• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O yaptiriyo olabilir mi?

sorcia8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
628
169
83
Kizlar dun ben bi konu acmistim okuyan arkadaslar bilirler. Yalniz erkek arkadasimdan hala ses seda yok onu belirteyim oncelikle. Fakat bugun yani daha demin bi numara whats apptan bi erkek numarasi bana "naber" yazdi. Bende "kimsin" dedim. "ben senin fakbadin guzelim naber" dedi yavsak yavsak. Bende "pislik pislik konusma benimle gerizekali" dedim engelledim. Ardindan aradi. Gurultulu bi ortamdi sesini cok alamadim ama " guzelim ask olsun insan sevgilisini engeller mi bebegim ya" dedi. " bana bak beni bi daha sakin arama seni savciliga sikayet ederim" dedim. Kapattim. Whats app fotografinda da inanilmaz itici bi cocuk yani. Sizce bunu erkek arkadasim yaptiriyor olabilir.mi? Boyle seyler yapacak bi cocuk degil ama gunlerdir aramiyor nabiz yoklamak icin yapmis olabilir.mi ne dersiniz?

Ama bu size saran kişinin tavrı da çok çirkin. Eğer erkek arkadasınız nabız yoklamak icin bu tarz hale bürünebiliyosa bnce hic hoş deil

Kizlar dun ben bi konu acmistim okuyan avkadaslar bilirler. Yalniz erkek arkadasimdan hala ses seda yok onu belirteyim oncelikle. Fakat bugun yani daha demin bi numara whats apptan bi erkek numarasi bana "naber" yazdi. Bende "kimsin" dedim. "ben senin fakbadin guzelim naber" dedi yavsak yavsak. Bende "pislik pislik konusma benimle gerizekali" dedim engelledim. Ardindan aradi. Gurultulu bi ortamdi sesini cok alamadim ama " guzelim ask olsun insan sevgilisini engeller mi bebegim ya" dedi. " bana bak beni bi daha sakin arama seni savciliga sikayet ederim" dedim. Kapattim. Whats app fotografinda da inanilmaz itici bi cocuk yani. Sizce bunu erkek arkadasim yaptiriyor olabilir.mi? Boyle seyler yapacak bi cocuk degil ama gunlerdir aramiyor nabiz yoklamak icin yapmis olabilir.mi ne dersiniz?
Ayy cok igrenc bir davranis isin zor bunu anlamak icin sevgilinnle bulustugunda
konuyu ac ve senin telden su cocugu arayalim da kimmis konus de arkadasoysa onda kayitlidir gerek yok derse zaten ayril aratan o degilse bile bu konuda o kisiyi arayip sana sahip cikmayanla isin olmasin

Ayy cok igrenc bir davranis isin zor bunu anlamak icin sevgilinnle bulustugunda
konuyu ac ve senin telden su cocugu arayalim da kimmis konus de arkadasoysa onda kayitlidir gerek yok derse zaten ayril aratan o degilse bile bu konuda o kisiyi arayip sana sahip cikmayanla isin olmasin
Dogru soyluyorsunuz ama suan ayriyiz zaten :(

Ama bu size saran kişinin tavrı da çok çirkin. Eğer erkek arkadasınız nabız yoklamak icin bu tarz hale bürünebiliyosa bnce hic hoş deil
İste yapabilecegini dusunmuyorum. Ama gunlerdir aramiyor belki o yokken erkeklerle konusuyo muyum diye dusunmustur bilemiyorum

Bence bu kadar alcalamaz fakbadin ne demekbya. Ayrıca eğer o yaptiriyosada assalik bi tip yani. Bence sen hic o yapttiriyomu falan diye düşünme. Herşeyden engelle onu. Sana ulasamasin elbet kimliği cikacaktir ortaya. Eğero yaptiilriyorsa yazik sana be. Ne ttiplerle karsilastin be guzelim

Dogru soyluyorsunuz ama suan ayriyiz zaten :KK43:
Ozaman bir normal cevrenizden erkege soyleyin sunum cevabini verain yada polise gidip soyleyin utaniyorsaniz ordakiler islemyapmadan bile size yardim etmek icin o sahisla konusacaktir

Numara sorgulayıp hattın kimin adına kayıtlı olduğuna bakın. Sonra o isimde veya soyadda arkadaşı var mı onu kontrol edin. En azından ihtimalleri daraltırsınız.

Kizlar dun ben bi konu acmistim okuyan arkadaslar bilirler. Yalniz erkek arkadasimdan hala ses seda yok onu belirteyim oncelikle. Fakat bugun yani daha demin bi numara whats apptan bi erkek numarasi bana "naber" yazdi. Bende "kimsin" dedim. "ben senin fakbadin guzelim naber" dedi yavsak yavsak. Bende "pislik pislik konusma benimle gerizekali" dedim engelledim. Ardindan aradi. Gurultulu bi ortamdi sesini cok alamadim ama " guzelim ask olsun insan sevgilisini engeller mi bebegim ya" dedi. " bana bak beni bi daha sakin arama seni savciliga sikayet ederim" dedim. Kapattim. Whats app fotografinda da inanilmaz itici bi cocuk yani. Sizce bunu erkek arkadasim yaptiriyor olabilir.mi? Boyle seyler yapacak bi cocuk degil ama gunlerdir aramiyor nabiz yoklamak icin yapmis olabilir.mi ne dersiniz?
Erkek arkadaşınsa da terk et bu ne be, böyle şeyler ortaokulda kalmadı mı? Erkek Kuzenin abin falan yok mu? Ona devret rahat et.

İnsan sevgilisini bu sekilde denemez, huzursuz etmez, bunu konduramaz...

Eger o ise bunu yaptigi icin...

Degilse 'boyle seyler yapacak biri degil ama acaba o mu' diye dusunebildiginiz icin...

Sizi aramadigi iyi olmus.

Kimsenin gunahini almiyimde watzap sapiklarida varmis kafadan numara sallayip watzap fotosu kizsa ariyorlarmis birde su durum var tabi sevgilinin yasi gencse ergenseniz o da yaptiriyordur tam bir ergendavranisi bu

Numarayi kayitli tutun sizle ugrasmayi kesince numarayi sildiginizi dusunup fotosinu ismini degistirecektir ozamn belki kim oldugu netlesir

Numarayi kayitli tutun sizle ugrasmayi kesince numarayi sildiginizi dusunup fotosinu ismini degistirecektir ozamn belki kim oldugu netlesir
Ay hayır işte 22 yaşında çocuk bana erkekler hakkında konuşunca bile bağıran bi adam bende o yüzden şaşırdım ya olamaz bence ya sanmam.

zaten ne numarayı ne fotoyu kesinlikle tanımıyorum ama sanmıyorum benim erkek arkadaşım kimseye bana bu kadar yavşak konusmasına musade etmez

Kimsenin gunahini almiyimde watzap sapiklarida varmis kafadan numara sallayip watzap fotosu kizsa ariyorlarmis birde su durum var tabi sevgilinin yasi gencse ergenseniz o da yaptiriyordur tam bir ergendavranisi bu
yok yok 22 yasında boyle seyler yapcak bı adamda değil ama işte görüşmediğimiz için belki nabız yokluyodur dedim

Back
X