yarın akşam ilk 5 e bakalım o zaman :) olmadı ilk 4..kartlar sömürmesin beni :)
yalnız katina aşk meşk olaylarında iyidir..
bana 12 sayı söyleyin 60 a kadar, burcunuzu bide kim için baktırmak istiyorsanız o kişinin burcunu..
özel mesaj atabilirsiniz ama ben henüz maalesef cevap veremiyorum..
bana 12 sayı söyleyin 60 a kadar, burcunuzu bide kim için baktırmak istiyorsanız o kişinin burcunu..
canım gerçekten bildin.evet o benden ayrıldı ve huyum tam dediğin gibi.onun huyuda.sosyal ağlardan hala ekliyiz ama uzağız.onun okulu bitmedi benim bitit eve döndüm ama kendi üniverstemde yüksek lisans başvurusu yapıcam inşallah olur diye dua ediyorum hergüün.o zaman onlada belki barışırız.çok özledim onu.yarın gidicem okuluma yolculuğum var belki görür de anlar pislik yaptığını konuşuruz:) yani inşallah teşekkür ederiimsevgili babyster;
sezgileri çok güçlü, birazcık(!) inatçı :), çok dürüst,sevecen etrafında da sevilen ama bir soğudumu da bir daha ısınamayan birisin.Özellikle çok çekici gözlerin var.Aşkta hüsranlı günler geçirsende, Katina tutku geri dönecek diyor.
diğer koç burcu arkadaşa gelince, maalesef onda da var o azıcık inattan ve liderlik çatışması sıkıntınız var.
Gelelim fala;
aranızda sıkıntılı bir dönem olmuş, hatta hastalıklı bir ilişkiye dönüşmesinden korkulup kesilmiş ancak bu kişi sevgilinden ziyade arkadaşın olmayı başarmış biri olduğu için aranızda yeniden bir iyileşme dönemi olacak.İlişkinizde diyelim.Karşındaki kişinin sana güveni ve sadakati sonsuz, ne olursa olsun uzağında dahi olsa hala her an aklındasın.Senin bu ilişkiden beklentin ciddiyet ve ciddi bir adım olarak çıkmış, bu kişiyle uzun süreli bir beraberlik hatta bir resmiyette istemişsin veya hala istiyorsun ancak karşındaki kişi çok garantici ve herşey, tüm detaylarıyla tamamlanmadan korkuya kapılıyor. Senin yaşadığın hayatın fazlasını vermeyi garantilemek istiyor.Bu kişiden haberler alıyorsun veya çok kısa zamanda alacaksın, ama inat edip gurur yapar azıcık sürünsün dersen herşey tersine dönecek.Bu kişi sana karşı korkunç bir hata yaptığını düşünüyor ve ciddi anlamda vicdan azabı çekiyor.Psikolojik olarak çok yıpranmış durumda, suçluluk hissettiği için senin karşına çıkmaya çekiniyor.Senin her zaman bir B planın var,sıkıntıları çabuk atlatabiliyorsun, her duruma kolay uyum sağlıyorsun ve oldukça temkinlisin ancak senin bu temkinli yapın karşındakini biraz korkutmuş,huzursuz hissettirmiş.Bu kişi hayatında kendinden üstün olmayan birini istiyor, yani evinin hanımı olup en büyük sorunu akşama ne pişireceği olabilecek bir kişi, senin idealistliğin onun geri adım atmasına sebep olmuş.Sen ise güvenebileceğin, senden önce birşeylere çözüm bulup seni çok yormayacak ,o başsa senin boyun olabileceğin bir erkek istiyorsun..ortak tanıdığınız olan bir bay ve bayan ki bunlar çiftte olabilirler ayrı ayrı kişilerde, sizin yaşadıklarınızdan mutlu olup kendilerine pay çıkartıyorlar.erkek koyu saçlı,keskin burnu ve çenesi olan, kadın kumral biraz dalgalı saçlı beyaz teni olan biri, bu kişilere dikkat et.Sonuç olarak da Katina der ki;
birçok emek harcamış olabilirsin, ancak zaman en iyi ilaç, huzur bulacaksın.İyiliğe doğru gidiyorsun.
inşallah canım, sen o hatunla adama dikkat ette.. o okula gidince özel mesaj at bana tekrar bi bakalım gidişat yüzünü gördükten sonra nasıl olacak :) ben hala özel msj atamıyorum buradan yazarım artık gene..:) rica ederim ne demek ben bişey yapmadım ki, destenin söylediklerini yazdım :)
sana ilişki açılımı yapamıyorum maalesef, şimdilik 3 kartlık açalım..
3 sayı söyler misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?