O yaptiriyo olabilir mi?

İnsan sevgilisini bu sekilde denemez, huzursuz etmez, bunu konduramaz...

Eger o ise bunu yaptigi icin...

Degilse 'boyle seyler yapacak biri degil ama acaba o mu' diye dusunebildiginiz icin...

Sizi aramadigi iyi olmus.
Bilmiyorum kafam çok karıştı..

Ay hayır işte 22 yaşında çocuk bana erkekler hakkında konuşunca bile bağıran bi adam bende o yüzden şaşırdım ya olamaz bence ya sanmam.
Yaa ozaman tanidigon bir erkekten yardim iste olmazsa polise git bu cok yanlis bir davranis istendigi taktirde gorusmelerinizin kaydini alip sikayetcode olabilirsin ama polise gittiginde sana istersen biz konusalim herhangi bir islem yapmadan gidebilirsin derler ve polisler sana kart verip birdaha ararsa bizi tekrar arayabilirsin derleer

Erkek arkadaşınsa da terk et bu ne be, böyle şeyler ortaokulda kalmadı mı? Erkek Kuzenin abin falan yok mu? Ona devret rahat et.
Yok uğraşmadım engelledim zaten. Büyük benim sevgilim yapar mı bilmiyorum aslında yapmaz ama bi kaç gündür aramıyor belki sinirlenmiştir yada arkadaşları falan bişey demiştir anlamadım ben..

Aramaya devam ederse yaparım. Fotosundan anladığım kadarıyla serserinin teki.

Yaptırmaz.Yani umarım..

Yok uğraşmadım engelledim zaten. Büyük benim sevgilim yapar mı bilmiyorum aslında yapmaz ama bi kaç gündür aramıyor belki sinirlenmiştir yada arkadaşları falan bişey demiştir anlamadım ben..
Yada belki biri yanlışlıkla yapıyodur. Bana sürekli mesaj geliyor tanımadığım insanlardan. Uyarıyorum bir daha olmuyor, gerçi senin ki sapıkça ama bilemedim ki.

bu iş yaş geldi bana
oladabilir,olmayadabiilir ..

Zannetmiyorum, ama eğer ki o yaptıysa koşarak uzaklaşın ve üzülmeyin daha fazla bence. Çünkü üslup kabalığı geçmiş çok ahlaksız bir boyut almış.. Ben olsam böyle bir şeyi yapacak ya da yaptıracak kadar geniş bir insanın ilerde beni koruyup kollayacağına, kendimi güvende hissetmemi sağlayacağına inanmazdım.

İnsan kalbinden bir anlık bile gecmis olan birine bunu yapamaz...Eger süphelendigin baska birisi yoksa muhtemelen bu o. Bu demek oluyor ki sizi bir anlık bile olsa sevmemis, su anda da alaya alıyor, o sebeple beni arasın diye de beklemeyin, bosverin. Biraz daha devam ederse gerekeni de yapın, kuyrugu sıkısmıs fareye döner. Hem o mu degil mi ögrenmis olursun.

Yapabilcek en son insan o. Benimle uğraşan çok insan var ama bu kadar ileri gider mi bilmiyorum. Ayrıca telefonda konuştuğumda sesinide alamadım keşke kim olduğunu anlayabılseydım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…