- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Yok canım söylediğinden değil Emin’im.Bir plan mı var demek istemiş eşin. Şu hâle bak ya eşinin dilinden bile biz anlıyoruz, göz kırpmış işte adam. Yani demek bir planımız var demiş sende başka cevap vermişsin. Olay bu. Evet hayatım bir planımız var bu şekilde düşündük gideriz değil mi diyecektin oldu bitti
Plan olayı şöyle ben annemle konuştuğumda ve sonra bir şey istediğimde eşim hep yine plan yapılmış felan der o anlamda yazdı yoksa başka bir plandan söz etmedi orası kesin de niye tavırlı bir şekilde reddetti anlamadımEşinizin bugün ikiniz için başka programı varmış. Siz planı bozmuşsunuz hayır anneme gidelim demişsiniz o da bozulmuş. Eşinize ne planın var yazıp öğrenseydiniz keşke ona göre annenize gidip gitmemeye karar vermeniz daha iyi olurmuş
Plan var derken annemle benim plan yaptığımı düşündüğü için öyle yazmıştır Eminim canımGöz kırpma özel hayatınızla ilgili bir plan gibi geldi :)
Plan var derken annemle ne zaman konuşsam ve arkasına bir şey istesem eşim annemle plan yaptığımı ima eder ondan öyle dedi orda sorun yok da sonra neden tirip yedim onu anlamadımEşinizin dogum gunu bugun degil degil mi ? Ben niyeyse ozel birsey bekledigini dusundum plan deyince
Planımız mı var demek istemiş, annemlere söyleyeyim planımız yok demişsiniz o da tamam o zaman plan yoksa gitmeyelim demişYok canım söylediğinden değil Emin’im.
Başka cevap verdiğim için gitmeyelim demez.
Gitmek istememesini anlarım ama direk o zaman gitmeyelim bye yazıp bir daha cevap vermemesi tirip attığı izlenimi uyandırdı merak içindeyimKısacası eşiniz gitmek istemiyor
Plan var derken annemle benim plan yaptığımı düşündüğü için öyle yazmıştır Eminim canım
E o zaman gayet açık annenizle plan yapmanızı istemiyor demek kiPlan var derken annemle ne zaman konuşsam ve arkasına bir şey istesem eşim annemle plan yaptığımı ima eder ondan öyle dedi orda sorun yok da sonra neden tirip yedim onu anlamadım
Bir plan var derken benim annemle yaptığım bir program olduğunu kast ettiEsinin bir plani var, ben oyle anladim. Ama plani siz bozmussunuz. Tepkisi ona.
Plan yapmadığımı söyledim anlık gelişen konuşmamızı anlattımE o zaman gayet açık annenizle olan yapmanızı istemiyor demek ki
Tamam işte ..İsteksiz adam.Gitmek istememesini anlarım ama direk o zaman gitmeyelim bye yazıp bir daha cevap vermemesi tirip attığı izlenimi uyandırdı merak içindeyim
Yani bende öyle hazır yemek varken iyi olur diye düşündüm ama eşim acaba bize özel yapılmamış bir yemeğe gitmeyi mi istemedihiç sıkma canını kim hazır yemeğe hayır der kigider yemeğinizi yer erken döner planınızı yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?