• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O yaşananlar sevgiden değildi dedi..

Namus denilen șey nedense hep tek taraflı ișliyor. Erkeğin namusu olmuyor, bütün ahlaki sorumluluk kadının üzerinde. Erkeğin namusu da kadın bla bla bla.
Karșılıklı yașanılan ve yașatılan zevk nasıl oluyorda bir süre sonra sen basit kadınsın meselelerine dönüșüyor aklımın almadığı bu.
Fakat sizdede hata var.
Böylesine namus așkıyla yanıp tutușan bir erkek sinyal vermemiș olamaz.
Ya görmek istemediniz yada üzerini kapattınız

Yakınlaşmalar sadece aşktan olmuyor genelde cinsel dürtüler vs ... o öyle yaşamış sen hoşlanmışsın...
Kendi rahatça ilişki yaşarken evleneceği kişinin tabiri caizse el eline değmemiş birini araması saçmalık

Erkeklere dürüstlük yaramıyor bir kez daha gördük. İnsan kendi için , kendi karakteri için dürüst olmalı orası ayrı ama bu erkeklere her haltı yapıp onları kandıran kadın mustahak. Sen yemeğe gittiğini açık açık söyleyip dürüstlük yaptın kötü oldun ya, başkası olsa o yemeğe giderdi oradaki erkekle başka haltlarda yapardı ama sevgilisi sorunca "evdeyim aşkım yaa" diyerek yalanı yapistirirdi ama erkek arkadaşının gözünde evden çıkmayan dört dörtlük namuslu kız olurdu . Haa bu erkeklere müstahak. Senin dürüstlüğün fazla gelmiş ona merak etme iki gün sonra arkasından her b*ku yiyip, yüzüne kakari kikiri olan birini bulur rahat eder, layiğı o çünkü. Karaktersizsen karaktersiz birini bulacaksin.

Bu arada fazla takılma benim kaç senelik sevgilim her Allah'ın günü sen bana Allah'ın lütfusun derken , evlenme teklifi ederken bir süre sonra karakterimden dem vurup gitti. Sanki senelerdir başkası vardı hayatında, senelerdir karakterime hayran oldugunu, cok duzgun biri oldugumu diyen kisi, yok efendim trip attin yok efendim şunu dediydin vs vs. Gitmek isteyince her türlü ikna ediyor bunlar kendilerini. O zaten böyleydi , şöyleydi bana uygun degildi diyerek.

Önce herkes kendi karakterine baksın. Seni , beni sevecek adam da biz olduğumuz için sevsinler. Ayrılık normal de , saçma sapan sebeplerle senin karakterin böyle diyerek kimseyi karalamaya gerek yok. Ayrılırken insanın karakteri belli olurmuş aynen öyle , ben eski sevgilimi ayrılırken tanıdim dedikleri ile , senelerce taniyamamisim. Senin de öyle olmuş. Boşver bu da ders olsun de geç . Artık kimseye koşulsuz inanmamayı öğrendim ben , sen de öğrenmiş oldun. Tecrübe oldu.

6 aylık bir ilişkiydi,başta iyiydi zamanla soğudu. Kapalı kutu gibiydi ne hissettiğini açıkça asla söylemezdi.

Biteli 4 ay oldu. Bugün yüzleşme gibi bir konuşma yaptık. Yine açık açık söylemedi ama halinden tavrından herşey açıktı. Sevgiliyken aramızda yakınlaşmalar olmuştu. Konu ona geldi. Bazı hatalar yaptık ama o yaşananlar sevgiden,aşktan değildi dedi. Halbuki o anlarda sanki dünyanın en mutlu çifti bizdik. Ayrılmaya yakın huzursuzluk seziyordum ama genel anlamda asla sevmiyor gibi davranmıyordu. Bende sen karaktersizmişsin dedim. Beynimden vuruldum sanki o an.

Dur sana karakterini söyleyeyim dedi. Bende anlat neymiş benim karakterim dedim. Bekliyorum büyük yanlışlar anlatmasını öyle beylik konuştu ki. Madde madde yazmış. Onun hayatını birleştireceği kız başkalarıyla Başbaşa yemek yiyemezmiş hangi işi için olursa olsun, burda benden yaşça çok büyük bir meslektaşla iş için başka şehirde yemek yemiştik onu kastediyor halbuki orda üçüncü bir kişide vardı. Ben anlatırken dikkat etmedim demek ki söylememiştim. Bunu aklına yazıp yüzüme dedi inanamıyorum hala.

Onun seveceği kız populerite düşkünü olmamalıymış. Bu kanıya da şöyle varmış. Ondan önceki ilişki yaşadığım kişi herkesin sevdiği biriydi işi gücü iyi vs. kendisini de demek ki popüler görüyorsa. Bana dedi ki dikkat et insanların ilişki yaşadıkları insanlar birbirine benzer ama seninkilerin hiçbir benzer yanı yok(benimkiler de bir kendisi bir önceki) tek benzer yanı popüler insanlar olmalarıymış bu da benim buna düşkünlüğümü gösterirmiş. Onun ilişki yaşayacağı kişi ilişkisini kimseden saklamamalıymış. Yaşadığımız şehirde hemen hemen her yere gittim onunla sadece bir kez aynı hikayeyi attık instagrama o ara ben bizde ortak arkadaş kim vardı anlar şimdi demiştim. Bunu da çekindiğimden vs demedim Allah biliyor. Yazmış bunu da.

Şok geçirdim. İstenmemek neyse de istenmeme sebeplerime hala inanamıyorum. O anlar sevgiden değildi demesi... hala bu ilişkiyi nasıl yaşadığıma inanamıyorum. Travmatik bir şey oldu bende...
Yalan ya yalan ....
Sen biraz terapi al o salağıda engelle her yerden .
Sen üzerine gidince uydurmuş .

Sevmiştir , yoksa 6 yıl devam etmezdi. Sevgisi bitmiştir , heyecan arayışına başlamıştır ondan bu asalak cümleler.

6 aylık bir ilişkiydi,başta iyiydi zamanla soğudu. Kapalı kutu gibiydi ne hissettiğini açıkça asla söylemezdi.

Biteli 4 ay oldu. Bugün yüzleşme gibi bir konuşma yaptık. Yine açık açık söylemedi ama halinden tavrından herşey açıktı. Sevgiliyken aramızda yakınlaşmalar olmuştu. Konu ona geldi. Bazı hatalar yaptık ama o yaşananlar sevgiden,aşktan değildi dedi. Halbuki o anlarda sanki dünyanın en mutlu çifti bizdik. Ayrılmaya yakın huzursuzluk seziyordum ama genel anlamda asla sevmiyor gibi davranmıyordu. Bende sen karaktersizmişsin dedim. Beynimden vuruldum sanki o an.

Dur sana karakterini söyleyeyim dedi. Bende anlat neymiş benim karakterim dedim. Bekliyorum büyük yanlışlar anlatmasını öyle beylik konuştu ki. Madde madde yazmış. Onun hayatını birleştireceği kız başkalarıyla Başbaşa yemek yiyemezmiş hangi işi için olursa olsun, burda benden yaşça çok büyük bir meslektaşla iş için başka şehirde yemek yemiştik onu kastediyor halbuki orda üçüncü bir kişide vardı. Ben anlatırken dikkat etmedim demek ki söylememiştim. Bunu aklına yazıp yüzüme dedi inanamıyorum hala.

Onun seveceği kız populerite düşkünü olmamalıymış. Bu kanıya da şöyle varmış. Ondan önceki ilişki yaşadığım kişi herkesin sevdiği biriydi işi gücü iyi vs. kendisini de demek ki popüler görüyorsa. Bana dedi ki dikkat et insanların ilişki yaşadıkları insanlar birbirine benzer ama seninkilerin hiçbir benzer yanı yok(benimkiler de bir kendisi bir önceki) tek benzer yanı popüler insanlar olmalarıymış bu da benim buna düşkünlüğümü gösterirmiş. Onun ilişki yaşayacağı kişi ilişkisini kimseden saklamamalıymış. Yaşadığımız şehirde hemen hemen her yere gittim onunla sadece bir kez aynı hikayeyi attık instagrama o ara ben bizde ortak arkadaş kim vardı anlar şimdi demiştim. Bunu da çekindiğimden vs demedim Allah biliyor. Yazmış bunu da.

Şok geçirdim. İstenmemek neyse de istenmeme sebeplerime hala inanamıyorum. O anlar sevgiden değildi demesi... hala bu ilişkiyi nasıl yaşadığıma inanamıyorum. Travmatik bir şey oldu bende...
Çok sığ bir insanmış, kurtulmanız en hayırlısı olmuş sizin için..

Ayrılmak için bahane üretmiş kendince. Sizinle artık görüşmek istemiyor. 6 ay ilişki yaşayıp 4 aydır acısını devam ettirmeniz de ilginç. Burda konu açmanızı geçtim hala onu aklınıza getirmeniz bile saçma. Bu son görüşme de sizin ısrarınız üzerine mi oldu ? Düşünmemeye çalışın ve önünüze bakın bence.

O
Yok ciddi ciddi istemiyor beni dert falan etmiyor

Ayrılık sebeplerini ben ısrar edince yazdı,çünkü manasız bir şekilde ayrılmıştı benim açımdan havada kalmıştı bunlarmış beni sevememe sebepleri
Onun hayatına baska biri girmediyse ben de tulipa degilim
Duyarsın belki birgün.Bunlar bahane.Bulamamis baska bahane gibi geldi.Boyle birden el etek çekmeler falan.Bence iki kişiyi idare ediyordu biri ağır geldi.Oyle hissettim.
Bu arada popülariteye gerçekten önem veriyor musun ilişkinde?
Söyledikleri cok irrrite edici.Bir de engellemeler falan.Bu adamin ozguvenine darbe vurmasına izin verme.Soyledikleri pardon yazdıkları:) haksızca gibi görünüyor.Hem dogru olsa bile kendinin oyle istekleri varmis seni baglamaz.Onun icin degisecek degilsin.Ha iliski icinde uyarir tamam.Ama boyle sinsi gibi bekleyip attirivermesi sevgisiz ve biraz da pislik bir adam oldugunu gösteriyor.
Bulsun madem nasil bulacaksa.Dedim ya var belki.
Yazmasi da pek garip.

Son düzenleme:
Ben farklı düşünüyorum. Yaptıklarınız ve adamın sıraladığı şeyler adama çok koymuş. Kompleksli ya yedirememiş kendine. Eski sevgililerinizin kendisinden daha iyi olmasını, ondan bağımsız insanlarla konuşup yemek yiyebilmenizi, özgür ve aklı başında olmanızı kaldıramamış. Nasıl içine oturmuşsa liste çıkarmış kendine, ya ben ezik hissettim diyemiyor da ''zaten benim istediğim kız böyle yapmaz yeaa'' diyor, hem kendini ikna edip hem de sizi üzmeye çalışmış böyle söyleyerek. Belki cinsel isteği ağır basmıştır ama yine de bunları sizi üzmek için söylemiş. Ben senin gibi biriyle yapamam, bana bağlı, aklı fikri olmayan, kölem olacak bir kız istiyorum deyip doğru düzgün ayrılmayı bile becerememiş. Böyle bir adamla ne işiniz olur ki zaten? Kendinizi de affedin, insan kendine hiç küs kalabilir mi ? Bazı şeylerin mutlaka tecrübeyle öğrenilmesi gerekiyor, ne kadar erken o kadar iyi.

Öküz bu bildiğin. Bir de sanki kendisi çok düzgünmüş gibi karakter analizi yapmış. Bence sen kurtulduğuna sükret.

Ha bir de öyle diyince sen insanların duygularıyla zevkleri için oynayacak bir insansın dedim. Aynen şunu dedi o zevkin alasını parayla yaşatıyorlar bir gün istersem kimsenin duygularıyla oynamam yaşarım. Böyle iğrenç konuşmalar yani
Höh!!!
Öküzün önde gideniymiş.

Back
X