- 9 Ekim 2014
- 19
- 0
- 6
- Konu Sahibi safsalak95
-
15 yaşında başlayan bir ilişkiden bahsediyorsunuz bu yaşta ne evliliği ???
Yanlış insana guvenmissin bence. Sana küfür edip annene uzak tut diyen adamı bir ömür nasıl cekersin. Bi de ailen niye bu kadar bu ilişkinin içinde
annem de ben kızımı senden uzak tuttum şimdi sıra sende rahatsız etme deyınce ben onu cok seviyorum vs vs dedi . ben hiç mesaj atmadım ne yapayım ne olur yardım edin bana arayımmı? aramayımmı? beni aldatıyomu ? bide kardeşi bana mesajlar attı sen abime yakışmıyorsun vs diye.
O Kadar zor bi durumdayım ki anlatamam ..Bunca yıllık ilişki (dolu dolu yaşanan bi ilişki) Nasıl olurda böyle biter yahu
kullandı iş ciddiye binince bi kenara attı nerdden biliyosn dersen bende aynısnı yaşadımmeraba ben 19 yaşında bi genç kızım 4 yıllık bi ilişkim vardı ve sanırım bitti.... elimi ilk tutan ilk aşık oldugum insandı annem babam amcam herkes biliyodu ve 1 sene sonra evlenecektik... Aramızda cinsel yönden de çoğu şey oldu (bakire değilim) bundan 5 gün önce instagram açtığım için bana küfürler etti ve benden ayrıldı (şimdiye kadar hiç küfür etmemişti (instagramda foto da erkekte kesinlikle yok)) ve annemi arayıp kızınızı benden uzak tutundedi 2 gün öncede bana kanayan yaramsın.. diye mesaj attı ben ? koyunca yanlış attım dedi.. sevgilim 24 yasında annem de ben kızımı senden uzak tuttum şimdi sıra sende rahatsız etme deyınce ben onu cok seviyorum vs vs dedi . ben hiç mesaj atmadım ne yapayım ne olur yardım edin bana arayımmı? aramayımmı? beni aldatıyomu ? bide kardeşi bana mesajlar attı sen abime yakışmıyorsun vs diye.
O Kadar zor bi durumdayım ki anlatamam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?