• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o yapmaz demiştim ama ben de aldatıldım...

Zeytinyagi3423

oğlum bak git :)
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
145
1
46
Elazığ
evet kızlar hiç konduramıyorum hala... bizim facemiz kapalıydı nisandan beri tartışmalı bi ilişkimiz vardı bundan önceki konumda gittiği kursta birini bulduğundan şüphelenmiştim galiba buldu saat 2 de buluşucağız... dun bana çok kız arkadaşı oldugunu soyleyınce ayrılmak ıstedım kabul ettı bu sabah ne olduysa seytan durttu benı kankamın facesıne gırıp bunun bı arkadasının arkadasları arasına baktıgımda profilinin acmıs oldugunu gordum... hemen msnini hackledım ve baktım ki aramız iyiyken acmıs facesını yanı3 gun once... su an cok kotuyum saat 2 de bulusucaz ama ben oncesınde annesıne gıdıp 1 yıl boyunca bana aldıgı hedıyelerı vermek ıstıyorum annesıyle aramız cok ıyı hem bu vesıleyle vedalasmıs olurum annesıyle... sızce ben bulustugumda facesını actıgını bıldıgımı nasıl ıma edeyım ıcımden okkalı bı tokat atmak gecıyor :(

ooff canım ya bence bir süreliğine bu buluşma olayını ertelesen mi.ortalık yerde birde olay büyümesin.etraftakilerde karışırsa.çok kızgınsın.tabii böyle bir durumda asla sakinleşirmez ama.tokat falan deyince bende eski sevgililerimden birine 2 kere tıokat atmıştım.hala inanamıyorum.birinde kimse yoktu.o zaman hakkettim bunu demişti.sonraki kantinde oldu o zaman o da tepki verdi artı arkadaşlarıda tepki verdi.o anda ve sonrasında.ooff bir dedikoducu birine deng gelirsen.zor.

bı tek bugun cıkabılıyorum canım:( sıcagı sıcagına hallaedeyım dıyorum ama onun elınde cok buyuk bı koz var ve bu acıga cıkarsa cok kotu seyler olacak o yuzden taktıksel yaklasmam lazım

aynı şeylerden korkuyoruz demek ki.peki böyle sinir küpüyken nasıl taktik uygulayabileceksin.şu anda uygularım dersin ama onu karşında gördüğünde bu o kadar kolay olmayacak.bu tür aldatılma olaylarında kendimden ve çevremden bildiğim en iyi taktik te (madem taktik diyorsun artı kozu kullanmasın diyorsun) ortadan kaybolmak.o kendi kendini yesin bitirsin.

bence o kozu kullanmaması için sessiz kalarak kendini çek. hiçbir şeyin üzerine gitme. zaten bu tip şeyleri yapan birinden dürüstçe cevap alınabilir mi? zaman geçsin sen sessiz kaldıkça o da artık kapandığını anlayacaktır. eğer sorgulamaya devam edersen demek ki hala kurtarmaya çalışıyor ya da susmam için uğraşıyor diye düşündürürsün. elindekini nimet zanneder. her seferinde geri dönmek istediğinde bunu öne sürer.

gorustuk konustuk.. dedım bana soylemek ıstedıgın bısey varmı.. yok dedı.. emın mısın dedım.. emınım dedı.. dedım 3 gun once benden habersız facenı acmısın evet dedı canım sıkılmıstı dedı.. burada sesımı yukselttım artık dedım senın canın can da benım kı ne.. cok boguyosun benı dedı ıcımden la havle cektım hem suclu hem guclu... dedı ısyerındekı abısı acmıs facesını falan e dedm bnde acardım bana nıye demedın kem kum ettı.. valla kızlar guvendım ddm ama guvenmıorum artık guvenıo gibi yapıcam bana yasak ettıgı seylerı kendı yapıosa zaten ortada sorun var smdı aramız ıı ama hııc guvenmıorum

Back
X