• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O zaman niye evlendim ki

Bana da mantıklı gelmedi çünkü baştan beri böyleymiş hani birden isteksizlik başlasa amenna,hakkınızda hayırlısı olsun dediğin gibi zamana bırak bakalım neler olacak

Bu aksam esimle guzelce konustuk, tartisma ortami yaratmadan icimizdekileri dile getirdik. Gercek ortaya cikti ki aramizdki sorun ailesiymis, iki tarafin arasinda kalmaktan yorulmus, annesinin beni kiskandigi i ve istemedigini kabul ediyor ama bnm buna anlayis gostermemi ve bu sorunlari mesele yapmamami, onunla annesi hakkinda konusmama mi istiyor.. Annesi ve ablalari beni kiskaniyormus o yuzden yaptiklari normalmis,ama ben bu konuda ses cikarmamaliymisim :KK42:Ben onlarla ilgili birsey soyleyince benden uzaklasiyormus, soguyormus :KK57: Tmm dedim bir daha ailen ne derse desin icime atacagim sana hicbir sey soylemeyecegim ama bende bir muddet seninle iliskiye girmek istemiyorum, aramiz tamamen duzelsin, iyice dusunelim, yanlislarimizi gorelim... Bakalim artik zaman ne gosterir..

Ben de evde kendi annem, kayinvalidem kayınpederim varken ya da biz onların evinde kalırken ne kadar istersem isteyeyim yapamiyorum.. hadi o is oldu diyelim banyoya giremiyorum çok geriliyorum. Siz ayni evde değilsiniz ama bu kadar yakin olmak da psikolojik olarak eşini etkiliyor olabilir. İnanmayanlar neden inanmadı anlamıyorum bence çok mantıklı bir açıklama yapmış eşin. Inşallah en kısa zamanda bu sorunu kökten cozersiniz (belki esin de yuvasını kurtarmak için radikal bir karar alma vakti geldiğini anlar ve başka yere taşınırsınız)
Bir es olarak sana düşen güler yüzlü ve tatlı dilli olmak artik canım. Gör bak o zaman nasıl kosa kosa gelecek sana :)

Bu aksam esimle guzelce konustuk, tartisma ortami yaratmadan icimizdekileri dile getirdik. Gercek ortaya cikti ki aramizdki sorun ailesiymis, iki tarafin arasinda kalmaktan yorulmus, annesinin beni kiskandigi i ve istemedigini kabul ediyor ama bnm buna anlayis gostermemi ve bu sorunlari mesele yapmamami, onunla annesi hakkinda konusmama mi istiyor.. Annesi ve ablalari beni kiskaniyormus o yuzden yaptiklari normalmis,ama ben bu konuda ses cikarmamaliymisim :KK42:Ben onlarla ilgili birsey soyleyince benden uzaklasiyormus, soguyormus :KK57: Tmm dedim bir daha ailen ne derse desin icime atacagim sana hicbir sey soylemeyecegim ama bende bir muddet seninle iliskiye girmek istemiyorum, aramiz tamamen duzelsin, iyice dusunelim, yanlislarimizi gorelim... Bakalim artik zaman ne gosterir..
İstemeyen taraf siz olsanız ailevi sorunların mazeret olması normal bir durum,çünkü kadının ki beyinde başlar.Ama erkeğin böyle bir durumu sebep göstermesi ilginç geldi bana.Çünkü erkek bu ihtiyacunu duygusal bağı olmayan kadınla ,dışarı ortamlarda bile arayan biri.Çoğu durumlarda erkeklerde kadınlar gibi düşünmeye başladı.Yediklerimizde mi birşeyler var artık,hormonlu gıdalardan mı oluyor.Allah sonumuzu hayretsin.

Ben de evde kendi annem, kayinvalidem kayınpederim varken ya da biz onların evinde kalırken ne kadar istersem isteyeyim yapamiyorum.. hadi o is oldu diyelim banyoya giremiyorum çok geriliyorum. Siz ayni evde değilsiniz ama bu kadar yakin olmak da psikolojik olarak eşini etkiliyor olabilir. İnanmayanlar neden inanmadı anlamıyorum bence çok mantıklı bir açıklama yapmış eşin. Inşallah en kısa zamanda bu sorunu kökten cozersiniz (belki esin de yuvasını kurtarmak için radikal bir karar alma vakti geldiğini anlar ve başka yere taşınırsınız)
Bir es olarak sana düşen güler yüzlü ve tatlı dilli olmak artik canım. Gör bak o zaman nasıl kosa kosa gelecek sana :)
aynı evde bende yapamazdım gercekten ıgrenc bır durum. o yuzden beraber oturanları anamıyorum. ınsam tesırgın olur ses gıder dıye banyo dedıgın gibi anlasılır. ben ne zaman ne yaptıgım kv kayınpederı ılgılendırmezkı . boyle esınj yasatan adamları ztn anlamıyorum. ama konu sahıbın evı ayrı sonucta. adam ısteksız bastan berı boylemiş gerısıde bahane. mıllet ne yorucu ışlerde calısıyor yada boşanma esıgınde olup yıne cınselık yasıyorar. ısteksız erkekler dolu bu bır gercek

Simdi arkadaslar soyle de bir durum var bunu da anlatayim belki siz benden daha farkli seyler gorevilorsiniz annesinin baskisini daha iyi anlayabilirsiniz... Evliligimizin ilk gunleri el opmeye gittigimizde kaynanam bana ' sakin banyoya girip oglumun arkasini yikamayacaksin, bana iZin vermezdi' dedi, daha sonra esim grip oldugunda ' ben size demiyomuyum kisin iliskiye girmeyin diye hep banyo yaptigin icin hasta oluyosun' dedi, hamile oldugumu ogrendiginde ' artik yatmayin biz babanla hic yanasmazdik bebwge bisey olur' dedi, dogum yaptim lohusayken ' ona cocuk yaptin yeter daha onunla yatmana gerek yok' dedi... Bunlarin hepsini gulerek sakaya vurarak soyluyor, esim onu o an icin susturuyor ama bu yeterli olmuyor iste ki her firsatta yine soyleyebiliyor... Haa ablalarida evliligimizin ilk gunu arayip ' yaptiniz mi, yaptiniz mi' diye sorguya tutmuslardi... Bublar birebir benim sahit olduklarim, benim diymadigim daha neler vardir bilemiyorum

Simdi arkadaslar soyle de bir durum var bunu da anlatayim belki siz benden daha farkli seyler gorevilorsiniz annesinin baskisini daha iyi anlayabilirsiniz... Evliligimizin ilk gunleri el opmeye gittigimizde kaynanam bana ' sakin banyoya girip oglumun arkasini yikamayacaksin, bana iZin vermezdi' dedi, daha sonra esim grip oldugunda ' ben size demiyomuyum kisin iliskiye girmeyin diye hep banyo yaptigin icin hasta oluyosun' dedi, hamile oldugumu ogrendiginde ' artik yatmayin biz babanla hic yanasmazdik bebwge bisey olur' dedi, dogum yaptim lohusayken ' ona cocuk yaptin yeter daha onunla yatmana gerek yok' dedi... Bunlarin hepsini gulerek sakaya vurarak soyluyor, esim onu o an icin susturuyor ama bu yeterli olmuyor iste ki her firsatta yine soyleyebiliyor... Haa ablalarida evliligimizin ilk gunu arayip ' yaptiniz mi, yaptiniz mi' diye sorguya tutmuslardi... Bublar birebir benim sahit olduklarim, benim diymadigim daha neler vardir bilemiyorum
sapıkmı bunlar ??? kime ne benım kvdem bır kere daha olsun böyle yerbıyesız sorular sormadı. bence babasıda oglu gıbı kvden cınselıge hasret kalmış.... agzının payını ver bak bırdaha soruyormu

Eşinize yatarkende içmesi için süt de getiriyor mu?Annesinin gözünde eşiniz hala çocuk anlaşılan.Tek erkek mi ailede eşiniz.Bu yüzden mi bu kadar karışıyorlar,size ?

Eşinize yatarkende içmesi için süt de getiriyor mu?Annesinin gözünde eşiniz hala çocuk anlaşılan.Tek erkek mi ailede eşiniz.Bu yüzden mi bu kadar karışıyorlar,size ?
benımde eşim tek erkek daha böyle seyler komusmadı kvdem kadın ruh hastası galiba. bir insanın mahremıne bukadar karısılmaz sapık bence:)

Hyr tek erkek degil, bekar bir kaynim var. Evlenince bnm kocam kiymetli oldu. Bir de tek dis gecirebildigi kisi benim kocam

Anlattıkların tek kelimeyle iğrenç... evlilik mahrem bir olaydır hic bir annenin bunları söylemeye hakkı yoktur. Eşin boyle bir aileye doğduğu için bunun absurtlugunu göremiyor olabilir.

Ben yine de eşinde sorun görmüyorum bence annesi boyle olduğu için esin de öyle olmuş... Ayrıca seni de tebrik ediyorum bunca anlattıklarını yaşadıktan sonra hala eşine istek duyabiliyorsun ben olsam heralde isteğim kacardi :P inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz bu işkenceden canım, Allah akil fikir versin o kadına ne diyelim...

Anlattıkların tek kelimeyle iğrenç... evlilik mahrem bir olaydır hic bir annenin bunları söylemeye hakkı yoktur. Eşin boyle bir aileye doğduğu için bunun absurtlugunu göremiyor olabilir.

Ben yine de eşinde sorun görmüyorum bence annesi boyle olduğu için esin de öyle olmuş... Ayrıca seni de tebrik ediyorum bunca anlattıklarını yaşadıktan sonra hala eşine istek duyabiliyorsun ben olsam heralde isteğim kacardi :p inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz bu işkenceden canım, Allah akil fikir versin o kadına ne diyelim...
bencede iğrenc ötesi. bunu benım eşıme annesı sorsa agzının payını alırdı. ablaları telefon acacak oldumu o iş dıyecek bana he cnm he

Sorun sende değil.
Önceden hazır ol gibi esprili yaklaşımlar da gayet normal bence.

Bariz bir isteksizlik mevcut.

Ama bunu tek yaşayan sen değilsin emin ol.

Bizde de iş yorgunluğu, stres, üzüntü gibi etkenler isteksizlik yapıyor. Günlerce aklına gelmiyor bakıyorum.

Tabiki sinir bozucu ama anlaşılabilir bir durum.
Günlerce dediğiniz kaç gün ? Ben bu konuya aşırı takıldım , eşim yüzünden , şuan da suratımdan düşen bin parça , ecinsellikten erkeklerden soğuttu donukluğu, ben çok istiyormuşum , illa ki ilişki değil benim istediğim , onun Arzu'sunu isteğini görmek kadın olduğumu onlatkeb dha çok hissetmem , terapist kapısı aşındırmaktan yoruldum

eşinden ilgi görmüyor kvden o yüzden böyle cinselıge meraklı. sağlıklı cinsel hayatı olan biri bu soruları sormaz. muhtemelen kaynında aynı olacak evlenınce. benım bır arksasım başına geldı boşandı. sonra eltısıde aynı dertten boşndıgını ögrendı. bir erkek ne oluraa olsun bu tür bahanelerle eşınden uzak durmaz. bir doktora gıtıp hormonlarına baktırsın. yada gay bukadar basit. günümüzde okadar cok evlenen adamale var kı ama cınselıkten kacıyorlar .kvden ayrı delı agzının payını vereceksın caresı yok

Bence ailevi sorunlar yuzunden kavgalar tartisma gibi esiniz sogumus ve hamilelik bebek gibi olaylarda sogumasina etken..
ama hatayi ben sizde gordum biraz surekli pesindeyim demisiniz yani artik bogulmustur esiniz bana kalırsa onceden beri boyleyse aslinda pek sorun aramakta gerekmez bu bunye meselesi ..
Oyle ben istiyom yok hazir ol bekle gibi seyler hic hos degil bana yapılsa istemem hevesim kaçar bu isin bir tutkusu sicakligi var bir an gelmesi gerek oyle plan program sik bogaz pesinde dolanmayla hic sanmiyorum dahada itici
Bu Nasıl bünye Nasıl irade anlaşılır gibi değil , keşke evlenmeden önce libido testi gibi bişey olsa da bu kadar yıpranmasak

Belki de eşinin isteğini kaçıran bişey vardır belki kokundan belki vücudunun bi yerinden belki de başka bişey yani bilemiyorum ama bunu oturup konuşun bence çünkü ben çok bakımlıyım mesela ben istemem eşim yalvarır bana bilemiyorum yani erkekler biraz hassaslar tüyden kokudan saç baş makyaj en ufak bişey onların midesini bulandırabiliyor
Erkelerin çoğu böyle karılarının peşinde , benimki de artık soğukluğuna dayanamadığımı söylediğimde bana program yap şu kadar dk sarılıp uzanalım mesela diyor senin için diyor , ya drlireceğim ya

şaşkınlıkla okudum. benimde bir abim var böyle bir soruyu bırak uyurlarken evlerine bile gitmeyiz vallaha daha yatak odalarını görmedik 6 yıldır evli çat kapı bile gitmedik. ki benim annem 35 yıldır eşi olmadan yaşayan biri. ve ayrıldıklarında 33 yaşındaydı diyeceğim hani cinsel konuları gençliğinde bırakmış mecburiyetten çocuklarına adamış. yani kayınvaliden terbiyesiz canım. zavallı eşinde anne deyip kusur etmemeye çalışıyor. buna benzer bir kayınvalidede bende var. ben çok uzakta olduğumdan evliliğime müdahil olamadı ama bir yıldır evli olan kaynımın başında ne yazıkki. kaynım hala eşiyle birlikte olamamış. eltim bu konudan muzdarip hala gerdek gecesini yaşayamamışlar sorun olarakta kaynananın tutumunu ileri sürmüş yani derdiniz aynı :( ben büyüye filan inanmam ama eltim kaynananın büyü yaptığına inanıyor bu sebeple eşiyle yakınlaşamadıklarını söylüyor bilmiyorum ki günahı boynuna. benim tavsiyem birbirlerinden soğuyan eşlerin kimseye duyurmadan nikah tazelemeleri hayırlı olduğunu bizzat kendim yaşadım. Allah yardımcın olsun. benimde oğlum var bendemi böyle kayınvalide olacağım. bu kayınvalidelik nasıl birşeyki hastalık gibi birden virüsleniyorsun. nedir yani oğlun evlensin diye uğraşırsın evlenir bu seferde yuvasına karışırsın yatmalarına kadar gülmelerine kadar öyle birşey varmı yahu. çok uzun yazdım arkadaşım ama cidden öfkelendim. kusura bakma.

ya erkeklerde ki cinsellik anlayışı bizdeki gibi ona kırıldım buna soğudum sevişemiycem tarzında değil. Adamlar damacanaya halleniyorlar, bence eşinin sağlık problemi olabilir ama bununla yüzleşmeye çekiniyordur.
Yani ailesini bahane etmiş gibi geldi bana ama bu konuyu sorun olarak görmeyip sevişmek istemeyen adamla uğraşmak çok zor az çok bilirim. Allah yardımcın olsun
edit: kvaliden yemiş kafayı. kaçın onlardan ya :/

Back
X