o

Bizum sozumuz oldu nisan olacakti yasadigm yer ve aile ortamim malesef duyar duymaz isu ciddiye bindirdiler ve babam cok asabi biri sözü attığımız i dahi bilmiyor

Anneniz tavır koyunca "seviyorum" demeye başlamış.

Klasik ruh sağlığı bozuk insan modeli...

Kendi kırar döker, karşı tarafı ezer.

Karşıdan tepki görünce yelkenleri suya indirir...

Çünkü huzur batar böylelerine...

Hala arayayım mı diye soruyorsunuz...

Arayın da size veremediği başka zarar varsa kaldığı yerden devam etsin...

Kardeşi de "abime yakışmıyorsun" demiş size...

Öyle bir psikopata bile yakıştıramıyorlarsa sizi onların gözünde ne haldesiniz bir düşünün...

Neden bir şeyleri yaşamak için bu kadar acele ettiniz? 15 yaşında başlayan bir ilişki, cinsellik yaşanmış, aile biliyor, henüz 19 yaşında evlilik düşünülüyor ne bu acele? Okul ne oldu bu arada? Bunca şey yaşanırken okula gitmeye fırsat bulabildiniz mi?

Okuyorum son senem onlisans tqyim. Kizlar beni ayclamayin lutfen. Ben gercekten cok Sevdim ve hala da çok seviyorum. Ama o kadar hakaretten sonra korkuyorum...

kullandı iş ciddiye binince bi kenara attı nerdden biliyosn dersen bende aynısnı yaşadım

O Kadar zor bi durumdayım ki anlatamam ..

Zamana bırak bakalım benm etrafmdakiler bazen kavgayı ayrılk sanıyolar sonunda öfkeleri geçince barışıyolar yani
( küçük bi sebep oluğu için böyle diyorum ) 4 yıl içinde böyle tartşmalarda küsüp ayrıldığı oluyomudu yksa ilk mi ??

Probleminizi annenize yansıtması çok yanlış olmuş bence sen 19 o 24 problemlerinizi kendiniz çözebilcek yaştasınız. Açıkcası uzun süreli ilişkiler sağlıklı olmuyor

instagram bahane

sırf bakire değilsiniz, ilişkiye girdiniz diye sizinle evlenecekse hiç evlenmeyin daha iyi..

Icim sisti valla ya ne aramadi allah askina neden bebe gibi anneni ariyo seni sikayet ediyor anlamadim kufur filan ne garip bi iliski

19 yaşında biri şu an " Hangi okula gitmeliyim? Nasıl ayaklarımın üstünde dururum? Kendime güzel bir gelecek nasıl sağlarım" gibi sorular sorması gerekirken...Aşk, cinsellik, ayrılık, evlilik gibi konuları soruyor? Ne diyeyim ki sana?

Umurunda olur mu bilmiyorum ama diyeyim yine de. Okula gitmelisin, iş edinmelisin, kendi ayaklarının üzerinde durmalısın. Şu an en önemli sorunun bunlar bence. Bunları düşünmeden sevgili, evlilik dersen daha çok üzülürsün be yavrucuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…