- 9 Ekim 2014
- 19
- 0
- 6
- Konu Sahibi safsalak95
-
1yil oldu sözümüz takilali ve babama şöylemem için bana yalvariyordu evlilik hayalleeimiz hep vqrfi anlayamiyorum yakullandı iş ciddiye binince bi kenara attı nerdden biliyosn dersen bende aynısnı yaşadım
Zamana bırak bakalım benm etrafmdakiler bazen kavgayı ayrılk sanıyolar sonunda öfkeleri geçince barışıyolar yani
( küçük bi sebep oluğu için böyle diyorum ) 4 yıl içinde böyle tartşmalarda küsüp ayrıldığı oluyomudu yksa ilk mi ??
19 yaşında biri şu an " Hangi okula gitmeliyim? Nasıl ayaklarımın üstünde dururum? Kendime güzel bir gelecek nasıl sağlarım" gibi sorular sorması gerekirken...Aşk, cinsellik, ayrılık, evlilik gibi konuları soruyor? Ne diyeyim ki sana?
Umurunda olur mu bilmiyorum ama diyeyim yine de. Okula gitmelisin, iş edinmelisin, kendi ayaklarının üzerinde durmalısın. Şu an en önemli sorunun bunlar bence. Bunları düşünmeden sevgili, evlilik dersen daha çok üzülürsün be yavrucuk.
1yil oldu sözümüz takilali ve babama şöylemem için bana yalvariyordu evlilik hayalleeimiz hep vqrfi anlayamiyorum ya
yeminde ederler çocuğumuzun adı bu olsun derler seni anneme hep anlatıyorum derler kısacası onlr çok şey der ama hepsi yalan bu dünyada tek bir erkeğe bile güvenme artık ayaklarının üstünde durmaya bak ben öyle yapıyorum1yil oldu sözümüz takilali ve babama şöylemem için bana yalvariyordu evlilik hayalleeimiz hep vqrfi anlayamiyorum ya
1yil oldu sözümüz takilali ve babama şöylemem için bana yalvariyordu evlilik hayalleeimiz hep vqrfi anlayamiyorum ya
yeminde ederler çocuğumuzun adı bu olsun derler seni anneme hep anlatıyorum derler kısacası onlr çok şey der ama hepsi yalan bu dünyada tek bir erkeğe bile güvenme artık ayaklarının üstünde durmaya bak ben öyle yapıyorum
Hem yaşadığım yer küçük hem ailem baskıcı birde babam çok tanıdık bi insan kim görse babama söyledi siddet gördüm ben herseye rağmen vaz gecmedim ondanKüçük bir yer de mi yaşıyorsunuz yoksa aileniz mi çok baskıcı sevgiliniz olduğunu duyunca hemen sozlediler
meraba ben 19 yaşında bi genç kızım 4 yıllık bi ilişkim vardı ve sanırım bitti.... elimi ilk tutan ilk aşık oldugum insandı annem babam amcam herkes biliyodu ve 1 sene sonra evlenecektik... Aramızda cinsel yönden de çoğu şey oldu (bakire değilim) bundan 5 gün önce instagram açtığım için bana küfürler etti ve benden ayrıldı (şimdiye kadar hiç küfür etmemişti (instagramda foto da erkekte kesinlikle yok)) ve annemi arayıp kızınızı benden uzak tutundedi 2 gün öncede bana kanayan yaramsın.. diye mesaj attı ben ? koyunca yanlış attım dedi.. sevgilim 24 yasında annem de ben kızımı senden uzak tuttum şimdi sıra sende rahatsız etme deyınce ben onu cok seviyorum vs vs dedi . ben hiç mesaj atmadım ne yapayım ne olur yardım edin bana arayımmı? aramayımmı? beni aldatıyomu ? bide kardeşi bana mesajlar attı sen abime yakışmıyorsun vs diye.[/QUO. Bence ara çünkü kişilikleriniz birbiri ile çok uyumlu . Mesela onda hakaret edicek saygı düşünce anlayış varmış , sendede kabul edicek hala seviyorum diyecek gurur var ! Ayrı durmanız kabahat ikinizde hayatta önünüze bakıp iş güç okulla meşgul olmakyerine ilişkinizin peşine düşmüşsünüz , ben yakıştığınızı düşündüm .
Hem yaşadığım yer küçük hem ailem baskıcı birde babam çok tanıdık bi insan kim görse babama söyledi siddet gördüm ben herseye rağmen vaz gecmedim ondan
Teşekkürler yorum içinTabii ki aramayin... Kendi degerinizi düsünmeyin, sirf bakire degilsiniz diye size istedigi gibi davranmasina izin vermeyin... Onu sevdiginizi ve ona mecbur oldugunuzu bildigi icin istedigi gibi atip tutuyor...arayip sormayarak böyle olmadigini gösterin, belliki adim attimi döneceksiniz affedeceksiniz bari herseyi alttan almayin, ilk adimi atan siz olmayin, sizi aciz ona muhtac bilmesin, dik durun...
iyi bişey sanıyosunuz heralde dayak yiyip kullanılmayı.Hem yaşadığım yer küçük hem ailem baskıcı birde babam çok tanıdık bi insan kim görse babama söyledi siddet gördüm ben herseye rağmen vaz gecmedim ondan
iyi bişey sanıyosunuz heralde dayak yiyip kullanılmayı.
Bunlari yasamayi ben istemedim ama o an icin durumun bu raddelere gelebilecegini nerden bilebilirdim!!
Sırf bekaret yüzünden mi evleneceksin bu terbiyesizle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?