Bilmiyorum kafam çok karıştı..İnsan sevgilisini bu sekilde denemez, huzursuz etmez, bunu konduramaz...
Eger o ise bunu yaptigi icin...
Degilse 'boyle seyler yapacak biri degil ama acaba o mu' diye dusunebildiginiz icin...
Sizi aramadigi iyi olmus.
Yaa ozaman tanidigon bir erkekten yardim iste olmazsa polise git bu cok yanlis bir davranis istendigi taktirde gorusmelerinizin kaydini alip sikayetcode olabilirsin ama polise gittiginde sana istersen biz konusalim herhangi bir islem yapmadan gidebilirsin derler ve polisler sana kart verip birdaha ararsa bizi tekrar arayabilirsin derleerAy hayır işte 22 yaşında çocuk bana erkekler hakkında konuşunca bile bağıran bi adam bende o yüzden şaşırdım ya olamaz bence ya sanmam.
Yok uğraşmadım engelledim zaten. Büyük benim sevgilim yapar mı bilmiyorum aslında yapmaz ama bi kaç gündür aramıyor belki sinirlenmiştir yada arkadaşları falan bişey demiştir anlamadım ben..Erkek arkadaşınsa da terk et bu ne be, böyle şeyler ortaokulda kalmadı mı? Erkek Kuzenin abin falan yok mu? Ona devret rahat et.
Aramaya devam ederse yaparım. Fotosundan anladığım kadarıyla serserinin teki.Yaa ozaman tanidigon bir erkekten yardim iste olmazsa polise git bu cok yanlis bir davranis istendigi taktirde gorusmelerinizin kaydini alip sikayetcode olabilirsin ama polise gittiginde sana istersen biz konusalim herhangi bir islem yapmadan gidebilirsin derler ve polisler sana kart verip birdaha ararsa bizi tekrar arayabilirsin derleer
Yaptırmaz.Yani umarım..Bence bu kadar alcalamaz fakbadin ne demekbya. Ayrıca eğer o yaptiriyosada assalik bi tip yani. Bence sen hic o yapttiriyomu falan diye düşünme. Herşeyden engelle onu. Sana ulasamasin elbet kimliği cikacaktir ortaya. Eğero yaptiilriyorsa yazik sana be. Ne ttiplerle karsilastin be guzelim
Yada belki biri yanlışlıkla yapıyodur. Bana sürekli mesaj geliyor tanımadığım insanlardan. Uyarıyorum bir daha olmuyor, gerçi senin ki sapıkça ama bilemedim ki.Yok uğraşmadım engelledim zaten. Büyük benim sevgilim yapar mı bilmiyorum aslında yapmaz ama bi kaç gündür aramıyor belki sinirlenmiştir yada arkadaşları falan bişey demiştir anlamadım ben..
Evet ya iğrenç herif pislik.Yada belki biri yanlışlıkla yapıyodur. Bana sürekli mesaj geliyor tanımadığım insanlardan. Uyarıyorum bir daha olmuyor, gerçi senin ki sapıkça ama bilemedim ki.
Bizde tam onu tartışıyoduk arkadaşımbu iş yaş geldi bana
oladabilir,olmayadabiilir ..
emin olman gerek + oysa çok itici malesef olumlu şeyler düşünemiyorumBizde tam onu tartışıyoduk arkadaşım
Yapabilcek en son insan o. Benimle uğraşan çok insan var ama bu kadar ileri gider mi bilmiyorum. Ayrıca telefonda konuştuğumda sesinide alamadım keşke kim olduğunu anlayabılseydım..İnsan kalbinden bir anlık bile gecmis olan birine bunu yapamaz...Eger süphelendigin baska birisi yoksa muhtemelen bu o. Bu demek oluyor ki sizi bir anlık bile olsa sevmemis, su anda da alaya alıyor, o sebeple beni arasın diye de beklemeyin, bosverin. Biraz daha devam ederse gerekeni de yapın, kuyrugu sıkısmıs fareye döner. Hem o mu degil mi ögrenmis olursun.
Eğer oysa gözümden düşüşünün tarifi yok..emin olman gerek + oysa çok itici malesef olumlu şeyler düşünemiyorum
Polise bildirmen daha mantikli ama diger kizlarida rahatsiz etmesini onlersinAramaya devam ederse yaparım. Fotosundan anladığım kadarıyla serserinin teki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?