• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O zaman niye evlendim ki

arkadaşlar bakın bu forumu bir süredir takip ederim hiç konu açmadım bir sürü derdm benimde var fakat burada konu sahibine yorumumu yaptım sadece kaç kez ne yaptığımız falan değil mesele buraya bir konu açılıyor sa herkes kendi hayatından bilgisinden yahutta tecrübesinden örneklerle yorumunu yapıyor nacizane... ben sizleri okuyarak çoğu konuda fikir alıyorum. bibirni tanımayan insanların ego tatmin etme yarışına dahil olmak gibi bir derdim yok. herkesin yaşantısı normalitesi ve kafa yapısı farklı tabiki. ben bir bayanın açık yüreklilikle bu konuyu açabilmesini takdir ettim ve kendisinin sorusuna ve konusuna kendimce yorum yazdım. hepsi bu kadar. şahsıma gelen cevaplara da acık ve net cevaplar verdim sadece. burada mühim olan sayılar değil ki ben cinselliği seven eşinden önce buna önem veren libidos yüksek bir kadında değilim. konu sahibesine hak verdim bu kadar. lütfen durumu şahsiyete dökmeyelim sayfalarca yorum gelir bir konuya ve vesilesiyle okuyanlar çıkarmda bulunur. nihayetinde amaçta biraz budur diye düşünyorum iyi günler herkese.
Önceki yorumunu bulamadim tekrar. Buraya
yazim dedim. Midem bulandi. Ne yani çok yapinca koca çok mu seviyor. Benim kocamda asiriya kaçmaz daha uzun yillarimiz var birbirimizle. Her şeyin ortasi güzel der

Oncelikle nezlimdeki yerinizi farkedip bana "sen "diye hitap edemeyeceginizi hatirlatmis olayim. Hakikaten yorumunuz kadar gereksiz bi savunma biciminiz var .En azindan konuyu saptirdiginiz konusunda hemfikir olabilsek mevzuya yogunlasabilirdik...Yorumuzun gereksiz yönü alintilanmaya deger oldugu icin alintiladim. Hadi size 5 dakikadan fazla şeetmeli günler ! Ok.by.
Mune Mune Kazen Kazen @Margarikotin üye ısrarla benimle polemiğe girmeye çalışıyor ve üslubu çirkin. Başka bir üyeye konu ile alakalı yazdığım yoruma cevap vererek polemik yaratmaya çalıştı ve devam ediyor. Ortada benimle alakalı birşey yokken konu sahibinin konusunu tartışmaya dönüştürmeye ve beni tahrik etmeye çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi geceler arkadaslar. Cok sinirli ve uzgunum direk konuya gireyim, her zamanki gibi yine cinsellik yuzunden esimle tartistik ve bu durum artik evliligimi sorgulamama sebep oldu... Sorun su ki esim cinsellige karsi cok soguk ben istemesem bi hafta yapmadan durur, surekli yalvar yakar iliski baslatmaktan biktim artik. Bir bebegim var ve esim isten geldiginde bu aksam onu istedigimi soyledim(onceden soyluyorum ki psikolojisini hazirlasin yine bahaneler uretmesin diye) bebegi erkenden uyuttum gidip yatak odasindaki besige koydu ve geri gelmedi. Ben her zaman adamin pesinde gezdigimden ve bu aksamda ona erkenden soyledigim icin artik beni o cagirsin o baslatsin istedim Baktim gelmiyor yine gurur yapmayip pesinden gittim besigi salliyordu sarilip opmek istedim dur simdi bebek uyumadi uyusun oyle dedi ve bende sinirlenip salona gectim bebekte gayet duruyodu neyse hala bekliyorum ki cagirack saat 11 bucuk oldu artik sinirlendim ve gittigimde yatagin uzerinde uzandigini gordum ve kavga ettik simdi kus bi sekilde yatiyoruz... Evliligimde herhangi bi sorun yok normalde cok iyi bir es ama bu konudan artik biktim ya surekli yalvarmak zorundayim asla o istemez tmm simdi biraz kilom var ama bundan oncede boyleydi bir es nasil karisina bu kadar soguk olur anlamiyorum ayrica birde ust katimda oturan kotu kalpli bir kaynanaya sahibim burdan tasinmaya ikna edemiyorum onu bu sebeplerden artik evliligimden sogudum simdi dusunuyorumda surekli kaynana dirdiri cektigim ve cinsellik olmayan bir evliligi neden surduruyorum ben? Sadece sevgi yeterli mi? Artik tahammulsuzlesmeye basladim sogudum kocamdan da evliligimdende.
Hersey cinsellik mi yahu. Ben düskn dglmdir.

haklısın o bi iki yi de sırf olsun diye yapıyor elektriği alıyor olabilir konu sahibi,
kadın peşinden koşulmak ister biraz, arada bi fazlaca isteisn sıkıştırsın eşi, ama kadın yorgunum desin reddetsin, bazen bu olmalı ama yok anladığım kadarı ile, haftada iki kere beş dakika bişeyler olup da diğer günler buz gibi olan adam gayet can sıkıcı
Bilemiyorum oda olabilur ama bana sank8 konu sahibi bayanin libidosu cok yuksek gibi geldi sanki adamda sıkıntı yokta bayan cok fazla istekli gibi geliyo elestirmek icin demiyorum bazi insan cok istekli olur bazisi normal olur belkide oyle degildir tabi bilemeyiz.

cınsellıkten beklentılerınız ne bence bunları konusun sızden neden kacıyor

eger hıc sorun yok yınede bıseyler tersse dr a gıtsın ayıp değıl

onuda kabul etmıyorsa mesır macunu yedırın :KK5:

cınsellıkten beklentılerınız ne bence bunları konusun sızden neden kacıyor

eger hıc sorun yok yınede bıseyler tersse dr a gıtsın ayıp değıl

onuda kabul etmıyorsa mesır macunu yedırın :KK5:
kız fotodaki sen misin maşallah kara sevdada zeynepe benziyorsun hoş bayansın :)

filmkolik filmkolik napıyosun?
Sen mısır patlattın kocanı takmamayı öğrenip filmlere ve kitaplara geri döndün sanırım
Buralar karıştı

Bence bi de işe gir, iyi gelir.

Bizde de durum tam tersi.

Bir hafta istemese yapmam.
Her ilişki eşimin yakınlaşmasıyla başlıyor.

Sevgiliyken böyle değildim evlenince oldu.
Bazen çok istiyorum, bazen de acıdığı için istemiyorum. Bazen farklı pozisyonlar, farklı istekleri sebebiyle istemiyorum.

Bende esiniz gibiyim.
Herhangi bir sıkıntı teşkil ediyor mu bilmiyorum ama eşimde ben gelmeden bir kere de sen gel dediği çok olmuştur.

Herkesin sex anlayışı farklı, herkes çok istekli olmaz, herkesin sevişme olayida farklı, kimi tek düze sever kimi farklı şekillerde, kimisi orda burda her yerde sevişmek ister kimisi sadece yatakta.
Kişiden kişiye değişiyor.

Ancak erkek tarafında böyle olması demek ki sorun yaratıyor.

Genelde bu tip sorunlarda boşanmaktan önce terapist şart. Bir yuva kolay kurulmuyor.
BDV de klasiklesti hemen herkese boşan demek bu nedenle bir sorun olunca kadınlarda ben niye cekiyorum boşanayım diye düşünüyor.

Önce her şey denenmeli.
Hicbir çaresi yoksa boşanma ele alınır filmkolik filmkolik

Bence ailevi sorunlar yuzunden kavgalar tartisma gibi esiniz sogumus ve hamilelik bebek gibi olaylarda sogumasina etken..
ama hatayi ben sizde gordum biraz surekli pesindeyim demisiniz yani artik bogulmustur esiniz bana kalırsa onceden beri boyleyse aslinda pek sorun aramakta gerekmez bu bunye meselesi ..
Oyle ben istiyom yok hazir ol bekle gibi seyler hic hos degil bana yapılsa istemem hevesim kaçar bu isin bir tutkusu sicakligi var bir an gelmesi gerek oyle plan program sik bogaz pesinde dolanmayla hic sanmiyorum dahada itici

filmkolik filmkolik napıyosun?
Sen mısır patlattın kocanı takmamayı öğrenip filmlere ve kitaplara geri döndün sanırım
Buralar karıştı

Bence bi de işe gir, iyi gelir.
burdayim ama artik konu benden cikti insanlar benim actigim konu yuzunden birbirlerine satastilar kendimi geriye cektim.. Gunluk hayatimizda gayet iyiyiz ama gece yataga girince herkes kendi kosesine cekildi artik boyle olsun bakalim ne olacak.

Bi de ben kendimi anlatamiyorum sanirim olay sayida falan degil ben istedigim zaman esimin beni geri cevirmesi. Yani buradan soruyorum cinselligi erkek isteyince yasamali istemeyincede yasamamalimiyiz, cinsellik erkekler icin mi var? Bi kadinda kocasini arZulayamaz mi? Kendi istedigim zaman baslatamaz miyim illa beyefendinin keyfini mi beklemeiliyim? Yani normali bu mu? Sorun bende mi? Lutfen bana bu konuda yardimci olun

Bi de ben kendimi anlatamiyorum sanirim olay sayida falan degil ben istedigim zaman esimin beni geri cevirmesi. Yani buradan soruyorum cinselligi erkek isteyince yasamali istemeyincede yasamamalimiyiz, cinsellik erkekler icin mi var? Bi kadinda kocasini arZulayamaz mi? Kendi istedigim zaman baslatamaz miyim illa beyefendinin keyfini mi beklemeiliyim? Yani normali bu mu? Sorun bende mi? Lutfen bana bu konuda yardimci olun
Haklısınız tabiki ne diyor mesela istemediğini nasıl söylüyor hadi istemedi diyelim yatağa yattığında mutlaka öpermi veya normalde

Önceden mesela ben bi is yapiyo olsam mutfakta falan gelir sarilirdi, operdi ama artik tamamen bitti bunlar. Simdi sadece ise giderken ve isten dondugunde opuyor bu kadar. Yani aramiz kotu bile olsa o opucukler hic eksik olmaz ama o kadar, fazlasi yok.

Back
X