım hala anlam veremiyorum pek inancım da yoktur böyle şeylere

Konuyu ilk okumaya başladım. Başlığı görünce dedim arkadaş herhalde arkadaşının kocası ile sevişme seslerini mi duydu.

Sonra arkadaşının kocasının evde olmadığı için çağırdığını okuyunca eyvah eve birini mi aldı diye fikir oluştu.

Sonra doğaüstü deneyim kısmına gelince sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

Arkadaşı son derece masum güzel, ama konuyu açan böyle korkutucu bir deneyim yaşamış üzücü. Seslendi kısmından sonraki detayları okumadım, çok tırsarım...

Konuyu açan arkadaş bana da bazen böyle seslenme durumları oluyor. Bilinç altımdan kaynaklı deyip geçiyorum üzerinde durmuyorum. Sende üzerinde durma, kafana taktıkça üzerine çekiyorsun. Derler ya aklına getirirsen çağırmış olurmuşsun... Bol bol dua et...

Ben hemen uzuyorum bu topikten... Sabahlamak istemem...

buna benzer birşeyi ben de yaşamıştım 2003 yılında. uyuyordum gecenin kaçı olduğunu bilmiyorum ama tahminen 3 ya da 4 olması lazım saatin. sırtımı birinin dürttüğünü hissettim uykuyla uyanıklık arasında ama uyku ağır basıyor açamıyorum kendimi bir türlü. bir ses '' deprem olacak '' dedi :S ama sesi hatırlamıyorum kadın sesi mi erkek sesi mi boğuk mu değil mi hiç aklımda kalmamıştı bunu duyunca tabii yerimden doğrulmak istedim sonra aynı ses '' sabah ezanından sonra sabah olduktan sonra '' dedi ve sustu. kalktım dua falan ettim ama müthiş titriyorum neyse dualar falan filan derken yeniden daldım uykuya rahat uyudum sabah sarsıntıyla uyandım :S 2003 bingöl depremi biz o sırada bingöl' e çok yakın olduğumuzdan bizim şehir de etkilenmişti :S yıllarca aklımdan çıkmadı neydi o yaşadığım hala anlam veremiyorum pek inancım da yoktur böyle şeylere

Fenaaa :18: :18:

Fenaaa :18: :18:

evet ben de özellikle deprem olduktan sonra korkmaya başlamıştım eğer deprem olmasaydı rüya der geçerdim büyük ihtimalle :S

uyku felci durumunu da çok sık yaşarım artık korkmuyorum bile neredeyse, uykumda konuşurum falan bir uyku bozukkluğu durumum var yıllardan beri ama bu bambaşka birşeydi

Konu sahibi kardeş...

Herşey olabilir..
Muhtemelen yoğun bir gün geçirdin diye ve de farkında olmasan da yerini yadırgadın diye bilinçaltının oyununa geldin sen..

Hepimiz bu tarz olayları yaşıyoruz zaman zaman..
Ben de çok yaşadım ve duydum..

Unut gitsin..

huyumu bile bile okudum iste hepsini ve yerimden kimildamayacak kadar tirsmis durumdayim:18: kocamda daha gelmedii,imdatttttttttt

Son düzenleme:
Back
X