- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
- 73
Önceki yorumunu bulamadim tekrar. Burayaarkadaşlar bakın bu forumu bir süredir takip ederim hiç konu açmadım bir sürü derdm benimde var fakat burada konu sahibine yorumumu yaptım sadece kaç kez ne yaptığımız falan değil mesele buraya bir konu açılıyor sa herkes kendi hayatından bilgisinden yahutta tecrübesinden örneklerle yorumunu yapıyor nacizane... ben sizleri okuyarak çoğu konuda fikir alıyorum. bibirni tanımayan insanların ego tatmin etme yarışına dahil olmak gibi bir derdim yok. herkesin yaşantısı normalitesi ve kafa yapısı farklı tabiki. ben bir bayanın açık yüreklilikle bu konuyu açabilmesini takdir ettim ve kendisinin sorusuna ve konusuna kendimce yorum yazdım. hepsi bu kadar. şahsıma gelen cevaplara da acık ve net cevaplar verdim sadece. burada mühim olan sayılar değil ki ben cinselliği seven eşinden önce buna önem veren libidos yüksek bir kadında değilim. konu sahibesine hak verdim bu kadar. lütfen durumu şahsiyete dökmeyelim sayfalarca yorum gelir bir konuya ve vesilesiyle okuyanlar çıkarmda bulunur. nihayetinde amaçta biraz budur diye düşünyorum iyi günler herkese.
yazim dedim. Midem bulandi. Ne yani çok yapinca koca çok mu seviyor. Benim kocamda asiriya kaçmaz daha uzun yillarimiz var birbirimizle. Her şeyin ortasi güzel der