O ve bi başkası . nasıl atlatılır ki ?

02deniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
73
0
36
Samsun
bu fikir beni paramparça ediyor sanki . güne onun günaydınıyla uyanması onun iyi geceleriyle uyuması birlikte paylaştıgımız herşeyi onla paylaşması en önemlisi bizim hayallerimzi başkasıyla yaşayacak olması ...bunu atlatmanın bi yolu var mı bilmiyorum . telefona her bakışımda onun için onca emek vermişken bi başkasıyla beni unuttugu aramadıgı aklıma geliyo . sanki o anlarda nefes alamıyorum . hiç mi özlemiyo hiç mi aklına gelmiyo nasıl diye kendimi yiyorum . bunu nasıl sindirebilirim ? ne zaman kurtulurum bundan ?

valla cok zor ben 3 yilda ancak kurtuldum yan yapabilecegin bisey yok . sosyal olmaya yalniz kalmamaya calis derim ben inan degmiyor.3 yilim ziyan oldu benim aman sen etme ....

ne desem senin içindeki yangını söndüremem. çok zor bi durum nişanlımla ayrılma aşamasına geldikde neler yaşadım o gece hatırlamak dahi istemiyom nefes alamadıgımı hissediyodum adeta...

valla cok zor ben 3 yilda ancak kurtuldum yan yapabilecegin bisey yok . sosyal olmaya yalniz kalmamaya calis derim ben inan degmiyor.3 yilim ziyan oldu benim aman sen etme ....
belki bi gün birisiyle olcam bende ama ne olursa olsun ne kadar zengin yakışıklı yada iyi 'o' olmayacak . sıradan herhangi birinin bile ona nasıl oldugunu sormaya hakkı varken benim tek bi mesaj atmaya yüzüm yok . en yakının bi anda bi yabancı oluyo . sanki 3 yıl değil 10 yıl gecse gecmicek hep içimde kalcak gb geliyo .

ne desem senin içindeki yangını söndüremem. çok zor bi durum nişanlımla ayrılma aşamasına geldikde neler yaşadım o gece hatırlamak dahi istemiyom nefes alamadıgımı hissediyodum adeta...
bende başka birini ilk duydugumda sanki bütün bina başıma yıkılmıştı . hayat durmuştu . o nasıl bi acıydı inan anlatamıyorum . günlerce sadece agladım ve uyudum . heryerde . acınacak bi haldeydim . çok zordu . onu unutmak istemiyorum unutursun diyolar ama unutmak istemiyorum ...

haklisin ama canim napalim elden gelecek bisey yok tabiki aci ama hayat devam ediyor. bende ilk ayrildigimizda acaba napiyor beni durunuyormudur dedigimde bi arkadasim '' ne yapacak VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüslik yapiyordur'' demisti. haklida cikti bazi noktalarda. o kadar emek umut en acisida bastan baslamak yeni birine alismak yeni bi sayfa acmak cok zor halen de o gunden sonra hayatima kimseyi sokamadim ben. yani bence dusunmemeye sosyal olmaya calis kendini ewe kapatma gelecek guzel gunleri dusun derim ben ...

kötü bir durum allah seven 2 kalbi ayırmak isteyenlere izin vermesin ya.Çok kötü bir durum...ne desem boş ama şöyle bir durum var gerçekten sosyal olmak kalabalık ortamlarda olmak unutturuyor anlıkta olsa.Sürekli arkadaş çevrenle beraber ol bir şeylerle meşgul ol.Boş zaman geçirme şuanlık bunlarla kendini meşgul et :/

aslında bu söylediklerini yapmayı o kadar istiyorum ki . ama hiç gücüm yok sanki biri içimdeki herşeyi aldı bomboş kaldım. güzel bi gün ...' onsuz ne kadar güzel bi gün olur ki ? . bi başkasını tercih etmesi 2.5 yılımın 1 haftalık bi insana eşdeğer tutulması . yardımcı oldugunuz çok sagolun inan anlatmasam kafayı yerdim ...

güzel bi ortamım var bi çok arkadaşım hatta etrafımda beni seven bi kaç kişi ... bazen aklıma gelmiyo oturuyoruz gülüyoruz birden biri bişey diyo onla gecen bi anı aklıma geliyo yada bi şarkı yada bi söz hemen kalkıyorum . tam unuttum diyorum cebime sıkışmış kurumuş bi çiçek,cüzdanımdaki resmi ,onun parfümünü sıkmış biri . herşey onu hatırlatıyo sanki . hemen soyutlanmak istiyorum . bi köşeye gidip avazım cıktıgı kadar bagırmak aglamak istiyorum .

Geçer canım merak etme sadece kararlı ol
O da o kızla mutlu olamaz sanmıyorum,o yüzden bizim hayallerimizi yaşayacaklar diye düşünme.
Unutma!O seni kaybetti herkes sen mi?Senin gibi sever mi?Hayır.
O pişman olur.Ama o zaman sakın dönme.Ben yaptım böyle bi hatayı,çok pişmanım Başka kimse yapsın isteme
m.

canım az çok bende senin durumundayım anlıyorum hissettiğin çoğu şeyi.. yapacağımız pek bişey yok ki dua etmekten başka.. dua et bol bol benimde sen gibi içtiğim suda bile onu hatırlatacak anılarım varmış meğer.. ben her şeyde onu hatırlayıp ağlarken o başkasıyla gülüp eğleniyor benden esirgediği ilgiyi güzel sözü ona söylüyo belki.. bu düşünce o kadar yakıyo ki insanın canını.. sabah kalkıyorum hep mesaj attığı saatlerde ne olur yine atsa diyorum ama olmuyo işte atmıyo.. ve elimden hiç bişey gelmiyo artık.. ben elimden geleni yaptım diyebiliyorsan bundan sonrasını Allaha havale et. belki bunları okurken gözlerin doluyo ağlıyosun ama onun bunlardan haberi bile yok işte inan ki gerçekten anlaybiliyorum seni.. hem neyin ne olacağı belli olmaz bir bakmışsın şimdi gözyaşı döktüğün kişiyle yer değişmişsiniz o senin için ağlıyor.. hayat bu her an herşey olabilir.. üzme kendini

çok sağol canım. öyle çok hayalimiz vardı ki korkuyorum onla olmasından . aslında biliyorum hatta eminim kimse onu ne benim gördüğüm gibi görür ne de sever . ondan hiç haber alamıyorum . o kızla hala sevgilimi başkası mı var bilmiyorum ama beni aramadığına göre hayatı yolunda sanırım ...

canım çook sağol . Allah sana da sabır versin . bende bazen diyorum keşke uyansam ve yine herşey eskisi gibi olsa . ben ayrıldıgımızda bi bayram günü odamda insanların içine çıkamaz durumda aglamaktan perişan bi halde onun facede baska biri ile konuştuğunu ögrendim . ben acınacak haldeyken o o kıza kur yapıyodu . hala içimde durur acısı o gün . inşaallah canım . Allah bu kadar gözyaşımızı sahipsiz bırakmaz.

Olmaz canım kimin ahı kimde kalır ki.
Şu erkeklerin yerine bi günlüğüne geçmek isterdim ne düşünüyolar çok merak ediyorum
Ne kadar süredir birlikteydiniz?

Olmaz canım kimin ahı kimde kalır ki.
Şu erkeklerin yerine bi günlüğüne geçmek isterdim ne düşünüyolar çok merak ediyorum
Ne kadar süredir birlikteydiniz?
tek tesellim bu zaten . inan bende cok isterdim sadece tek bi gün ne düşündüğünü bilmeyi . ayrılalı 2 ay falan olcak . 2.5 yıldır birlikteydik .

tek tesellim bu zaten . inan bende cok isterdim sadece tek bi gün ne düşündüğünü bilmeyi . ayrılalı 2 ay falan olcak . 2.5 yıldır birlikteydik .

Ben 6 yıldır birlikteydim beni aldattığında 1 buçuk yıl hiç görüşmedim.
Sonra bana geldi sensiz yapamıyorum affet diye çok reddettim.İntihar edicem cebimde mektuplarla dolaşıyorum biri sana biri arkadaşlarımla aileme dedi.Dayanamadım,affettim.Her şey güzeldi en başta ama güven yoktu.Sonradan her ne kadar kendisi inanmasa da buna değişti.Şimdi de ayrıldık.1 ay fln oluyo.Canım çok yanıyo.Ama ben unutmuşken kendi canımı kendim acıttım.

6 yıllık bi ilişki ... çok fazla yaşanmışlık olmalı . işte böyle bi insana söylenecek tek bi söz yok .sözün bittiği yer yazık ona canım . sende sakın kendini suçlama bi insana güvenmek sevmek hata değil . eger affetmeseydin içinde hep ukte kalırdı . keşke diyip dururdun .

Çocukluğumdan beri o vardı bi tek ilk aşkımdı ben affettim ama o beni suçladı hep.Ama barışmadan önceki kadar kararlı olamıyorum şu an ve kendime çok kızıyorum.Onu aradığım oluyo hala.Ama geri dönmesi için değil,özlüyorum ama bu da onu şımartıyo.
Sen benim yaptığım hatayı yapma canım

benimde ilk sevgilim ilk ilişkim ilk aşkımdı . insan bitmeyecek sanıyo işte . kendine kızma dayanamıyo insan bende bir zamanlar ' beni bırakırsan asla dönmem geri ' derken şimdi aldatılmayı sindirecek boyutta özlüyorum . ben aramıyorum aramıcamda . şımarıyo diyosun ya ama inan bi gün onu tamamen aramayı bıraktıgında pişmanlığı 2 kat artcak . bu sefer dicek ki ayrılmıştık hala arıyodu ama ben kıymet bilmedim bunu da düşün .

ben 4 yılımı verdiğim insan tarafından terk edildim nişanlıydık son 8 ayı.
noldu bıraktı gitti başkasıyla beraber beni bıraktıktan bir hafta sonra..
nefret ediyorum boşluktayım nedesem bilmiyorum zor bırak zamana
her şeyin hayırlısı deyip sabretmekten başka care yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…