- 20 Ocak 2010
- 47.485
- 177.676
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi TheIntrovert
-
Bu yüzden hocalarım tartıya odaklanmayın aynadaki göruntünüze veya mezurayla ölçerek yapın diyor bunu m giyorun genelde ama obezim57kiloyum yağ oranım fazlaymış bana kilolusun deri o uyuz tartı
Tebrik ediyorum sizi. Cok dogru, insanin kendisi karar vermesi gerekiyor. Icinden gelmesi gerekiyor. Güzel bir sey basarmissiniz kendiniz icin.38 yaşıma kadar obezdim annem ailem bir dünya kişiden bolca nasihat dinledim ama bi faydası olmadi sonra kendim karsr verdim yaptım
Hafta sonra başlayacağım inşallah.Evet cok zor bir durum. Kendinize bu derece acimasiz olmayin yinede. Sagliniz icin yavasca düzeltmeye calisabilirsiniz sizde. Bende ugrasiyorum. :)
Yani ben de süper model sayılmam, bana da çeşitli şeyler diyor. Ama kilolu ile obez aynı şey değil Bibi ya. :) Benim sevgilim de 95 kilo ve şişman, az daha alırsa obez olacak doğruya doğru :)Benim elektronik tartimda bana kibarca obez diyor
Aynen, kesinlikle konu biraz tombik olmak degil. Manken olmasi zaten hic bir sekilde gerekli degil. Normal diyorum. Sadece normal. :)Yani ben de süper model sayılmam, bana da çeşitli şeyler diyor. Ama kilolu ile obez aynı şey değil Bibi ya. :) Benim sevgilim de 95 kilo ve şişman, az daha alırsa obez olacak doğruya doğru :)
Arkadaşım gecen yurtdışına gitti bana dediği ya plajda birtane göbekli kıllı erkek olmazmıTürk erkeği neden bu kadar salıyor kendini hiç anlamış değilim direkt elerdim ben herhangi bir sağlık sorunu yoksa ve keyfi kilo alıp dikkat etmediyse hiç hoş bir görüntü olmuyor
Gerçekten de öyle bir de Türk kızlarını beğenmez kulp bulur Türk erkeği önce kendilerine baksınlarArkadaşım gecen yurtdışına gitti bana dediği ya plajda birtane göbekli kıllı erkek olmazmıvallahi yok diyor metroya bindim aynı elleri yüzleri temiz kitap gibi giyinmişler türk erkeği.gerçekten çok salık ve jendilerini sürekli bi pok sanmalarıda cabası
Şu an ki görüntüsüyle devam edebilecekseniz devam edin çünkü sonrasında ne olur bilinmez.Merhaba hanimlar,
uzun süredir ilk defa bir konu aciyorum ve fikirlerinize ihtiyacim var:
Ben biriyle tanistim bir kac hafta önce, gayet telefonda hos sohbetimiz oldu. O benim (güncel) fotolarimi gördü bende onun gördüm. Gayet hos göründü gözüme. Dün ilk defa bulustuk ve ben onun obez biri oldugunu fark ettim. Yani, yüzü falan ayni, ben onun zayif biri olmadigini biliyordum ama bu kadar kilolu oldugu bana gösterdigi fotolardan belli olmuyordu.
Demem su ki: Benim de kilo fazlaliklarim var ve beslenmemi düzeltiyorum bir kac aydir ve spor da yapiyorum. Fark etmeye basladi bile. Yavas yavas kilo vermeye calisiyorum. Ama ben 10 kilosu fazla olan biriyken onun en az 30 kilo vermesi gerekir benim gözümde (yani 1,88 m boyu var ve göbegi baya tasiyor, belli olacak sekilde kilolu boylu oldugu halde yani).
Sorunum su: Gayet karakteri ile hosuma giden biri. Yüzünü de begendim görüsünce kilosu olmasina ragmen. Uyumluyuz ve sohbet ederken görünüsü aklima dahi gelmedi. Yinede o kadar fazla kilo gözümde cok sagliksiz bir durum oldugu icin, acaba bu insan bu konuda kendine dikkat eder mit tekrardan diye düsünmeden edemedim (eski fotolarinda gayet normal kiloda bir erkek mis, bunu fark ettim). Yanlis anlasilmasin. Manken olsun demiyorum. Normal derecede kilosu olsun yeter. Yani suan 100 kilo olsa, o bile gözüme iyi görünür. Kendim kilo konusunda cok zorluk cektigim icin, insanlari bu konuda anlaya biliyorum. Sadece görünüsüyle degerlendirmiyorum insanlari ama bu da önemli bir nokta illa ki.
Sizce cözülebilir bir konu mu? Kendisi de pek hosnut degil sanirim, cünkü bana daha az kilo da oldugu fotograflarindan göndermisti. Bu konuya her hangi bir sekilde inmedik ama. Gönlüm aslinda onunla devam tanismak istiyor, ama acaba bu konuda nasil bir insan diye aklima takilmadi diyemem. Suan bu konuda ona bir sey söyleme hakki da görmüyorum kendim de cünkü sonucta beden onun bedeni. Tek sorun olarak gercekten bunu gözlemledim ve bu yüzden ikilemde kaldim. Cünkü kisiliginden gercekten hoslandim. Sizin tecrübeleriniz ne bu konuda? Bu arada beyfendi 36 yasinda.
Dipnot: Bazi arkadaslar "obez" kelimesi kullandigim icin üzülmüs. Ben bunu kötü bir amacla yazmadim, kimseyi de kirmak istemedim. Sadece cok kilolu demeye calistim. Türkce de o sekil de kullaniliyor sandim o kelime. Bu yüzden rahatsiz olanlar varsa, özür dilerim gercekten. Umarim bu sekilde kendimi daha iyi ifade etmis olurum. :)
Bunu da gözün önünda bulundurmam gerekiyor, haklisiniz.Şu an ki görüntüsüyle devam edebilecekseniz devam edin çünkü sonrasında ne olur bilinmez.
Ne güzel beraber zayıflarsınız. Zayıflamak istiyor mu sor. Bence istiyordur.Merhaba hanimlar,
Ben biriyle tanistim bir kac hafta önce, gayet telefonda hos sohbetimiz oldu. O benim (güncel) fotolarimi gördü bende onun gördüm. Gayet hos göründü gözüme. Dün ilk defa bulustuk ve ben onun obez biri oldugunu fark ettim. Yani, yüzü falan ayni, ben onun zayif biri olmadigini biliyordum ama bu kadar kilolu oldugu bana gösterdigi fotolardan belli olmuyordu.
Demem su ki: Benim de kilo fazlaliklarim var ve beslenmemi düzeltiyorum bir kac aydir ve spor da yapiyorum. Fark etmeye basladi bile. Yavas yavas kilo vermeye calisiyorum. Ama ben 10 kilosu fazla olan biriyken onun en az 30 kilo vermesi gerekir benim gözümde (yani 1,88 m boyu var ve göbegi baya tasiyor, belli olacak sekilde kilolu boylu oldugu halde yani).
Sorunum su: Gayet karakteri ile hosuma giden biri. Yüzünü de begendim görüsünce kilosu olmasina ragmen. Uyumluyuz ve sohbet ederken görünüsü aklima dahi gelmedi. Yinede o kadar fazla kilo gözümde cok sagliksiz bir durum oldugu icin, acaba bu insan bu konuda kendine dikkat eder mit tekrardan diye düsünmeden edemedim (eski fotolarinda gayet normal kiloda bir erkek mis, bunu fark ettim). Yanlis anlasilmasin. Manken olsun demiyorum. Normal derecede kilosu olsun yeter. Yani suan 100 kilo olsa, o bile gözüme iyi görünür. Kendim kilo konusunda cok zorluk cektigim icin, insanlari bu konuda anlaya biliyorum. Sadece görünüsüyle degerlendirmiyorum insanlari ama bu da önemli bir nokta illa ki.
Sizce cözülebilir bir konu mu? Kendisi de pek hosnut degil sanirim, cünkü bana daha az kilo da oldugu fotograflarindan göndermisti. Bu konuya her hangi bir sekilde inmedik ama. Gönlüm aslinda onunla devam tanismak istiyor, ama acaba bu konuda nasil bir insan diye aklima takilmadi diyemem. Suan bu konuda ona bir sey söyleme hakki da görmüyorum kendim de cünkü sonucta beden onun bedeni. Tek sorun olarak gercekten bunu gözlemledim ve bu yüzden ikilemde kaldim. Cünkü kisiliginden gercekten hoslandim. Sizin tecrübeleriniz ne bu konuda? Bu arada beyfendi 36 yasinda.
Dipnot: Bazi arkadaslar "obez" kelimesi kullandigim icin üzülmüs. Ben bunu kötü bir amacla yazmadim, kimseyi de kirmak istemedim. Sadece cok kilolu demeye calistim. Türkce de o sekil de kullaniliyor sandim o kelime. Bu yüzden rahatsiz olanlar varsa, özür dilerim gercekten. Umarim bu sekilde kendimi daha iyi ifade etmis olurum. :)
Ben eşimle evlendiğimde 92 kilo mu neydi. 183 boy. Şu anda 122 kilo civarı. Ben 47-48 ile evlendim, 56 kiloyum. 166 boy. İşin özü kilo sonradan da alınıyor. Bence önemli olan kişilik, karakter o uyum.Bu konulari böyle mi gözlemlediniz? Gercekten merak ettigim icin soruyorum.
Şöyle düşün bir gün sporu bırakmak zorunda kalabilirsin işte o zaman eskisine göre sen de çok kilo alabilirsin. Yada zor bir dönemden geçersin bu yine olur o zaman bu kişi seninle ilgili ayrılma kararı ya da tanışmama kararı alsaydı nasıl hissederdin? Sevgi her şeyi halleder iyileştirir ve güzelleştirir yan yana gelip kafede kahve tatlı tüketmek yerine yürüyüş yapmayı tercih edin sohbetinizi acık havada yürüyerek aktivite yaparak değerlendirin. Hem böylelikle onu da harekete teşvik etmiş olursunuz.Zamanlada birlikte spor yapalım mı dersiniz? Ortak payda da buluşabilecekmisiniz o bu konuda fedakarlık yapabilecek mi görmüş olursunuz. Ama tanır tanımaz kilo yüzünden içinize sinen birinden ipleri koparmak hiç hoş değil. Zaman geçtikçe pişmanlığınızı yaşarsınız. Allah aynı duyguyu size de yaşatırMerhaba hanimlar,
Yok, tabi ki bir seyin garantisi yok. Bunun bilincindeyim. O bana gayet acik bir sekilde görüntümü begendigini dile getirdi bir kac sefer. Bulustugumuzda da ayni sekilde oldu. Bende hemen bir seyi kestirip atmak istemedim. Ondan soruyorum. Tesekkürler yorumunuz icin.Adam belki memnun kilosundan. Neden bir başkası için zayıflamak zorunda olsun? Bu halde görmüşsünüz ve beğenmemişsiniz. Size hitap etmeyen biriyle sırf evlenmek için mi evleneceksiniz? Şayet iyi biri, karakteri iyi vs. diyecekseniz, ilk görüşte bunu nasıl anladınız? Yıllarınız geçer anlarım da, ilk buluşmada adamın karakteri hakkında bu kadar emin olmayın. Hem belki o da sizi beğenmedi ve kilolu buldu, bilemezsiniz. İleride adam zayıflar, siz kilo alırsınız ya da çok daha fazla kilo alır siz ise daha da kilo verirsiniz. Bu işlerin garantisi olmaz, bu şekilde düşünerek ilişki yaşanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?