Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gün içinde yaşadığım birçok şey bilinçaltıma yerleşip gece rüyama giriyor zaten ,bunları önemsemiyorum bile ,ama uyanıktım ,yeni geçmiştim odaya bir süre kar izledim ,sonra açtım yatağı girdim ,sonra birtakım şeyler oldu o ara işte anlatmadığım ,sonra zaten ismimi duydum ,ardındanda başka kelimeler ,sonra adım 3 kere arka arkaya söylenince kaçtım odadan..
Benim annem gibi senin ki de...
![]()
Bu anneler de ne rahat yaa... yaşayarak aşmışlar artık
![]()
![]()
Yalnız, o kız iflah olmaz, nasıl insan o ya..Allah'a mı isyan ediyor kendi çarpık zihniyetine mi...
![]()
böyle şeyleri okumak dinlemek çok hoşuma gidiyor ama gece olunca hepsi tek tek aklıma geliyor ya yine de vazgeçemiyorum![]()
O zaman çok okuma canım. Gerçekten bak etkilenirsin.
buna benzer birşeyi ben de yaşamıştım 2003 yılında. uyuyordum gecenin kaçı olduğunu bilmiyorum ama tahminen 3 ya da 4 olması lazım saatin. sırtımı birinin dürttüğünü hissettim uykuyla uyanıklık arasında ama uyku ağır basıyor açamıyorum kendimi bir türlü. bir ses '' deprem olacak '' dedi :S ama sesi hatırlamıyorum kadın sesi mi erkek sesi mi boğuk mu değil mi hiç aklımda kalmamıştı bunu duyunca tabii yerimden doğrulmak istedim sonra aynı ses '' sabah ezanından sonra sabah olduktan sonra '' dedi ve sustu. kalktım dua falan ettim ama müthiş titriyorum neyse dualar falan filan derken yeniden daldım uykuya rahat uyudum sabah sarsıntıyla uyandım :S 2003 bingöl depremi biz o sırada bingöl' e çok yakın olduğumuzdan bizim şehir de etkilenmişti :S yıllarca aklımdan çıkmadı neydi o yaşadığım hala anlam veremiyorum pek inancım da yoktur böyle şeylere
Fenaaa :18: :18:
Burası alacakaranlık kuşağına dönmüş
Tırstım sanki bide evde yalnız kalıyorum :18: