o

Hayır böyle olmqmisri hiç

Haklısın ama erkek arkadasm olduğunu duyunca sözümüz oldu sozluyken nasil evlilik hayali kurmam sizce.?

1yil oldu sözümüz takilali ve babama şöylemem için bana yalvariyordu evlilik hayalleeimiz hep vqrfi anlayamiyorum ya
1yil oldu sözümüz takilali ve babama şöylemem için bana yalvariyordu evlilik hayalleeimiz hep vqrfi anlayamiyorum ya
yeminde ederler çocuğumuzun adı bu olsun derler seni anneme hep anlatıyorum derler kısacası onlr çok şey der ama hepsi yalan bu dünyada tek bir erkeğe bile güvenme artık ayaklarının üstünde durmaya bak ben öyle yapıyorum

Küçük bir yer de mi yaşıyorsunuz yoksa aileniz mi çok baskıcı sevgiliniz olduğunu duyunca hemen sozlediler

Neyi anlamıyorsunuz?

O iş lafla olsaydı dünyada bekar kalmazdı...

Erkekler sandığınız kadar evlilik meraklısı değil...

Hele babanıza ilişkinizi söylemenizi ısrarla isteyen erkeklerden koşarak uzaklaşın...

Her türlü yaklaşımı, fanteziyi mübah kılmak, sizi inandırmak için müthiş bir ikna yöntemidir bu...

Genelde de işe yarar görüldüğü gibi...

Öyle yapmaktan baska bir şansım yok sanırım

böyle erkeklerden nefret ediyorum anneni araması falan hiç hoş değil. birde yemişsin bir halt bari kızı ne olursa olsun ortada bırakma

Küçük bir yer de mi yaşıyorsunuz yoksa aileniz mi çok baskıcı sevgiliniz olduğunu duyunca hemen sozlediler
Hem yaşadığım yer küçük hem ailem baskıcı birde babam çok tanıdık bi insan kim görse babama söyledi siddet gördüm ben herseye rağmen vaz gecmedim ondan

Tabii ki aramayin... Kendi degerinizi düsünmeyin, sirf bakire degilsiniz diye size istedigi gibi davranmasina izin vermeyin... Onu sevdiginizi ve ona mecbur oldugunuzu bildigi icin istedigi gibi atip tutuyor...arayip sormayarak böyle olmadigini gösterin, belliki adim attimi döneceksiniz affedeceksiniz bari herseyi alttan almayin, ilk adimi atan siz olmayin, sizi aciz ona muhtac bilmesin, dik durun...

Hem yaşadığım yer küçük hem ailem baskıcı birde babam çok tanıdık bi insan kim görse babama söyledi siddet gördüm ben herseye rağmen vaz gecmedim ondan

Ve siz buna rağmen baya bi cinsellik yaşadınız iyi cesaret ... geleceğini düşün ne kadar seversen sev bu adam seni cepte biliyor ne yaparsa yapsın yanindasin bunu biliyor. Bence yolunu cizmen lazım

Teşekkürler yorum için

Daha 15 yaşında başlayıp aşk sevgi adı altında adama her türlü imkanı sunarsanız olacağı en fazla budur.
Cahillik deyip geçemiyorum kusura bakmayın. Kendi seçimleriniz bunlar
Ve evet sorunuza gelince böyle insan aldatırda söver de döver de..

19 yaşında sevişin sevişin...
Sonra evlenin.
Lütfen evlen mesaj at köpek ol ne oluuuuuuuuuuuuurrrrrrrrr!!!!
Hayat 19 yaşında evlenmek için çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…