Obezim nolur yardım edin

Psikologa kendimi nasil anlatmaliyim?

Pskologa gittiğinde o seni yönlendiriyor zaten. Bende bir türlü diyet yapamadığım ve ne bulsam yediğim için gittim.
Stress, hayalkırıklığı çocuklukta yaşanan travmalar, bazılarının iştahını keser bazılarınınsa açar sadece.
Benim pskologum bana şunu demişti, bizde ağlayan çocuğa şeker çikolata verilir sussun diye, bu bizim kültürel bir yapımız.
Stress altındayken yemek yemeyi çocukken kodlamış olabilirsin demişti mesela.
Pro bir yardım almak şart. Burada kimsenin dediği şey sana yardımcı olmaz, önce senin hayatında sorunların yemek yemekle çözülmeyeceğini anlaman lazım.

Hastayım sizin şu istemediğiniz yorumlar geldiğinde ki tawırlarınıza.
TM cnm o Zaman söyle diyim... Boşwer ya takma kafana zayıflarsın
Benim gaza gelmeye ihtiyacim yok ben bu basligi gercekten zayiflamama yardimci olabilecek yontemler duymak icin actim gaza gelmeye ihtiyacim olsaydi instagramda cok guzel motive edici diyet sayfalari var zaten

Cok tesekkur ederim peki psikiyatristte yardimci olabilir mi psikolog yerine?

Cok tesekkur ederim peki psikiyatristte yardimci olabilir mi psikolog yerine?

Başta zaten pskiyatriste gidiliyor o sana ihtiyac varsa ilaç verip pskologa yönlendiriyor.
Bana da bir ilaç verdi mesela ama almadım ben konuşarak tedavi olacağımı biliyordum çünkü.
O yüzden pskiyatriste git tabi ama asıl önemli olan düzenli terapiler.
İnan bir çok anlamda faydasını görürsün

Cok tesekkur ederim hemen psikolog aristiricam

Ben kalori hesabı ile 100 den 80 e indim ortalama 1500 kalori aldım zamanla 1200 indirdim. .istediğimi de yedim hep. .o kolesterol fln kilo inince hemen indi. .en tehlikesi fazla kilo. .tak kulaklık kimseyi duyma yolda yürüyüş yap hergün 1 saat.

Benim gaza gelmeye ihtiyacim yok ben bu basligi gercekten zayiflamama yardimci olabilecek yontemler duymak icin actim gaza gelmeye ihtiyacim olsaydi instagramda cok guzel motive edici diyet sayfalari var zaten
Böyle az bi istemediğiniz cwpta laf cambazlığına girişiyorsunuz ya brawo... Yorum yapmiycam sana ban sebebim olacan yoksa

Peki tam olarak neler yaptiniz nasil beslendiniz? Ve kaloriyi ne zaman indirdiniz?

Böyle az bi istemediğiniz cwpta laf cambazlığına girişiyorsunuz ya brawo... Yorum yapmiycam sana ban sebebim olacan yoksa

Arkadaşım kız tavsiye istemiş, azarlanmak değil. Sen iyi niyetli olabilirsin ama yöntemin yanlış.
Herkese tavsiye vermek zorunda değiliz, bırak bazı konular kendi halinde kalsın

İstemedigim cevap? Kusura bakmayin da siz konuya direk kimseyi tanimadan etmeden 'bi insan niye boyle olur ki' diyerek girdiniz belki bi rahatsizligimiz var? Dusunmeden tak tak yaziyosunuz bende kendimce cevap veriyorum burdaki diğer yorumlarada bi bakin hic biri gaz verme amacli degil herkes yardim etmis, kendi deneyimlerini yazmis vs bir sizsiniz boyle davranan. Ayrica neyin sebebi olucam soyleyin allah askina?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…