• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O zaman niye evlendim ki

Bi de ben kendimi anlatamiyorum sanirim olay sayida falan degil ben istedigim zaman esimin beni geri cevirmesi. Yani buradan soruyorum cinselligi erkek isteyince yasamali istemeyincede yasamamalimiyiz, cinsellik erkekler icin mi var? Bi kadinda kocasini arZulayamaz mi? Kendi istedigim zaman baslatamaz miyim illa beyefendinin keyfini mi beklemeiliyim? Yani normali bu mu? Sorun bende mi? Lutfen bana bu konuda yardimci olun

Bence sonuna kadar haklisiniz.

Yine kendimden ornek vereceğim ama belki size de faydası dokunur. Biz eşimle ne zaman tartışsak ya da fikir ayrılığına düşsek her seferinde kendime sunu sorarım "mutlu mu olmak istiyorum yoksa hakli mi olmak istiyorum?" Hakli olmanın peşinden gidersem genelde kendi kendimi yiyorum ve sonuç hep hüsran oluyor. Mutlu olmanın peşinden gidersem tamam belki kendimden fazlasıyla feragat ediyorum ama yine de mutlu oluyorum :) zor görünebilir ama denemeye deger sonuçta bir omur başka nasıl geçer...

Yine kendimden ornek vereceğim ama belki size de faydası dokunur. Biz eşimle ne zaman tartışsak ya da fikir ayrılığına düşsek her seferinde kendime sunu sorarım "mutlu mu olmak istiyorum yoksa hakli mi olmak istiyorum?" Hakli olmanın peşinden gidersem genelde kendi kendimi yiyorum ve sonuç hep hüsran oluyor. Mutlu olmanın peşinden gidersem tamam belki kendimden fazlasıyla feragat ediyorum ama yine de mutlu oluyorum :) zor görünebilir ama denemeye deger sonuçta bir omur başka nasıl geçer...
Yönteminiz çok güzelmiş ama insan haksızlık karşısında nasıl sessiz kalabilirki ben asla sessiz kalamam olayları çıkarırım öyle rahatlarım ama karşıdaki kırılmış olur çoktan

Bi de ben kendimi anlatamiyorum sanirim olay sayida falan degil ben istedigim zaman esimin beni geri cevirmesi. Yani buradan soruyorum cinselligi erkek isteyince yasamali istemeyincede yasamamalimiyiz, cinsellik erkekler icin mi var? Bi kadinda kocasini arZulayamaz mi? Kendi istedigim zaman baslatamaz miyim illa beyefendinin keyfini mi beklemeiliyim? Yani normali bu mu? Sorun bende mi? Lutfen bana bu konuda yardimci olun

Sorun sende değil.
Önceden hazır ol gibi esprili yaklaşımlar da gayet normal bence.

Bariz bir isteksizlik mevcut.

Ama bunu tek yaşayan sen değilsin emin ol.

Bizde de iş yorgunluğu, stres, üzüntü gibi etkenler isteksizlik yapıyor. Günlerce aklına gelmiyor bakıyorum.

Tabiki sinir bozucu ama anlaşılabilir bir durum.

Benim de dusunce yapim buydu normalde ama artik bilmiyorum tukendim sanirim batiyor bana hersey.. Simdi surekli kendimi sorgulamaya basladim icimdeki ask bitti saygi iyice azaldi, sevgi de son demlerinde.. Yani esim bisey yapsin beni kendine tekrar asik etsin hayatimiza bi ceki duzen versin istiyorum.. Ben artik isi inada bindirecegim boyle karar verdim, biraz da o cabalasin bakalim, ins birbirimizi cok yipratmadan tekrar eski gunlerimize doneriz...

Önceden mesela ben bi is yapiyo olsam mutfakta falan gelir sarilirdi, operdi ama artik tamamen bitti bunlar. Simdi sadece ise giderken ve isten dondugunde opuyor bu kadar. Yani aramiz kotu bile olsa o opucukler hic eksik olmaz ama o kadar, fazlasi yok.
Evliliğin ilerisi böylemi oluyor ya insan korkuyo ister istemez,alın karşınıza sakince konuşun isteklerinizi anlatın haftada 2 defa yaklaşıyosa ben 4 defa istiyorum seni özlüyorum diyin doğru kelimeler seçilerek konuşulmucak hiçbi konu yok bence

Yönteminiz çok güzelmiş ama insan haksızlık karşısında nasıl sessiz kalabilirki ben asla sessiz kalamam olayları çıkarırım öyle rahatlarım ama karşıdaki kırılmış olur çoktan

Ben de bu seviyeye bir günde gelmedim canım ya ben de zamanında çok kırdım, kırıldım... ama iste evlilik insana çok şey öğretiyor, hele eşini kendinden öte seversen o mutsuz olmasın diye çoğu zaman kendin mutsuz olmaya razi bile olabiliyorsun.

Haksızlık karşısında saygı çerçevesinde konuşuyorum rahatsız olduğumu belirtiyorum, mantıklı açıklamalar getiriyorum. Kirk ölç bir biç derler ya önce kendi icimde eşime karşı empati yapıyorum yani tartışmayı önce kendi icimde yaşıyorum bazen konu hic ona gelmeden kendim cozuyorum bazen de güzel bir dille orta yol bulmaya çalışıyorum. Rahatsız olduğum bir konu varsa muhakkak bunu söylerken bir de çözüm önerisi getiririm. Atıyorum çoraplarını ortalığa bırakmandan rahatsız oluyorum, bunun için bir çorap sepeti alalım da onun içine çoraplarını atmak ister misin? :p (örneği öylesine yazdım yaşadığımdan değil) ama asla eşime bağırmadım inşallah da hic bir zaman bağırmam. Çünkü bence saygi sevgiden önce gelir, kendime nasıl saygı gösterilmesini istiyorsam eşime de öyle saygı gösteririm. Bir gün saygı biterse sevginin de etkisi kalmaz diye düşünüyorum.

Ben de bu seviyeye bir günde gelmedim canım ya ben de zamanında çok kırdım, kırıldım... ama iste evlilik insana çok şey öğretiyor, hele eşini kendinden öte seversen o mutsuz olmasın diye çoğu zaman kendin mutsuz olmaya razi bile olabiliyorsun.

Haksızlık karşısında saygı çerçevesinde konuşuyorum rahatsız olduğumu belirtiyorum, mantıklı açıklamalar getiriyorum. Kirk ölç bir biç derler ya önce kendi icimde eşime karşı empati yapıyorum yani tartışmayı önce kendi icimde yaşıyorum bazen konu hic ona gelmeden kendim cozuyorum bazen de güzel bir dille orta yol bulmaya çalışıyorum. Rahatsız olduğum bir konu varsa muhakkak bunu söylerken bir de çözüm önerisi getiririm. Atıyorum çoraplarını ortalığa bırakmam dan rahatsız oluyorum, bunun için bir çorap sepeti alalım da onun içine çoraplarını atmak ister misin? :p (örneği öylesine yazdım yaşadığımdan değil) ama asla eşime bağırmadım inşallah da hic bir zaman bağırmam. Çünkü bence saygi sevgiden önce gelir, kendime nasıl saygı gösterilmesini istiyorsam eşime de öyle saygı gösteririm. Bir gün saygı biterse sevginin de etkisi kalmaz diye düşünüyorum.
Çok haklısınız bende kırk fırın ekmek yersem belki bu düşünceye sahip olabilirim :KK45:nişanlımın bana sesini yükseltmesi nadirdir ama ben genelde hep bağırırım oda lütfen sesini yükseltme der saygısızlığımdan şikayet eder,benimde biraz daha sabırlı olma vaktim gelmiş yönteminiz çok hoşuma gitti

Benim de dusunce yapim buydu normalde ama artik bilmiyorum tukendim sanirim batiyor bana hersey.. Simdi surekli kendimi sorgulamaya basladim icimdeki ask bitti saygi iyice azaldi, sevgi de son demlerinde.. Yani esim bisey yapsin beni kendine tekrar asik etsin hayatimiza bi ceki duzen versin istiyorum.. Ben artik isi inada bindirecegim boyle karar verdim, biraz da o cabalasin bakalim, ins birbirimizi cok yipratmadan tekrar eski gunlerimize doneriz...

Canım benim eşini en iyi sen bilirsin ama ben eşime küssem trip atsam eminim ki eşim 1 ay olsa gene benle konuşmaz gene alttan almaz yani ben daha çok üzülürüm daha çok yıpranır evliliğimiz..
Ben ikiniz arasında sevgi saygının bittiğini düşünmüyorum, başka meselelerin evliliğinizi yıprattığını düşünüyorum. Lütfen bunlara pirim vermeyin minicik bebeginiz var lütfen bir adim atarken onu da düşünün, yok yere zaten gerilmiş olan ipleri koparmayın. Biz artik anneyiz, yalniz kendimiz için değil artik onun için de yasiyoruz..

Inşallah esin en kısa zamanda senin ve evliliğinin kıymetini anlar ve ailesine gereken önemi gösterir. Bazen diyorum ki keske erkekler de su forumu takip etseler de azıcık kendilerine çeki düzen verseler :P

Canım benim eşini en iyi sen bilirsin ama ben eşime küssem trip atsam eminim ki eşim 1 ay olsa gene benle konuşmaz gene alttan almaz yani ben daha çok üzülürüm daha çok yıpranır evliliğimiz..
Ben ikiniz arasında sevgi saygının bittiğini düşünmüyorum, başka meselelerin evliliğinizi yıprattığını düşünüyorum. Lütfen bunlara pirim vermeyin minicik bebeginiz var lütfen bir adim atarken onu da düşünün, yok yere zaten gerilmiş olan ipleri koparmayın. Biz artik anneyiz, yalniz kendimiz için değil artik onun için de yasiyoruz..

Inşallah esin en kısa zamanda senin ve evliliğinin kıymetini anlar ve ailesine gereken önemi gösterir. Bazen diyorum ki keske erkekler de su forumu takip etseler de azıcık kendilerine çeki düzen verseler :p
Cok tesekkur ederim neden bilmiyorum ama sizin mesajlarinizi okuyunca kalbime bi ferahlama geldi. Dilerim ki cok mutlu olun, hayat sizin karsiniza hep iyi insanlar cikarsin... Hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza alin ins Hoppa

Çok haklısınız bende kırk fırın ekmek yersem belki bu düşünceye sahip olabilirim :KK45:nişanlımın bana sesini yükseltmesi nadirdir ama ben genelde hep bağırırım oda lütfen sesini yükseltme der saygısızlığımdan şikayet eder,benimde biraz daha sabırlı olma vaktim gelmiş yönteminiz çok hoşuma gitti

Inşallah senin de mutlu huzurlu bir yuvan olur canım benim. Bir işe nasıl baslarsan öyle devam ediyor o yüzden en basta temelleri atarken sağlam atmak gerekiyor. Aman diyeyim bundan sonra " benim mutluluğum, benim kararım, ben üstünüm " vs düşünme, bundan sonra sadece " biz" de çünkü sen eşini kirdiginda artık farkında olmasan da kendini kırıyorsun. Ona bagirdiginda kendi evliliğini yıpratıyorsun.

Neyse konu sahibinin konusu dağılmasın canım istersen özelden yazisalim bu konulari :P

Cok tesekkur ederim neden bilmiyorum ama sizin mesajlarinizi okuyunca kalbime bi ferahlama geldi. Dilerim ki cok mutlu olun, hayat sizin karsiniza hep iyi insanlar cikarsin... Hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza alin ins Hoppa

Allah razi olsun canım inşallah hepimizin mutlu huzurlu yuvaları olsun ben gerçekten çok üzülüyorum insanların yoktan yere huzursuz mutsuz yaşamalarına... belki hala yeni evliyim daha 2 yıl oldu ama eşime hep diyorum bir gün değişirsem ve farkında olmazsam lütfen beni uyar çünkü ben hep boyle olmak istiyorum hep mutlu huzurlu olalım istiyorum diyorum...

Nedendir bilmiyorum sanırım babam herşeyi içine atıp atip kanser olup vefat ettiğinden dolayı erkeklere daha bir aciyorum. Gerçekten biz ağlıyoruz ne bileyim dedikodu yapıyoruz hic olmadı kalkıp göbek atıyoruz rahatlıyoruz ama adamlar ne yapsın? Üzerinde kim bilir ne kadar yük var, sana yani biricik hayat arkadaşına bile anlatamadığı ne dertleri var bilmiyoruz ki? Yok erkek güçlüdür yok erkek ağlamaz diye diye adamları hasta ediyoruz erkenden gidiyorlar (Allah eşlerimize uzun omur versin) belki kaybetme korkusu bilmiyorum ben her animi eşimle son animmis gibi yasamaya çalışıyorum. Olur da ölüm bizi ayirirsa ne bileyim küs gitmeyelim istiyorum...

bebeğiniz kaç aylık? bebekten sonra bir süre yeni hayata alışmanın yorgunluğu olabiliyor. erkekler her ne kadar bizim kadar uykusuz kalmasalar da etkilenebiliyorlar. çocuklu hayata alışana kadar hayatın merkezinde bebiş olmasına erkekler kadınlardan daha geç alışıyor.
geçici bir süreç olabileceği fikrine inanın ve duruma bakın.
bizde öyle olmuştu bilmiyorum çocuklu arkadaşlar da katılacak mı bu fikrime?

Konu sahibi seni cok iyi anliyorum ama, ama'si var iste. Niye erkeklerin istegine göre olacak hersey diyorsun, bu firsati ona sen veriyorsun pesinden kosarak.

Basimdan buna benzer bir evlilik gecti, ama bir farkla, benim evliligimde bazen 2 ay kocamin (!) bana yaklasmadigi olurdu, bir kere bile pesinden kosmadim, kosmam.
Bana göre bir kadin güzel olandir, narin olandir, arzulanmasi gerekendir, bunlari bana yasatamayan adamin pesinden ha kosmusum ha kosmamisim ne farkeder?
Maksat iki dakikalik iliski degilki bir kadinin beyninde, maksat sevildigini, begenildigini hissetmektir. Benim icin böyle en azindan.

Kisacasi bana bu duygulari yasatamayan adama cocuk yapmak surda dursun, kocam diyemem. Hele pesinden kosup o bir karis havada olan burnunu, daha da havalandiramam. Kadin bensem eger, o benim pesimden kosacak. Ya da kicina tekmeyi yiyecek!
Kendiliginden olmasi gereken temel unsurlar icin, mücadele falan veremem ben.

Bence kocanda sorun yok.
Ama cinsellik anlayisiniz cok farkli.
Ona 3 4 gunde bir yeterken, sana yetmiyor.

Onun icin normali haftada bir benim icin haftada 4 mesela, neden ben ona uymak zorundayim o bana uymayi deneyemez mi? Erkeklerin normaline mi biz uymaliyiz? Mesela ben buraya yazsaydim ki esim istiyor ben istemiyorum kaciyorum ondan bu sitede herkes beni tasa tutardi, adami geri cevirme yoksa disariya kayar akli vs diye ahkam keserdi, e benim aklim disariya kaymaz mi? Ben evliligimde esimin normallerine gore mi yasamaliyim hep dogrusu bu mu ? Bilmiyorum dusuncemde yanlismiyim buraya bu yuzden yazdim aslinda cok mahrem bi konu ama kimseye de anlatilamiyor, biraz dertlesip kendi yanlislarimi gormek istiyorum
Aslinda yanlis denemez ikinizinde normalleri var dediginiz gibi. Mesela benim normalimde iki haftada bir falan esimde bizim libidomuz dusuk heralde:) cunku aramizda hic bu konuda hizursuzluk cikmadi. Mesela esinizle sakince konusun tamam sende haklisin ama bende hakkiyim diyin. Bu yuzden bu ise bi cozum getirelim deyin. Onun normali haftada bir sizinkide haftada 4 se bi orta yol bulun insallah duzelir.

Bence her konu gibi bu da karşılıklı olmalı
Bi süre bekle bakalım hiç mi talebi olmuyo ? Olmuyosa doktora gitsin, yorgunluk bahanedir

Konu Başlığın alakasız olmuş evlenirken iyi günde kötü günde diye imza atıyoruz sadece cinsellik için mi evleniyor? Sorunlarınız için de destek almalısınız

Konu sahibi ben evli değilim öncelikle bunu belirtim ama seni anlıyorum yani senin derdin haftada kaç kez olduğu falan değil sen arzulanmak istiyosun eşin sarilsin öpsun istiyosun sen istediğinde başlamasını istiyosun bunlar gayet normal şeyler yani her kadının cinsel arzuları var kiminin libidosu daha azdır kiminin daha çok erkeklerde de oyle olabilir esin işi annesi ve senin aranda kalmış gibi yani psikolojik olabilir depresyon gibi psikolojik sebepler olabilir bu durum yada cinsel sorunları olduğu için yaklaşmiyodur demir eksikliği yada vitamin eksikliği gibi sorunları olabilir halsiz ve isteksizdir bu yüzden havalar soğuk malum yıkanmak zor geliyo olabilir veya mastürbasyon alışkanlığı varsa öyle yapmak kolayına gidiyodur bebek olduktan sonra sizi kadın olarak değilde bi anne gibi goruyoda olabilir yani bunun tek çözümü esinle konuşmak gerekirse doktor yardımı almak yada akışına bırakıp kendini daha fazla üzup stres olmadan bebeginle güzel vakit geçirip nickin de olduğu gibi bol bol kendine zaman ayırıp film izlemek vs. önce kendini sev kendine değer ver sen her kadın gibi çok çok degerlisin ve güzelsin mutluluklar hayatında herşey gönlünce olsun çok uzun yazdım yazdıklarım anlaşilmiyo olabilir garip yazmış olabilirim kusura bakma :KK60:

İyi geceler arkadaslar. Cok sinirli ve uzgunum direk konuya gireyim, her zamanki gibi yine cinsellik yuzunden esimle tartistik ve bu durum artik evliligimi sorgulamama sebep oldu... Sorun su ki esim cinsellige karsi cok soguk ben istemesem bi hafta yapmadan durur, surekli yalvar yakar iliski baslatmaktan biktim artik. Bir bebegim var ve esim isten geldiginde bu aksam onu istedigimi soyledim(onceden soyluyorum ki psikolojisini hazirlasin yine bahaneler uretmesin diye) bebegi erkenden uyuttum gidip yatak odasindaki besige koydu ve geri gelmedi. Ben her zaman adamin pesinde gezdigimden ve bu aksamda ona erkenden soyledigim icin artik beni o cagirsin o baslatsin istedim Baktim gelmiyor yine gurur yapmayip pesinden gittim besigi salliyordu sarilip opmek istedim dur simdi bebek uyumadi uyusun oyle dedi ve bende sinirlenip salona gectim bebekte gayet duruyodu neyse hala bekliyorum ki cagirack saat 11 bucuk oldu artik sinirlendim ve gittigimde yatagin uzerinde uzandigini gordum ve kavga ettik simdi kus bi sekilde yatiyoruz... Evliligimde herhangi bi sorun yok normalde cok iyi bir es ama bu konudan artik biktim ya surekli yalvarmak zorundayim asla o istemez tmm simdi biraz kilom var ama bundan oncede boyleydi bir es nasil karisina bu kadar soguk olur anlamiyorum ayrica birde ust katimda oturan kotu kalpli bir kaynanaya sahibim burdan tasinmaya ikna edemiyorum onu bu sebeplerden artik evliligimden sogudum simdi dusunuyorumda surekli kaynana dirdiri cektigim ve cinsellik olmayan bir evliligi neden surduruyorum ben? Sadece sevgi yeterli mi? Artik tahammulsuzlesmeye basladim sogudum kocamdan da evliligimdende.
Bende aynı durumdan muzdaribim... Sürekli ben artık laf sokmaya başladım ona gore çok sık yapılmasi anormal mis ve bikmamak için sürekli yaomiyomus ben söylediğim zaman hemen gelir ama ben kendiliğinden gelsin istiyorum oda iki ayda bir gelir maalesef:KK12:

Back
X