- 13 Nisan 2023
- 689
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.300
- 43
- 26
- Konu Sahibi TheIntrovert
-
Eşim evlenmeden 188 boy 96 kg'ydı evlendikten sonra 105 kg çıktı hala kilolu görünmüyor bu arada spora vs de başladı şu sıralar 100'e kadar düştü ama evlenince nasıl olsa verir diye düşünmeyin üstüne koyuyorlar evlendikten sonra. O yüzden fiziksel açıdan çekim duymadığınız biriyle evlenmek ve cinsel uyum yakalamak da zor olabilir sizde böyle bir önyargı varsa ayrıca iyice ölçüp tartın derimBu konulari böyle mi gözlemlediniz? Gercekten merak ettigim icin soruyorum.
Aynen evet. Tahmin edemiyorum o yüzden o kiloyu yazmistim ama simdi düzenledim yazdiklarimi: göbegi tasacak sekilde kilolu. Bunu demek istiyorum. Tesekkür ederim yorumunuz icin.Merak ettim bir hastanenin sitesinde bki baktım. 188'e 120 obez diyor kızlar. Konu sahibi yermek için söylememiştir zaten de 120-130 kilo sahiden obez çıkıyor.
Kilo vermeye niyeti var mı yok mu bahsetmiştir size.Merhaba hanimlar,
uzun süredir ilk defa bir konu aciyorum ve fikirlerinize ihtiyacim var:
Ben biriyle tanistim bir kac hafta önce, gayet telefonda hos sohbetimiz oldu. O benim (güncel) fotolarimi gördü bende onun gördüm. Gayet hos göründü gözüme. Dün ilk defa bulustuk ve ben onun obez biri oldugunu fark ettim. Yani, yüzü falan ayni, ben onun zayif biri olmadigini biliyordum ama bu kadar kilolu oldugu bana gösterdigi fotolardan belli olmuyordu.
Demem su ki: Benim de kilo fazlaliklarim var ve beslenmemi düzeltiyorum bir kac aydir ve spor da yapiyorum. Fark etmeye basladi bile. Yavas yavas kilo vermeye calisiyorum. Ama ben 10 kilosu fazla olan biriyken onun en az 30 kilo vermesi gerekir benim gözümde (yani 1,88 m boyu var ve göbegi baya tasiyor, belli olacak sekilde kilolu boylu oldugu halde yani).
Sorunum su: Gayet karakteri ile hosuma giden biri. Yüzünü de begendim görüsünce kilosu olmasina ragmen. Uyumluyuz ve sohbet ederken görünüsü aklima dahi gelmedi. Yinede o kadar fazla kilo gözümde cok sagliksiz bir durum oldugu icin, acaba bu insan bu konuda kendine dikkat eder mit tekrardan diye düsünmeden edemedim (eski fotolarinda gayet normal kiloda bir erkek mis, bunu fark ettim). Yanlis anlasilmasin. Manken olsun demiyorum. Normal derecede kilosu olsun yeter. Yani suan 100 kilo olsa, o bile gözüme iyi görünür. Kendim kilo konusunda cok zorluk cektigim icin, insanlari bu konuda anlaya biliyorum. Sadece görünüsüyle degerlendirmiyorum insanlari ama bu da önemli bir nokta illa ki.
Sizce cözülebilir bir konu mu? Kendisi de pek hosnut degil sanirim, cünkü bana daha az kilo da oldugu fotograflarindan göndermisti. Bu konuya her hangi bir sekilde inmedik ama. Gönlüm aslinda onunla devam tanismak istiyor, ama acaba bu konuda nasil bir insan diye aklima takilmadi diyemem. Suan bu konuda ona bir sey söyleme hakki da görmüyorum kendim de cünkü sonucta beden onun bedeni. Tek sorun olarak gercekten bunu gözlemledim ve bu yüzden ikilemde kaldim. Cünkü kisiliginden gercekten hoslandim. Sizin tecrübeleriniz ne bu konuda? Bu arada beyfendi 36 yasinda.
Sadece bulusmadan önce sohbet arasinda spor salonundayim dedi. Baska bir sekilde bu konu gecmedi.Kilo vermeye niyeti var mı yok mu bahsetmiştir size.
Adamın boyunu kilosunu bilmiyorum ancak obez olarak kabul etsek bile emin olun o sizden önce bunu biliyordur. Yani istese pekala o kilodan bir kg vermek de istemeyebilir. İnsanların bazen çok kılo alıp verdiği dönemler de oluyor. Bahsetti mi size hiç, şöyle aldım böyle vereceğim vs.?Evet anliyorum sizi, ama gercekten obezite deniyor o sekil olunca. Daha fazla kilo almasi gercekten iyi olmaz. O kadar söyleyim. Her ihtimal aklima geldigi icin fikir soruyorum. :)
Anliyorum, tesekkürler fikriniz icin.Adamın boyunu kilosunu bilmiyorum ancak obez olarak kabul etsek bile emin olun o sizden önce bunu biliyordur. Yani istese pekala o kilodan bir kg vermek de istemeyebilir. O sebeple sizin bu konuya çok takıldığinizi düşünerek baştan hic ilerlemeyin derim.
Aynen kilolu yazabilirdi şişman bile yazabilirdi ama dr gibi obez yazması hiç hoş durmuyor tamam beğenmiyorsa görüşmez zaten sonuçta daha yeni tanışıyor insanlar kendi değişmek isterse değişir koca adama zayiflami dicek anlamadımKonu başlığında bile direkt obez damgası yemiş beyefendi. Açıkçası sizi anlamaya çalışıyorum ama onu olduğu gibi kabullenip seçiminizi değerlendirmeniz gerekir. Çünkü hiç kilo vermeyebilir ve hatta daha çok alabilir. Bu ihtimalleri de düşünmek zorundasınız.
Benim elektronik tartimda bana kibarca obez diyorMerak ettim bir hastanenin sitesinde bki baktım. 188'e 120 obez diyor kızlar. Konu sahibi yermek için söylememiştir zaten de 120-130 kilo sahiden obez çıkıyor.
Evet ya açıkçası konu başlığı beni de rahatsız etti.. Sonraki yorumumda da belirtmiştim aslında yol yakınken bence kimse daha fazla kırılmadan herkes yoluna baksinAynen kilolu yazabilirdi şişman bile yazabilirdi ama dr gibi obez yazması hiç hoş durmuyor tamam beğenmiyorsa görüşmez zaten sonuçta daha yeni tanışıyor insanlar kendi değişmek isterse değişir koca adama zayiflami dicek anlamadım
Bunu kötü bir amacla yazmadim. Türkce o sekil yaziliyor diye düsündüm. :) Evet, bakin su sözünüz cok dogru: bir insana öyle kilo ver denir mi? Bunu düsündüm bende.Aynen kilolu yazabilirdi şişman bile yazabilirdi ama dr gibi obez yazması hiç hoş durmuyor tamam beğenmiyorsa görüşmez zaten sonuçta daha yeni tanışıyor insanlar kendi değişmek isterse değişir koca adama zayiflami dicek anlamadım
Cok kilolu demeye calistim. Rahatsiz olduysaniz özür dilerim. Gercekten kötü bir amacla yazmadim. Türkiye de yasamiyorum. Bazi kelimeleri belki yanlis kullanmistirim :)Evet ya açıkçası konu başlığı beni de rahatsız etti.. Sonraki yorumumda da belirtmiştim aslında yol yakınken bence kimse daha fazla kırılmadan herkes yoluna baksin
Güldüm, o tartilarin hepsi hepimize ayni seyi diyor dicem. Banada öyleBenim elektronik tartimda bana kibarca obez diyor
Ona dokunmasi var, öpmesi var sarılması var. İçimize sinmiyorsa şimdiden yolları ayırın . Bir yakınımı karısı yıllar sonra sen de çok kilolusun deyip kendi evlerinde kendi yatağında aldattı. Cok ekstrem bir örnek ama E zaten sen bu tombik adamla evlenmiştin yani ne değişti. Daha sonra hoşlanma ihtimaliniz düşük. Kimseye bu haksızlığı yapmayınMerhaba hanimlar,
uzun süredir ilk defa bir konu aciyorum ve fikirlerinize ihtiyacim var:
Ben biriyle tanistim bir kac hafta önce, gayet telefonda hos sohbetimiz oldu. O benim (güncel) fotolarimi gördü bende onun gördüm. Gayet hos göründü gözüme. Dün ilk defa bulustuk ve ben onun obez biri oldugunu fark ettim. Yani, yüzü falan ayni, ben onun zayif biri olmadigini biliyordum ama bu kadar kilolu oldugu bana gösterdigi fotolardan belli olmuyordu.
Demem su ki: Benim de kilo fazlaliklarim var ve beslenmemi düzeltiyorum bir kac aydir ve spor da yapiyorum. Fark etmeye basladi bile. Yavas yavas kilo vermeye calisiyorum. Ama ben 10 kilosu fazla olan biriyken onun en az 30 kilo vermesi gerekir benim gözümde (yani 1,88 m boyu var ve göbegi baya tasiyor, belli olacak sekilde kilolu boylu oldugu halde yani).
Sorunum su: Gayet karakteri ile hosuma giden biri. Yüzünü de begendim görüsünce kilosu olmasina ragmen. Uyumluyuz ve sohbet ederken görünüsü aklima dahi gelmedi. Yinede o kadar fazla kilo gözümde cok sagliksiz bir durum oldugu icin, acaba bu insan bu konuda kendine dikkat eder mit tekrardan diye düsünmeden edemedim (eski fotolarinda gayet normal kiloda bir erkek mis, bunu fark ettim). Yanlis anlasilmasin. Manken olsun demiyorum. Normal derecede kilosu olsun yeter. Yani suan 100 kilo olsa, o bile gözüme iyi görünür. Kendim kilo konusunda cok zorluk cektigim icin, insanlari bu konuda anlaya biliyorum. Sadece görünüsüyle degerlendirmiyorum insanlari ama bu da önemli bir nokta illa ki.
Sizce cözülebilir bir konu mu? Kendisi de pek hosnut degil sanirim, cünkü bana daha az kilo da oldugu fotograflarindan göndermisti. Bu konuya her hangi bir sekilde inmedik ama. Gönlüm aslinda onunla devam tanismak istiyor, ama acaba bu konuda nasil bir insan diye aklima takilmadi diyemem. Suan bu konuda ona bir sey söyleme hakki da görmüyorum kendim de cünkü sonucta beden onun bedeni. Tek sorun olarak gercekten bunu gözlemledim ve bu yüzden ikilemde kaldim. Cünkü kisiliginden gercekten hoslandim. Sizin tecrübeleriniz ne bu konuda? Bu arada beyfendi 36 yasinda.
57kiloyum yağ oranım fazlaymış bana kilolusun deri o uyuz tartıGüldüm, o tartilarin hepsi hepimize ayni seyi diyor dicem. Banada öyle
Bak bu absürt. Siz gayet kilosu yerinde birisiniz. Sacmalamis tarti.57kiloyum yağ oranım fazlaymış bana kilolusun deri o uyuz tartı
Cok haklisiniz, bu yüzden fikir ediniyorum. Kendimi de tartiyorumOna dokunmasi var, öpmesi var sarılması var. İçimize sinmiyorsa şimdiden yolları ayırın . Bir yakınımı karısı yıllar sonra sen de çok kilolusun deyip kendi evlerinde kendi yatağında aldattı. Cok ekstrem bir örnek ama E zaten sen bu tombik adamla evlenmiştin yani ne değişti. Daha sonra hoşlanma ihtimaliniz düşük. Kimseye bu haksızlığı yapmayın
38 yaşıma kadar obezdim annem ailem bir dünya kişiden bolca nasihat dinledim ama bi faydası olmadi sonra kendim karsr verdim yaptımBunu kötü bir amacla yazmadim. Türkce o sekil yaziliyor diye düsündüm. :) Evet, bakin su sözünüz cok dogru: bir insana öyle kilo ver denir mi? Bunu düsündüm bende.
Evet cok zor bir durum. Kendinize bu derece acimasiz olmayin yinede. Sagliginiz icin yavasca düzeltmeye calisabilirsiniz sizde. Bende ugrasiyorum. :)Ben evlendıgımde zayıftım şuan bazı sıkıntılar sebebiyle çok kılo aldım ve kendimı aşırı ıtıcı buluyorum.
Kılonun hiçbir tarafı güzel değil ve güzelleme yapamam.
Belli yaştan sonra vermek de çok zor.
Kılo başa bela ısını agırlastırıyor insana ağırlık veriyor.
O yüzden 20 30 kılo vermek vs çok iradelı olması lazım.
Bızım okulda bekar bır adam var o ıkı yılda azmettı verdı yırmı kılo ama hala canı çıkıyor koruyacağım diye.
Evlenmek ıstıyor baktı gelen gıden yok mecburen verdı ama sen bır de ona sor.
Keske bu adamda azmetseydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?