- 11 Temmuz 2012
- 1.234
- 1.361
- 208
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
hangi il merak ettım :)2 seye ihtiyaciniz var kararlilik ve cok iyi bir diyetisyen. Demek istedigim listeyi verip hadi uygula diyen bir diyetisyen degil. Nerdenkac gram yag kac kilo su kas gitmis bunlari takip eden yürüyüş yaptiniz mi yapmadınız mi bunu anlayip sizi bir sekilde motive edecek biri gerekiyor. Bir arkadasim ki kendisi 53 yasinda . 2 ayda 20 kilo verdi. Diyetisyeninden korkusuna agzina yemesi gerekenden baska bir sey koymuyor. Ve ne yaziyorsa onu yiyor. Budiyetisyenin fiyati da buyuk sehirdekiler gibipahali degil. 1 ay icin 100 lira veriyormus arkadasim.
Cok tesekkur ederim. Gecmis olsunYaşın daha çok genç bu ciddi bir avantaj, doktoruna güven önce, verdiği besinler fazla geliyorsa bunu onunla konuş, içine sinecek şekilde yeniden düzenlensin
X diyeti, Y diyeti bilmem ne boş bunlar, millet anlatıyor 30 verdim, 40 verdim dinleme hiç, kolesterol çok ciddi bir problem öncelikle bunun üzerinde durmalısın, hayvansal gıdaları azaltmalısın ki doktorun buna dikkat edecektir. Kafana göre diyet yapıp metabolizmanla oynama sakın. Yıllar önce ilk diyetisyene gittiğimde senin gibi düşünmüştüm, ben bu kadar şeyi yiyemem ki demiştim ama işin gerçeği şu ki verilen bu diyetler uzun vadeli hesaplamalar. Bir ara kendim diyet yaparak 22 kilo verdim sonuç ; metabolizmam bozuldu 42 gün hastanede yattım ve uzun vadede geri döndü kilolarım ve o döneme kadar olmayan deformasyonlarım oldu. Başka bir arkadaşım internetten bulduğu bir diyeti uzunca zaman yaparak 16 kilo verdi, şu an karaciğer yağlanmasını tedavi etmeye çalışıyorlar. Üzerine basarak söylüyorum her türlü sıkıntını doktorunla paylaş, herkesin vücudu kendine hastır, yok dukan yok karatay bir kitaba göre milyonlarca insan diyet yapacak olmaz o iş öyle. Uzun vadede sağlığın her şeyden önemli, vücudunla bu şekilde oynama, verilecek 5-10 kilo olsa bu kadar ısrar etmem ama 40 küsür kilo hedefi vücut için çok muazzam bir değişiklik, özellikle kalbin için
teyzem bu insülin direnci icin kullandıgı ilacın yanında doktorunun verdigi bir diyete uydu. ben size doktor ismi vereyim direkt, gercekten alanında en iyisi ben annem anneannem babam teyzem hepimiz ona gidiyoruz. refik tanakol. mutlaka gidinTeyzeniz nasil verdi kilolarini acaba? Nasil beslendi?
Hangi sehirde acaba?teyzem bu insülin direnci icin kullandıgı ilacın yanında doktorunun verdigi bir diyete uydu. ben size doktor ismi vereyim direkt, gercekten alanında en iyisi ben annem anneannem babam teyzem hepimiz ona gidiyoruz. refik tanakol. mutlaka gidin
istanbulHangi sehirde acaba?
Herkese merhaba. Bu konu hakkında konusabilmek icin uye oldum siteye ama yillardir hep takip ediyorum. Neyse gelelim konuya
21 yasindayim ve obezim. Tam 40 küsur kilo vermem lazim. Daha once birkac diyetisyene gittim ama oyle listeler veriyolar ki daha ilk haftadan 1 kilo aldigimi hatirliyorum durum boyle oluncada hep geri biraktim diyeti. Yani gunde 6 dilim ekmek, her ogun en az 2 cesit yemek vs ben kilolu halimle bile bu kadar yemiyorum ki. Zaten obez bi insani ayda 3 kilo vereceksin diye asla motive edemezsiniz o diyetin sonu gelmez(belki kizacaksiniz ama obezler beni anlar) Bu arada ben bu kilolarin buyuk kismini hatta bi 30 kilosunu falan 8 ay gibi bi surede aldim onceden boyle degildim. Tum testlerini yaptirdim tek rahatsizligim insulin direnci o da baslangic seviyesinde ve ilac kullanmaya basladim. Bir de kolesterol baslangici cikti. 2 adim yuruyeyim kalbim yerinden firlicak gibi atiyo kesinlikle soluksuz, dinlenmeden yuruyemiyorum. Bu isin birde psikolojik tarafi var kisa surede kilo alinca kendimi eve kapattim. Mesela arkadaslarimla(ki hepsi dal gibi) yolda yururken baskalari bana laf atiyo o an gururum yerle bir oluyo. Sadece dertlesmek istedim ve eger onerileriniz olursa coook mutlu olurum.
teyzem bu insülin direnci icin kullandıgı ilacın yanında doktorunun verdigi bir diyete uydu. ben size doktor ismi vereyim direkt, gercekten alanında en iyisi ben annem anneannem babam teyzem hepimiz ona gidiyoruz. refik tanakol. mutlaka gidin
ben gittigim zaman macka elabda muayene oldum, teyzem amerikan hastanesinde gitmisti ona. bir de kendi muayenehanesi var. çapadaki durumunu bilmiyorumEndokrinoloji uzmanıymiş kendisi çapada mi peki suan
Herkese merhaba. Bu konu hakkında konusabilmek icin uye oldum siteye ama yillardir hep takip ediyorum. Neyse gelelim konuya
21 yasindayim ve obezim. Tam 40 küsur kilo vermem lazim. Daha once birkac diyetisyene gittim ama oyle listeler veriyolar ki daha ilk haftadan 1 kilo aldigimi hatirliyorum durum boyle oluncada hep geri biraktim diyeti. Yani gunde 6 dilim ekmek, her ogun en az 2 cesit yemek vs ben kilolu halimle bile bu kadar yemiyorum ki. Zaten obez bi insani ayda 3 kilo vereceksin diye asla motive edemezsiniz o diyetin sonu gelmez(belki kizacaksiniz ama obezler beni anlar) Bu arada ben bu kilolarin buyuk kismini hatta bi 30 kilosunu falan 8 ay gibi bi surede aldim onceden boyle degildim. Tum testlerini yaptirdim tek rahatsizligim insulin direnci o da baslangic seviyesinde ve ilac kullanmaya basladim. Bir de kolesterol baslangici cikti. 2 adim yuruyeyim kalbim yerinden firlicak gibi atiyo kesinlikle soluksuz, dinlenmeden yuruyemiyorum. Bu isin birde psikolojik tarafi var kisa surede kilo alinca kendimi eve kapattim. Mesela arkadaslarimla(ki hepsi dal gibi) yolda yururken baskalari bana laf atiyo o an gururum yerle bir oluyo. Sadece dertlesmek istedim ve eger onerileriniz olursa coook mutlu olurum.
Cok tebrik ederim darisi bizimde basimiza :) bugun gittim tum testlerimi yaptirdim yarin sonuclari alicam bakalim suan ne var ne yok bilmiyorum100 un uzerindeydi bir zmanlar kilom. sonra 68 e hatta kisa bi donem 64 e kadar dustu, cok kotu gozuktugum icin zorla yedirdiler yeniden 68 e ciktim.
+10 kg hamilelik oncesi, +31 kg hamilelik olmak uzere toplamda 41 kg fazlalıkla doguma girdim ve dogum sonrasi sadece 5 kg gitmisti ki zaten kizım 4 kg dogmustu.
su an kizim 13 aylik ben 26 kg verdim simdiye kadar. bunun 16si ekimden beri.
insulun direncim var demissiniz. metformin baslandi buyuk ihtimalle. o baya yardimci oluyor kg verme konusunda. ben su an emzirdigim icin icemiyorum. (pko luyum ve insulin direncim olmasa da adayım) dr un verdigi sekilde kullanmaya dikkat et. bir şeker hastası gibi beslen(3 beyaz yok, sekerli meyveler yok,pirinç yok vb.) kiloların tıkır tıkır indiğini göreceksin
göbeği lm catladi Karatay yapin demekten. . .Google'a "obezim yardım edin" yazdım. İlk linke tıkladım. Bu yazıyı okudum. Tamam dedim. Siteye üye oldum. Dostum bizim durumumuz aynı. Ben 20 yaşındayım. Benim de 40 kilo fazlam. Bende de insülin direnci fazla çıktı. Bana ulaşırsan dertleşiriz, birlikte diyet yaparız ne güzel olur. Benim desteğe çok ihtiyacım var. Kimse beni anlamıyo. Psikolojim bozuldu((
Google'a "obezim yardım edin" yazdım. İlk linke tıkladım. Bu yazıyı okudum. Tamam dedim. Siteye üye oldum. Dostum bizim durumumuz aynı. Ben 20 yaşındayım. Benim de 40 kilo fazlam. Bende de insülin direnci fazla çıktı. Bana ulaşırsan dertleşiriz, birlikte diyet yaparız ne güzel olur. Benim desteğe çok ihtiyacım var. Kimse beni anlamıyo. Psikolojim bozuldu((
Ekmek yemeyin !!!!göbeği lm catladi Karatay yapin demekten. . .
ah ah sakal birakacam artik az kaldi.
evetttttttEkmek yemeyin !!!!Karatay mı diyordu, kim diyordu onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?