• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O yaşananlar sevgiden değildi dedi..

Batsın dürüstlüğü

O anlarda öyle demiyordu,bir konuşma geçti aramızda bende evlenmezsek gibi birşey demiştim başka ihtimal mi var demişti. Bugun bunu söyledim ona ben bunu diyecek bir insan değilim dedi. Yalan dün gibi hatırımda dediği an

Pislik, dönek, kaypak..
Daha da yazarım da neyse cezam yeni bitti..

Bunlar ayrılırken mi kafasına dank etmiş??

Onca zaman birlikte olduğu kişi de sizdiniz..Ne değişti??
Ayrılma sebebi zaten bu sebeplerden ötürü Benimle bir hayat kuramayacagıymış çünkü onun seveceği kız bunları yapmamalıymış

Hatalarım çok büyük görüyorsunuz ama en büyük suçlu benim bu karakterdeki bir insani öyle şimarttım ki bunları ben dedirttim kendime

Ben dondum kaldım haklıymış gibi üstte çıktı beni her yerden engelledi ve tamamen çıktı hayatımdan
Açar tekrar engelleri istediği gibi birini bulamayınca.
Siz de ona her an elinin altında olmadığınızı bildirirsiniz bir güzeeeel.
İntikam soğuuuuk yenirrrr!!!! :)

Sevceğin kıza Allah önce akıl sonra sabır versin deseydin.
Ya da "umarım seveceğin kız biriyle başbaşa yemek yemekten bin kat ilerisini yapar ve sen hiçbirşeyden habersiz evde totonu devirip maç izliyor olursun o anlarda. Sana müstehak " da olabilir. Çok şey var da yazamyorum işte

Sevceğin kıza Allah önce akıl sonra sabır versin deseydin.
Ya da "umarım seveceğin kız biriyle başbaşa yemek yemekten bin kat ilerisini yapar ve sen hiçbirşeyden habersiz evde totonu devirip maç izliyor olursun o anlarda. Sana müstehak " da olabilir. Çok şey var da yazamyorum işte
Ona da dedim Allah niyetine göre versin başka bir duam yok ona acınası bir İnsan çünkü

Kendi Brad Pitt sanki beyefendiye bak bi de utanmadan salak salak konusuyor
Şey dedi bir de benim istediğim de alamadığım kimse yok olmadı. Geçmiş bir olaydan konu açılınca bu sözü de aslında karakterini ortaya seriyor
Benim üzerimde de egosunu oksadı bir güzel

Sevgiden degil abazanlıktandı deseydi bari. Ya insan sevmediği birinin her yaptığının böyle çetelesini tutar mı? Bence baya ayrılık içine dert olmuş onun sallamıyorum havalarına girmis. Biz kadınlar duygusal varlıklarız, yakinlaşmayı da duyguyla yaşarız. Kendi içime dert olduğundan ayrılığınız sizin de içinize yaşadığınız özel şeyin kıymeti olmadığını söyleyerek dert etmek istemiş bence. Al sana 16 yaş ergen erkek aklı hiç ilerlememiş bu katıksız hödük.

Sevgiden degil abazanlıktandı deseydi bari. Ya insan sevmediği birinin her yaptığının böyle çetelesini tutar mı? Bence baya ayrılık içine dert olmuş onun sallamıyorum havalarına girmis. Biz kadınlar duygusal varlıklarız, yakinlaşmayı da duyguyla yaşarız. Kendi içime dert olduğundan ayrılığınız sizin de içinize yaşadığınız özel şeyin kıymeti olmadığını söyleyerek dert etmek istemiş bence. Al sana 16 yaş ergen erkek aklı hiç ilerlememiş bu katıksız hödük.
Yok ciddi ciddi istemiyor beni dert falan etmiyor

Ayrılık sebeplerini ben ısrar edince yazdı,çünkü manasız bir şekilde ayrılmıştı benim açımdan havada kalmıştı bunlarmış beni sevememe sebepleri

Şey dedi bir de benim istediğim de alamadığım kimse yok olmadı. Geçmiş bir olaydan konu açılınca bu sözü de aslında karakterini ortaya seriyor
Benim üzerimde de egosunu oksadı bir güzel

He he deseydiniz...
Neyse sizin icin tecrube olmuş artik üzülmeyin. Benim de başıma oyle bir şey gelmişti e normal tabi karaktersiz adam dolu ortalık. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

Söylediği şeylerin hiçbirinde mantıktan eser yok. Liseli ergenler daha olgun konuşur. Okurken bile hayatımdan bir dakika üç saniye çalındı diye üzüldüm. Siz bir de böyle bir tipe altı ay maruz kalmışsınız.
Geçecek...

Ha bir de öyle diyince sen insanların duygularıyla zevkleri için oynayacak bir insansın dedim. Aynen şunu dedi o zevkin alasını parayla yaşatıyorlar bir gün istersem kimsenin duygularıyla oynamam yaşarım. Böyle iğrenç konuşmalar yani
Allahini seversen şu adamla hic tanışmamış gibi hayatina devam et arkadaşım... tam bi egoist terbiyesizmiş.

Back
X