Obez biriyle tanismak

Bu konulari böyle mi gözlemlediniz? Gercekten merak ettigim icin soruyorum.
Eşim evlenmeden 188 boy 96 kg'ydı evlendikten sonra 105 kg çıktı hala kilolu görünmüyor bu arada spora vs de başladı şu sıralar 100'e kadar düştü ama evlenince nasıl olsa verir diye düşünmeyin üstüne koyuyorlar evlendikten sonra. O yüzden fiziksel açıdan çekim duymadığınız biriyle evlenmek ve cinsel uyum yakalamak da zor olabilir sizde böyle bir önyargı varsa ayrıca iyice ölçüp tartın derim

Merak ettim bir hastanenin sitesinde bki baktım. 188'e 120 obez diyor kızlar. Konu sahibi yermek için söylememiştir zaten de 120-130 kilo sahiden obez çıkıyor.
Aynen evet. Tahmin edemiyorum o yüzden o kiloyu yazmistim ama simdi düzenledim yazdiklarimi: göbegi tasacak sekilde kilolu. Bunu demek istiyorum. Tesekkür ederim yorumunuz icin.

Kilo vermeye niyeti var mı yok mu bahsetmiştir size.

Evet anliyorum sizi, ama gercekten obezite deniyor o sekil olunca. Daha fazla kilo almasi gercekten iyi olmaz. O kadar söyleyim. Her ihtimal aklima geldigi icin fikir soruyorum. :)
Adamın boyunu kilosunu bilmiyorum ancak obez olarak kabul etsek bile emin olun o sizden önce bunu biliyordur. Yani istese pekala o kilodan bir kg vermek de istemeyebilir. İnsanların bazen çok kılo alıp verdiği dönemler de oluyor. Bahsetti mi size hiç, şöyle aldım böyle vereceğim vs.?

Aynen kilolu yazabilirdi şişman bile yazabilirdi ama dr gibi obez yazması hiç hoş durmuyor tamam beğenmiyorsa görüşmez zaten sonuçta daha yeni tanışıyor insanlar kendi değişmek isterse değişir koca adama zayiflami dicek anlamadım

Evet ya açıkçası konu başlığı beni de rahatsız etti.. Sonraki yorumumda da belirtmiştim aslında yol yakınken bence kimse daha fazla kırılmadan herkes yoluna baksin

Bunu kötü bir amacla yazmadim. Türkce o sekil yaziliyor diye düsündüm. :) Evet, bakin su sözünüz cok dogru: bir insana öyle kilo ver denir mi? Bunu düsündüm bende.

Evet ya açıkçası konu başlığı beni de rahatsız etti.. Sonraki yorumumda da belirtmiştim aslında yol yakınken bence kimse daha fazla kırılmadan herkes yoluna baksin
Cok kilolu demeye calistim. Rahatsiz olduysaniz özür dilerim. Gercekten kötü bir amacla yazmadim. Türkiye de yasamiyorum. Bazi kelimeleri belki yanlis kullanmistirim :)

Ona dokunmasi var, öpmesi var sarılması var. İçimize sinmiyorsa şimdiden yolları ayırın . Bir yakınımı karısı yıllar sonra sen de çok kilolusun deyip kendi evlerinde kendi yatağında aldattı. Cok ekstrem bir örnek ama E zaten sen bu tombik adamla evlenmiştin yani ne değişti. Daha sonra hoşlanma ihtimaliniz düşük. Kimseye bu haksızlığı yapmayın

Ben evlendıgımde zayıftım şuan bazı sıkıntılar sebebiyle çok kılo aldım ve kendimı aşırı ıtıcı buluyorum.
Kılonun hiçbir tarafı güzel değil ve güzelleme yapamam.
Belli yaştan sonra vermek de çok zor.
Kılo başa bela ısını agırlastırıyor insana ağırlık veriyor.
O yüzden 20 30 kılo vermek vs çok iradelı olması lazım.
Bızım okulda bekar bır adam var o ıkı yılda azmettı verdı yırmı kılo ama hala canı çıkıyor koruyacağım diye.
Evlenmek ıstıyor baktı gelen gıden yok mecburen verdı ama sen bır de ona sor.
Keske bu adamda azmetseydı.

Cok haklisiniz, bu yüzden fikir ediniyorum. Kendimi de tartiyorum )) bu konuda.

Bunu kötü bir amacla yazmadim. Türkce o sekil yaziliyor diye düsündüm. :) Evet, bakin su sözünüz cok dogru: bir insana öyle kilo ver denir mi? Bunu düsündüm bende.
38 yaşıma kadar obezdim annem ailem bir dünya kişiden bolca nasihat dinledim ama bi faydası olmadi sonra kendim karsr verdim yaptım

Evet cok zor bir durum. Kendinize bu derece acimasiz olmayin yinede. Sagliginiz icin yavasca düzeltmeye calisabilirsiniz sizde. Bende ugrasiyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…