- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.980
- 798
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
6 ay :)Sevmiştir , yoksa 6 yıl devam etmezdi. Sevgisi bitmiştir , heyecan arayışına başlamıştır ondan bu asalak cümleler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 ay :)Sevmiştir , yoksa 6 yıl devam etmezdi. Sevgisi bitmiştir , heyecan arayışına başlamıştır ondan bu asalak cümleler.
Özellikle popüler insanlar aramıyorum tabiki...ya hu 2 ilişkim oldu zaten önceki öyleydi diye bu denir mi insana? Üstelik kendisi çoğu insandan hakkında hoş şeyler duymadığım biriydi kendisini popüler görüyor demek ki... bir olay anlatmıştım ona lisede bir çocuk vardı zengin bir ailesi vs vardı zenginliğiyle herşeyi elde edebileceğini sanıyordu kabul etmemiştim onu ama konuşurken laf arasında anlattım gitti. Bunu da söyledi bak hayatındaki insanlar hep öyle..gerizekalı benim onunla aramda bişey olmadı bunu bile evirip çevirmişO
Onun hayatına baska biri girmediyse ben de tulipa degilim
Duyarsın belki birgün.Bunlar bahane.Bulamamis baska bahane gibi geldi.Boyle birden el etek çekmeler falan.Bence iki kişiyi idare ediyordu biri ağır geldi.Oyle hissettim.
Bu arada popülariteye gerçekten önem veriyor musun ilişkinde?
Söyledikleri cok irrrite edici.Bir de engellemeler falan.Bu adamin ozguvenine darbe vurmasına izin verme.Soyledikleri pardon yazdıkları:) haksızca gibi görünüyor.Hem dogru olsa bile kendinin oyle istekleri varmis seni baglamaz.Onun icin degisecek degilsin.Ha iliski icinde uyarir tamam.Ama boyle sinsi gibi bekleyip attirivermesi sevgisiz ve biraz da pislik bir adam oldugunu gösteriyor.
Bulsun madem nasil bulacaksa.Dedim ya var belki.
Yazmasi da pek garip.
6 ay :)
Aşkın gözü kör, kulağı sağır.6 ay içinde bir kadın bir erkeğe nasıl guvenebilir ?
Ne yaşarsak yaşayalım kafasindaysa gerisi berisi önemli değilde, hayal kırıklığı yaşayacak kafadaysa neden güvenir , aklım almıyor.
Insan kılığına girmiş bir ayıymış kendileri.
O sizin karakterinizi sayıp sıralarken keşke siz de "ben de senin karakterini anlatayim" deyip "düşündüm de anlatmaya değecek bir karakterin yok"diyerek masadan ayrılsaydınız keşke.
Bir de ben akıllı kızmışım kimin gerçek popüler kimin geçici olduğunu anlayabiliyormuşumKafaya bak ya :)
Adam saka gibi :)
Adeta bir sherlock holmes edasiyla eski sevgilinizle ortak nokta aramis populariteye karar vermis.
Bunlar ne zeka yoksunu cikarimlar boyle.
Biriyle yemekmis de populerlikmis de.
Hic travmatik bir deneyim gozuyle bakmayin. Sacma sapan cikarimlariyla kendine uygun (!) birine baksin.
Güvenmemek gerekiyormuş6 ay içinde bir kadın bir erkeğe nasıl guvenebilir ?
Ne yaşarsak yaşayalım kafasindaysa gerisi berisi önemli değilde, hayal kırıklığı yaşayacak kafadaysa neden güvenir , aklım almıyor.
Bir de ben akıllı kızmışım kimin gerçek popüler kimin geçici olduğunu anlayabiliyormuşum
Kendimden tiksineceğim
Ya hu ben böyle bir insan değilim diye haykırmak istiyorum,ona bir kere şey demiştim erkekte zeka önemli benim icin bunu da tezine ekledi herhalde
Bir de ben akıllı kızmışım kimin gerçek popüler kimin geçici olduğunu anlayabiliyormuşum
Kendimden tiksineceğim
Ya hu ben böyle bir insan değilim diye haykırmak istiyorum,ona bir kere şey demiştim erkekte zeka önemli benim icin bunu da tezine ekledi herhalde
Bugün daha iyiyim ama dün yıkıldım hiç böyle sözler beklemiyordumBu cümleleri kurabilecek kadar çapsız bir adamın canınızı sıkmasına izin vermeyin. İlkokuldaki çocuklar bile artık popülerlik muhabbeti yapmıyor.
Ayrıca neden kendinizden tiksiniyorsunuz?
Güçlü ve ayakları yere basan yetişkin bir kadınsınız.
Böylesine bağnaz ve barzo bir herifin düşüncelerini neden kafanıza takıyorsunuz?
Onun bomboş fikirlerinin hiçbir önemi yok.
Sizin yerinizde olsam kendisi ile büyük dalga geçip, keyfime bakardım.
Aklınca sizi aşağılayıp, size kendinizi değersiz hissettirmek istemiş.Bugün daha iyiyim ama dün yıkıldım hiç böyle sözler beklemiyordum
Haklısınız tecrübe oldu
Evet burda hata bendeAyrıldıktan 4 ay sonra neden görüştünüz? Keşke görüşüp ona bu fırsatı vermeseydiniz
Öyle büyük büyük olaylar yaşamadıkcanım anlatmadığın veya aklına gelmeyen başka olaylarda yaşadınız galiba..adamda BÜYÜK BİR KUYRUK acısı sezinledim