- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 37
özelden yazarımNasıl kazandın , Nasıl Yıprandım , benim içim öfke dolu artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özelden yazarımNasıl kazandın , Nasıl Yıprandım , benim içim öfke dolu artık
Bu aksam esimle guzelce konustuk, tartisma ortami yaratmadan icimizdekileri dile getirdik. Gercek ortaya cikti ki aramizdki sorun ailesiymis, iki tarafin arasinda kalmaktan yorulmus, annesinin beni kiskandigi i ve istemedigini kabul ediyor ama bnm buna anlayis gostermemi ve bu sorunlari mesele yapmamami, onunla annesi hakkinda konusmama mi istiyor.. Annesi ve ablalari beni kiskaniyormus o yuzden yaptiklari normalmis,ama ben bu konuda ses cikarmamaliymisimBen onlarla ilgili birsey soyleyince benden uzaklasiyormus, soguyormus
Tmm dedim bir daha ailen ne derse desin icime atacagim sana hicbir sey soylemeyecegim ama bende bir muddet seninle iliskiye girmek istemiyorum, aramiz tamamen duzelsin, iyice dusunelim, yanlislarimizi gorelim... Bakalim artik zaman ne gosterir..
Simdi arkadaslar soyle de bir durum var bunu da anlatayim belki siz benden daha farkli seyler gorevilorsiniz annesinin baskisini daha iyi anlayabilirsiniz... Evliligimizin ilk gunleri el opmeye gittigimizde kaynanam bana ' sakin banyoya girip oglumun arkasini yikamayacaksin, bana iZin vermezdi' dedi, daha sonra esim grip oldugunda ' ben size demiyomuyum kisin iliskiye girmeyin diye hep banyo yaptigin icin hasta oluyosun' dedi, hamile oldugumu ogrendiginde ' artik yatmayin biz babanla hic yanasmazdik bebwge bisey olur' dedi, dogum yaptim lohusayken ' ona cocuk yaptin yeter daha onunla yatmana gerek yok' dedi... Bunlarin hepsini gulerek sakaya vurarak soyluyor, esim onu o an icin susturuyor ama bu yeterli olmuyor iste ki her firsatta yine soyleyebiliyor... Haa ablalarida evliligimizin ilk gunu arayip ' yaptiniz mi, yaptiniz mi' diye sorguya tutmuslardi... Bublar birebir benim sahit olduklarim, benim diymadigim daha neler vardir bilemiyorum
Kayinvalideniz agir hasta.Sizin ordan en tezinden tasinmaniz gerekiyor.Yoksa bu evlilik yürümez.Annesine özel hayatinizin detaylari hakkinda konusma hakki veren esinizde sorun.Inanilacak gibi degil.Kadin resmen oglunu kiskaniyor hem de cinsel anlamda da kiskaniyor!!!!!
görücü usulü mü evlendiniz? bi de kaç kilosunuz?İyi geceler arkadaslar. Cok sinirli ve uzgunum direk konuya gireyim, her zamanki gibi yine cinsellik yuzunden esimle tartistik ve bu durum artik evliligimi sorgulamama sebep oldu... Sorun su ki esim cinsellige karsi cok soguk ben istemesem bi hafta yapmadan durur, surekli yalvar yakar iliski baslatmaktan biktim artik. Bir bebegim var ve esim isten geldiginde bu aksam onu istedigimi soyledim(onceden soyluyorum ki psikolojisini hazirlasin yine bahaneler uretmesin diye) bebegi erkenden uyuttum gidip yatak odasindaki besige koydu ve geri gelmedi. Ben her zaman adamin pesinde gezdigimden ve bu aksamda ona erkenden soyledigim icin artik beni o cagirsin o baslatsin istedim Baktim gelmiyor yine gurur yapmayip pesinden gittim besigi salliyordu sarilip opmek istedim dur simdi bebek uyumadi uyusun oyle dedi ve bende sinirlenip salona gectim bebekte gayet duruyodu neyse hala bekliyorum ki cagirack saat 11 bucuk oldu artik sinirlendim ve gittigimde yatagin uzerinde uzandigini gordum ve kavga ettik simdi kus bi sekilde yatiyoruz... Evliligimde herhangi bi sorun yok normalde cok iyi bir es ama bu konudan artik biktim ya surekli yalvarmak zorundayim asla o istemez tmm simdi biraz kilom var ama bundan oncede boyleydi bir es nasil karisina bu kadar soguk olur anlamiyorum ayrica birde ust katimda oturan kotu kalpli bir kaynanaya sahibim burdan tasinmaya ikna edemiyorum onu bu sebeplerden artik evliligimden sogudum simdi dusunuyorumda surekli kaynana dirdiri cektigim ve cinsellik olmayan bir evliligi neden surduruyorum ben? Sadece sevgi yeterli mi? Artik tahammulsuzlesmeye basladim sogudum kocamdan da evliligimdende.
Günlerce dediğiniz kaç gün ? Ben bu konuya aşırı takıldım , eşim yüzünden , şuan da suratımdan düşen bin parça , ecinsellikten erkeklerden soğuttu donukluğu, ben çok istiyormuşum , illa ki ilişki değil benim istediğim , onun Arzu'sunu isteğini görmek kadın olduğumu onlatkeb dha çok hissetmem , terapist kapısı aşındırmaktan yoruldum
ne kadr şanslısınız.tamda hayalımdekı gıbıBazı bayanlara tuhaf gelir böyle açıklamalar ama bana gelmedi olabiliyor çünkü bizde de sorun yok şükür sizin ki kadar olmasa da bizde sayıyı baya yüksek tutarız.
Bizde haftada 6 kez olur mesela eşimin işi ağır çok yorgun olur ve bunu asla bahane etmez birlikte olunca yorgunluğum gidiyo daha rahat uyuyorum der hatta..
Eşimin çalışmadıgı bi aylık bi sürede aynen dediğiniz gibi geceyle beraber günde 4 öğün olurdu![]()
orgazm olabiliyor musunuz? Benzer dert ben de de var da. Biraz farklı ve daha kötü sanırım benim ki.Benim sikintim esimin her seferinde bi bahane bulup beni geri cevirmesi. Tmm haftada iki defa olsun ama onlarda benim istedigim zamanlara gelsin ama yok, beni bahanelerle geri ceviriyor kendi istedigi zaman yanasiyor o zmnda kendimi kullanilmis gibi hissediyorum. Ayrica yaptigi seyde cok zor degil yani 5 dakika suruyor mesela bunun icin tartisma cikarmasina deger mi? Ben onun her turlu ihtiyacini gorurken ev isleri, yemek vs o benim bi istedigimi yapmaktan bu kadar mi aciz? Sorun artik cinsellikten ote ben onun icin gercekten sacimi supurge ederken onun beni 5 dakikalik birsey icin kirmasi... Artik olay inatlasmaya gitti ben istedikce o kaciyor, o kctikca ben istiyorum... Her anlamda verici olan benim evde huzursuzluk cikmSin istiyorum, kendj kizlari idre edemezken ben annesini bile idare ediyorm ama esim benim icim hic bisey yapmiyor, bi istegimi yerime getiremiyor...
ne biliyim bize normal geliyo galiba![]()
adamaris sizin eşiniz burcu ne? ayrıca yükseleni de ne Allah aşkına çok merak ettim. Bu nası bir performans 12 kez. maşallah.şunu da ekleyeyim sonuna kadar haklı oldugunuzu düşünüyorum bir kaç yazınızı daha okudum konuyu iyice kavradım madem istiyorsunuz oda size yetecek. bu sadece kadının görevi falkan değil bu bir paylaşım. zevk alındığı için yapılması gereken seyi eziyete çevirmeye hakkı yok. bir çiftin en mahrem en yakın anı bence bu. bakın ben eşime her gece resmen 45 dakika ayırıyorum yahu e dün gece istemedim ki rahatsız hissediyordum ama baktım istiyor geri çevirmedim bende havaya girdim nedir yani. eşiniz hata yapıyor bence
Esinin gorevini sen almissin normalde erkek ister kadin kacar. Bu kadar pesine dusmeyin derim birakin hic bahsetmeyin cinsellikten ,bakin nekadar surcek . Belki ozaman size kendi yaklasir. Ama bi anormallik var esinizde hicbi erkek karisi bu kadar istekliyken onu karsiliksiz birakmaz.İyi geceler arkadaslar. Cok sinirli ve uzgunum direk konuya gireyim, her zamanki gibi yine cinsellik yuzunden esimle tartistik ve bu durum artik evliligimi sorgulamama sebep oldu... Sorun su ki esim cinsellige karsi cok soguk ben istemesem bi hafta yapmadan durur, surekli yalvar yakar iliski baslatmaktan biktim artik. Bir bebegim var ve esim isten geldiginde bu aksam onu istedigimi soyledim(onceden soyluyorum ki psikolojisini hazirlasin yine bahaneler uretmesin diye) bebegi erkenden uyuttum gidip yatak odasindaki besige koydu ve geri gelmedi. Ben her zaman adamin pesinde gezdigimden ve bu aksamda ona erkenden soyledigim icin artik beni o cagirsin o baslatsin istedim Baktim gelmiyor yine gurur yapmayip pesinden gittim besigi salliyordu sarilip opmek istedim dur simdi bebek uyumadi uyusun oyle dedi ve bende sinirlenip salona gectim bebekte gayet duruyodu neyse hala bekliyorum ki cagirack saat 11 bucuk oldu artik sinirlendim ve gittigimde yatagin uzerinde uzandigini gordum ve kavga ettik simdi kus bi sekilde yatiyoruz... Evliligimde herhangi bi sorun yok normalde cok iyi bir es ama bu konudan artik biktim ya surekli yalvarmak zorundayim asla o istemez tmm simdi biraz kilom var ama bundan oncede boyleydi bir es nasil karisina bu kadar soguk olur anlamiyorum ayrica birde ust katimda oturan kotu kalpli bir kaynanaya sahibim burdan tasinmaya ikna edemiyorum onu bu sebeplerden artik evliligimden sogudum simdi dusunuyorumda surekli kaynana dirdiri cektigim ve cinsellik olmayan bir evliligi neden surduruyorum ben? Sadece sevgi yeterli mi? Artik tahammulsuzlesmeye basladim sogudum kocamdan da evliligimdende.
Böyle normal olmamaya can kurbansenin esin normal degil bunun farkindasin demi
Eşinin burcu ve yükseleni çok merak ettim cidden.YA 2 SENEDİR BÖYLE NE BİLİYİM BÖYLE BAŞALI BÖYLE DEVAM EDİYOR BAZEN İŞTEN ÇIKMAMI FALAN İSTİYOR ONUN KENDİ İŞİ DAHA ÇOK VAKİT GEÇİRİRİZ BOŞ VAKTİMDE HEP EVE KAÇARIM DİYOR :s DEMEKKİ BİZDE DE NORMAL OLMAYAN BİŞEY VAR. E TABİ ADAMIN KAFA RAHAT BEDEN RAHAT MASAJLARA GİDİYOR KUAFÖRDEN ÇIKMAZ SAAT 12 DE İŞE GİDER PARA PUL BORÇ HARÇ DERDİ YOK BANA SARDI BENDE ONA DEMEKKİ ÖYLE İŞTE HANIMLAR İLİŞKİYİ ÇOK ŞEY ETKİLİYOR BENCE
Derdi olmayan niye tutmasın ki. Keyif işi bu iş.Ben de
Çünkü ilk kez duyuyorum haftasonu şu kadar cuma günleri şu kadar diye secere tutan
Gözlerime inanamıyorumşimdi şöyle birşey söyleyeceğim, cinsel ilişki sayısının bence su şekilde bir önemi var örnek veriyorum siz eşinizle eskiden hergün yapıyosunuzdur şimdi bu sayı haftada ikiye düşmüştür tabiki sorun edersiniz. fakat haftada iki az bir rakam değil. ve siz hep bu şekildeymişsiniz yani bir sorun yok. tabiki sizin isteklerinize karşılık almanız da önemli bunun için eşinizin özverili olması şart. şimdi benimde şöyle bir sornum var ben eşimle adet dönemim olan 4 gün dışında hergün muhakkak bir kere hafta sonları üçer kere cumaları iki kere olmak üzere haftada 7 gün varsa toplamda 12 kez ilişkiye giriyoruz ve bu 2 senedir yaklaşık böyle daha çok olduğu zamanlarda oldu özellikle benim çalışmadığım 3 ay boyunca hergün 3-4 kez sabah öğle akşam resmen bu şekildeydi şimdi çalışıyorum diye haftada 12 ye düştü. ya bu normal değil gibi. enerji olarak bana bir zararı yok ona da hatta her ilişkiden sonra çok yapıyoruz azaltalım diyor e tabi o an rahat oldugu için ama ertesi günü yine aynı dün aksam konuşalım sohbet edelkim bu gece dedim yok olay yine birliktelikle noktalandı şikayetçi değilim ama her ilişkimiz en az yarım saat sürüyor e sonra yoruluyorum ve günüm iş yemek seks le bitiyor. azalırsada ilgisi eksildi diye korkarım sanırım. bilemiyorum cogu zarar azı karar bence sizin düzeniniz iyi gibi
Aslan,koc,ikizler,kova,terazi veya yay benceadamaris sizin eşiniz burcu ne? ayrıca yükseleni de ne Allah aşkına çok merak ettim. Bu nası bir performans 12 kez. maşallah.
Boğadir boğaEşinin burcu ve yükseleni çok merak ettim cidden.