• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O zaman niye evlendim ki

ilginç, genelde durum tam tersi olur :) ama bi kadın için gerçekten üzücü, eşin tarafından arzulanmamak onur kırıcı.
Acık acık konuş derdi neymiş belki fiziksel, yada psikolojik bi sorunu vardır sana söyleyemiyordur, yani umarım öyledir, ne de olsa çaresi var
ama öbür türlüsü çok kötü

adamaris sizin eşiniz burcu ne? ayrıca yükseleni de ne Allah aşkına çok merak ettim. Bu nası bir performans 12 kez. maşallah.
valla bnen bu konuya bakmamaya nerdeyse yemin ettiydim :) bir süre kendi ilişkimi sorgulamadım desem yalan olur neyse çok uzun yazmayayım yine taş atılır kafama :D :D benim burcum kova eşim başak burcu yukselenden pek anlamıyorum bilmiyorum o yuzden :(

valla bnen bu konuya bakmamaya nerdeyse yemin ettiydim :) bir süre kendi ilişkimi sorgulamadım desem yalan olur neyse çok uzun yazmayayım yine taş atılır kafama :KK70: :KK70: benim burcum kova eşim başak burcu yukselenden pek anlamıyorum bilmiyorum o yuzden :KK43:
maşallah ben Akrep çıkar demiştim ama şaşırdım başak olduğunu duyunca. başak bu konudaki en vasat burçlardandır yöneticisi mars olduğu için ruhsuz olabilirler ama sizin ki tam tersiymiş. yükselen için doğum saatinizi bilmeniz gerekiyor. teşekkürler.

Aynen ben de depresyonun dibindeyim. 36 yaşındayım, 6 aylık evliyim 1 kez bile orgazm yaşamadım.
Orgazm olmama bireyin kendisi ile de alakali biryerde,motive olamamktan kaynakli,bir sure bende yasadim ama bilincaltinda bitiyormus hersey.

Seks olmayan evliliğe evlilik denmez. Boşan kurtul.
6 ay süre istedi benden düzelmezse boşanılacak gibi ya arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var ben de bu konudan müzdaribim depresyonda dibe vurdum habire yiyorum. ne olacak benim halim ya erkek cinselliği nasıl bi şey yani eşimi anlayamıyorum başka bir kıyaslamam olmadığı için. yani normal bir ilişkide kadın ne hisseder? ben içimde beni orgazma ulaştıracak bir şey hissedemiyorum. bu nedir yahu?

6 ay süre istedi benden düzelmezse boşanılacak gibi ya arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var ben de bu konudan müzdaribim depresyonda dibe vurdum habire yiyorum. ne olacak benim halim ya erkek cinselliği nasıl bi şey yani eşimi anlayamıyorum başka bir kıyaslamam olmadığı için. yani normal bir ilişkide kadın ne hisseder? ben içimde beni orgazma ulaştıracak bir şey hissedemiyorum. bu nedir yahu?
Ben konu sahibine boşanın demiştim ama....Sizin tek problem orgazm olamamak mı?

Evet, eşim de yeterli sertlik olmuyor ilk zaman kabul etmedi bana sen kasıyorsuna falan getirmeye çalıştı ama 6 ay için de de gün yüzüne çıktı. Bir gece bekarken farkettin mi diye sorgulayınca da farketmedim desem yalan olur diyerek itirafta etmiş oldu.

Simdi arkadaslar soyle de bir durum var bunu da anlatayim belki siz benden daha farkli seyler gorevilorsiniz annesinin baskisini daha iyi anlayabilirsiniz... Evliligimizin ilk gunleri el opmeye gittigimizde kaynanam bana ' sakin banyoya girip oglumun arkasini yikamayacaksin, bana iZin vermezdi' dedi, daha sonra esim grip oldugunda ' ben size demiyomuyum kisin iliskiye girmeyin diye hep banyo yaptigin icin hasta oluyosun' dedi, hamile oldugumu ogrendiginde ' artik yatmayin biz babanla hic yanasmazdik bebwge bisey olur' dedi, dogum yaptim lohusayken ' ona cocuk yaptin yeter daha onunla yatmana gerek yok' dedi... Bunlarin hepsini gulerek sakaya vurarak soyluyor, esim onu o an icin susturuyor ama bu yeterli olmuyor iste ki her firsatta yine soyleyebiliyor... Haa ablalarida evliligimizin ilk gunu arayip ' yaptiniz mi, yaptiniz mi' diye sorguya tutmuslardi... Bublar birebir benim sahit olduklarim, benim diymadigim daha neler vardir bilemiyorum
Yuh diyorum başka bişey demiyorum:KK62: ne biçim bir kv bu yahu demekki dört gözle sizin ayrılmanızı bekliyor aşırı derecede sizi kıskanıyor bu belli diğer konular içinde inş herşey düzelmiştir ....

Back
X