O soğuk karlı havadan sıcacık o minik parmaklara. :)

Dertli Lahana

Siz bizim delirtemediklerimizden misiniz? :)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
271
220
103
31
Merhaba arkadaşlar,
Riskli bir gebelik geçirdim. 25 haftadan beri hep sancilanip acile gittim. Bu durum böyle devam etti. Neyse bu ocak ayında eşimin 2 arkadaşları eşleri ile bize geldiler. 3muz de hamileyiz. O akşam bizim arabamız o soğuktan donduğu için çözünmesi için sıcak su tasiyordum. Artık belimin ağrısı vurunca. Ben bu akşam kesin doğururum diyip durdum. O gece sanciyla zor gece geçirdim ama inat ettim gitmicem doktora. Sabah esimi ise yolladim. 7den 2ye kadar uyudum. Kalktığımda kasiklarim da bu ağrı vardı ben yine umursamadim ama bu seferki öyle böyle değildi. Ben işimi sağlama alıp bişey yiyip içmedim. Eşimi aradım sancim var dedim eve gel. Kardan zar zor geldi. Hastaneye zar zor gittik. Ben zorunlu sezeryan olmak zorundaydım. 1 saat için de ameliyata alindim. Sonra bi gözlerimi açtım paşam gelmiş. Allah herkese nasip etsin. Kimsenin kucağı boş kalmasın.

Oyy maşallah subhanallah ne güzel anlatmışsın.. Allahım yanınızdan ayırmasın evladınızı, gözünüz aydın :)
Benimde hamileliğim zorlu geçiyor ama şükürler olsun ki bebeğim sağlıklı.. İnşallah bizde o günlere hayırlısıyla kavuşuruz..
Tekrar gözünüz aydın, sağlıklı,hayırlı evlat olsun inşallah paşanız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…