- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.027
- 398
- 35
Yakisir sana kontes;-);-)Bu hafta skoru 24 yapıp konuya gelmeyi düşünüyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakisir sana kontes;-);-)Bu hafta skoru 24 yapıp konuya gelmeyi düşünüyorum![]()
Arkadaslar senirim ben aksam cok sinirli oldugum icin kendimi biraz da yanlis ifade ettim. Evet benim libidom esime gore daha yuksek ama ben yaptigimiz sayilarda degilim benim sikintim beni geri cevirmesi... Ben onun icin her seyi yaparken ondan da tek beklentim beni arzulasin, sarilip opsun... Ama o bunlari yapmiyor surekli bnm istememle hareket ediyor onda da offlayip pufluyor.. Zevk almiyo desem degil yani goruyorum halini... Bilmiyorum sanirim ben cok fedakarlik yapiyorum ama o bnm icin bunu bile yapmiyor.. Ne bileyim dedigim gibi anneside bizi cok yipratti bi de bebegimiz oldu falan derken iyice soguklasmaya basladik aksamki yaptigida bnm icin son nokta oldu. Bende bundan sonra bencillesecegim mesela bebegimi gun icerisinde uyuttugum gibi hemen ev islerini yemek vs yapiyorum, niye adam eve geldiginde mutlu olsun aferin bnm karima bebekli oldugu halde duzenimizi hic bozmamis desin diye... Ama bnmde sosyal ihtiyaclarim var en basitinden nickimde oldugu gibi gercek bir filmkolikim bebek uyudugu zaman is guc yapmayip bundan sonra kendime zaman ayiracagim, listemdeki filmleri izleyecegim, kitapligimda beni bekleyen kitaplarimi okuyacagim, puzzle yapacagim, Ayrica burayada yaziyorum bir daha da agzimi acip onu istedigimi soylemeyecegim, onun yaptigi gibi bende onu geri cevirecegim. Bakalim bu inatlasma nereye varacak...
Onceleri emindim ama artik degilim ne yazik ki... evliligimin basindan beri cinsellik sorunumuz vardi ama gozume batmiyodu su son zamanlarda anneside bizi iyice yipratti artik hersey batmaya basladi...
Bu kadar cinsel istekli olmanız şaşırttı beni erkek gelmediği sürece arar mi ki kadinlar. Şahsen ben aramam gelirse uyarırsı elbette Tmm derimİyi geceler arkadaslar. Cok sinirli ve uzgunum direk konuya gireyim, her zamanki gibi yine cinsellik yuzunden esimle tartistik ve bu durum artik evliligimi sorgulamama sebep oldu... Sorun su ki esim cinsellige karsi cok soguk ben istemesem bi hafta yapmadan durur, surekli yalvar yakar iliski baslatmaktan biktim artik. Bir bebegim var ve esim isten geldiginde bu aksam onu istedigimi soyledim(onceden soyluyorum ki psikolojisini hazirlasin yine bahaneler uretmesin diye) bebegi erkenden uyuttum gidip yatak odasindaki besige koydu ve geri gelmedi. Ben her zaman adamin pesinde gezdigimden ve bu aksamda ona erkenden soyledigim icin artik beni o cagirsin o baslatsin istedim Baktim gelmiyor yine gurur yapmayip pesinden gittim besigi salliyordu sarilip opmek istedim dur simdi bebek uyumadi uyusun oyle dedi ve bende sinirlenip salona gectim bebekte gayet duruyodu neyse hala bekliyorum ki cagirack saat 11 bucuk oldu artik sinirlendim ve gittigimde yatagin uzerinde uzandigini gordum ve kavga ettik simdi kus bi sekilde yatiyoruz... Evliligimde herhangi bi sorun yok normalde cok iyi bir es ama bu konudan artik biktim ya surekli yalvarmak zorundayim asla o istemez tmm simdi biraz kilom var ama bundan oncede boyleydi bir es nasil karisina bu kadar soguk olur anlamiyorum ayrica birde ust katimda oturan kotu kalpli bir kaynanaya sahibim burdan tasinmaya ikna edemiyorum onu bu sebeplerden artik evliligimden sogudum simdi dusunuyorumda surekli kaynana dirdiri cektigim ve cinsellik olmayan bir evliligi neden surduruyorum ben? Sadece sevgi yeterli mi? Artik tahammulsuzlesmeye basladim sogudum kocamdan da evliligimdende.
Bu kadar cinsel istekli olmanız şaşırttı beni erkek gelmediği sürece arar mi ki kadinlar. Şahsen ben aramam gelirse uyarırsı elbette Tmm derim
var ama erkeğin peşinden durup dururken koşacak kadar uyarilma nasıl olsun. Erkek yaklaşınca uyarınca 10 katı olurCiddi misin bu yorumunda?
Senin cinsel isteğin yok mu
Elbette
var ama erkeğin peşinden durup dururken koşacak kadar uyarilma nasıl olsun. Erkek yaklaşınca uyarınca 10 katı olur
ne yaptın boşandın mıKonu sahibi seni cok iyi anliyorum ama, ama'si var iste. Niye erkeklerin istegine göre olacak hersey diyorsun, bu firsati ona sen veriyorsun pesinden kosarak.
Basimdan buna benzer bir evlilik gecti, ama bir farkla, benim evliligimde bazen 2 ay kocamin (!) bana yaklasmadigi olurdu, bir kere bile pesinden kosmadim, kosmam.
Bana göre bir kadin güzel olandir, narin olandir, arzulanmasi gerekendir, bunlari bana yasatamayan adamin pesinden ha kosmusum ha kosmamisim ne farkeder?
Maksat iki dakikalik iliski degilki bir kadinin beyninde, maksat sevildigini, begenildigini hissetmektir. Benim icin böyle en azindan.
Kisacasi bana bu duygulari yasatamayan adama cocuk yapmak surda dursun, kocam diyemem. Hele pesinden kosup o bir karis havada olan burnunu, daha da havalandiramam. Kadin bensem eger, o benim pesimden kosacak. Ya da kicina tekmeyi yiyecek!
Kendiliginden olmasi gereken temel unsurlar icin, mücadele falan veremem ben.
sen haklısın boyle bır koca bendede vardı ya boşanırız dedım yada düzelcen haftada bır olsa ıyı aylarca hıc yaklasmazdı istek yok. kapı orda dedım şimdi tıpıs tıpıs donuyor ettafımda. ben boşanmakla cıddıydım amaBi de ben kendimi anlatamiyorum sanirim olay sayida falan degil ben istedigim zaman esimin beni geri cevirmesi. Yani buradan soruyorum cinselligi erkek isteyince yasamali istemeyincede yasamamalimiyiz, cinsellik erkekler icin mi var? Bi kadinda kocasini arZulayamaz mi? Kendi istedigim zaman baslatamaz miyim illa beyefendinin keyfini mi beklemeiliyim? Yani normali bu mu? Sorun bende mi? Lutfen bana bu konuda yardimci olun
Evetne yaptın boşandın mı
bu bir erkek icin iliskiye girmem sebepi degildir heleki evliligin basindan beri böyle diyorsun. bos bahenelerBu aksam esimle guzelce konustuk, tartisma ortami yaratmadan icimizdekileri dile getirdik. Gercek ortaya cikti ki aramizdki sorun ailesiymis, iki tarafin arasinda kalmaktan yorulmus, annesinin beni kiskandigi i ve istemedigini kabul ediyor ama bnm buna anlayis gostermemi ve bu sorunlari mesele yapmamami, onunla annesi hakkinda konusmama mi istiyor.. Annesi ve ablalari beni kiskaniyormus o yuzden yaptiklari normalmis,ama ben bu konuda ses cikarmamaliymisimBen onlarla ilgili birsey soyleyince benden uzaklasiyormus, soguyormus
Tmm dedim bir daha ailen ne derse desin icime atacagim sana hicbir sey soylemeyecegim ama bende bir muddet seninle iliskiye girmek istemiyorum, aramiz tamamen duzelsin, iyice dusunelim, yanlislarimizi gorelim... Bakalim artik zaman ne gosterir..
bilemiyorum tek mazeret olarak bunu one sürdübu bir erkek icin iliskiye girmem sebepi degildir heleki evliligin basindan beri böyle diyorsun. bos baheneler
yalan inanBilem
bilemiyorum tek mazeret olarak bunu one sürdü