Obez biriyle tanismak

Tesekkürler yorumunuz icin. Kesinlikle kendim de bu konuda muzdarip oldugum icin (ondan cok daha az olsada) ve gercekten caba sarf ettigim icin, acaba karsimda ki insan da benim gibi düsünüyor mu, düsünür mü diye ikilemde kaldim. Fotograf konusunda evet, birazcik haksizliga ugradim gibi. Cünkü bu sekilde bana sürpriz oldu biraz ama hos görülü oldum dün. O yüzden sohbetimiz iyi gecti diyebilirim.
Bir de risk konusu evet aklima takiliyor. Haklisiniz, düsünmem lazim.

Gayet güzel bir sekilde ifade ettiniz kendinizi. Tesekkür ederim, gülümsedim ve dogru söylüyorsunz tabi.

Evet, sürpriz oldu. Insan pek tepki veremiyor haliyle ve o an baska seylere odaklaniyor. :)

Duygusal olamıyorum bu konuda bence erkek kadın farketmez bı rahatsızlığı yoksa kilolu olmamalı.manken gibi beklentim yok ama kilo hiç kimseye yakışmıyor.simdiden böyleyse evlenince kim bilir ne kadar kilo alır.

Aklimdan öyle geciyor ama bakalim genel olarak zaten durum nasil gelisecek, bir de o var. Ona göre hareket edecegim bende. :)

Merhaba. Yorumları okumadım, ama fikrimi söylemek isterim.
Eşimle tanıştığımızda aşırı zayıftı. Evlendiğimiz vakit 187-85 gayet fit bir vücudu vardı keza benimde öyle :) Şimdi 3 senelik evliyiz. İkimizde yaklaşık 15er kilo aldık :)
Kilo bu, alınır verilir. Size yaklaşımı nasıl? Karakteri nasıl? Sorumluluk bilinci nasıl? Bence asıl sorular bunlar olmalı. Tabi siz daha iyi bilirsiniz.
Gönlünüzce olsun her şey

Evet, sürpriz oldu. Insan pek tepki veremiyor haliyle ve o an baska seylere odaklaniyor. :)
Bana da biri talip olmuştu geçmişte aile vasıtasıyla, ben de tamam bir görelim demiştim. Numaralar verildi, aaa bir de ne göreyim wp profil fotoğrafı yok. Adam da hemen yarın görüşelim demez mi.
Ama görmeden ne diye görüşeyim ki dedim, isim soysimden sosyal medyada buldum. Ve beğenmedim, görüşmeye de hiç gitmedim. Çünkü vakit kaybı olacaktı.
İlk etapta insan tipine bakıyor, başka neye bakacağız ki? Ortada aşk yok sevgi yok, birbirini tanımıyorsun. Ben ne bileyim senin iyi ahlakını falan. O sebeple beğenmediğim kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum hala.

ben bir ilk buluşmamda o dönemki fotoğrafımı kullanmama ve photoshopsuz olmasına rağmen heriften "bi 10 kilo zayıf olmanı tercih ederdim" lafı işitmiştim. yani bu dalya*raklar bizim söylemekten imtina ettiğimiz ve hatta yargılanırız korkusuyla düşünmekten bile korktuğumuz şeyleri pat diye bize söyleyebiliyor. o kadarıyla kalsa iyi. vulvamızın renginden koltuk altımızın beyazlığına, kıl oranımızdan göğüs ucu boyutuna kadar yorum yapabilmek cüretini gösterirken adamın direkt olarak sağlığı üzerinde olumsuz yaratabilecek durum hakkında bir yargıya sahip olmaktan neden bu denli herkes korkuyor?

Daha güzel ifade edemezdim. Cok cok dogru söylüyorsunuz bu konuda. Bende cok ince düsündügümü düsünüyorum her seyi genelde. Erkekler daha düz mantik ve acimasiz oluyor yorumlariyla. Hatta ne kadar benden hoslandigini belli etmis olsada bu beyfendi, pekte gerisi gelecek mi, emin dahi degilim (bunu davranislarina göre yorumluyorum, ayri bir konu yani). Banada bir kere bir erkek, "cok tatlisin ama kilon biraz fazla, ben daha ince olan kadinlardan hoslaniyorum" demisti. Isin ironisi: kendisi bana selam verdi, bende sadece selamina karsilik verdim, ikinci cümlesi bu olmustu. :)

Problem kilolu olması ya da değil, sizin gözünüze bu özellik çarpmış ve devam ederseniz bir nevi fedakarlık yapıp görmezden geleceksiniz. Fedakarlık yaptığınızı düşündüğünüz şey için de bir süre sonra ona kzgınlık duymaya başlarsınız. Gerek yok

Hoşunuza gitmediyse ayrılın sonuçta yeni tanışmışsınız sonradan evet genelde herkes daha çok kilo alıyor verenler nadir

Hoşunuza gitmediyse ayrılın sonuçta yeni tanışmışsınız sonradan evet genelde herkes daha çok kilo alıyor verenler nadir

Aynen şöyle yani konu sahibi 80kg sevgili olur sonradan 100 kg olur vs hemen koşup ayrılacak değil ya şekilcilik budur
Ama ilk tanıştığım kiloluysa beğenmiyorsam görüşmem

Kilodur alınır verilir. Duygusal bişeyler hissediyorsanız bence ilişkiyi bitirmeyin.

Gayet güzel bir sekilde ifade ettiniz kendinizi. Tesekkür ederim, gülümsedim ve dogru söylüyorsunz tabi.
Bi de evet kilo alinabilir verilebilir bir sey ama o kadar basit degil basitse neden gobekli olsun kim ister hobi olarak koca gobek tasimak? Alip vermek cok basitse neden obezite ameliyatlari var? Neden Zayifliktan insan ölüyor? Yeme bozuklugu ya da kilo alip vermek o kadar basit olmuyor her zaman.
Benim de 42-43 kilo oldugum zamanlar vardi istemsiz zayiflamistim ve 48 kiloya cikmak bile o kadar zor olmustu ki ve hasta filan degildim.
O yuzden kilo oyle ha diyince verdim ha diyince aldim olmuyor. Kimisi ha diyince veriyor ama irade olmuyor verdigini geri aliyor boyle bi döngüye giriyor vs.

Erkeklerin kurduğu sistem zalimce ve acımasızca da ondan, kadınlara mal olarak deger biçiliyor. Erkekler insanlıktan uzak ve çok acımasız diye biz de mi insanlığımızı bir kenara koyalımKadınların insanlığının ve nezaketinin erkeklere örnek olmasını ummuşumdur her zaman, umuyorum ku erkekler de bir gün "insan" olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…