- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Bilakis esas o listeler ile geri almayacağınız sağlıklı şekilde kilo verebilirsiniz. Ben hayatımda en sağlıklı kiloyu 1600 kalorilik diyetle vermiştim.
Yapacak bir şeyiniz yok en önemlisi sağlığınız için zayıflamalısınız. Azimli olacak ve diyete devam edeceksiniz.
Bugun bende buna benzer bir seyler olusturdum aslinda kafamda diyetisyenim bana cikolata, kek bile veriyodu ama ben bunlari tamamen hayatimdan çıkarmak istiyorum tatliyi sadece meyvelerden almak istiyorumtatlıyı tamamen kes.belli başlı meyveleri ye onun yerine.meyve suyu içme meyvenin kendisini ye.ekmeği sadece kahvaltıda tüket.makarna-pilav 2-3 kaşığı geçmesin.booooolll yeşillik ve salata tüket.ızgara(et-baık-tavuk)istediğini ve sebze yemeklerini istediğin gibi tüket.ara öğünlerinde yoğurt ye içine baharat koy.spor çok önemli bayanlara özel spor salonları var oradaki aletler zorlamıyor çünkü aslına bakarsan fizik tedavi aletleridir çoğu.önce yavaş sonra daha hızlı spor yapabilirsin.yürüyüşünü hızlı yapma yavaş yürü nefes al dinlen devam et.emin ol bunları yaptıkça kilo verirsin.
Tup mide ameliyatini bende dusundum ama cok tehlikeli cesaret edemiyorum
Anladim ben sonuclari cok iyi biliyorum buna benzer bi cumleyi babam kurmustu simdi yapamazsan bundan 3 yil sonra hayatin mahvolur demistiAyrıca ben bunu seni tüp mide ameliyatına özendirmek için yazmadım. Aksine Kilo almaya devam edersen ameliyata mecbur kalırsın. Ölüm riskini kabul ede ede. 180 kilo demek koltuktan kalkamamak yardımsız çişini yapamamak demek çünkü.
Şunuda yapabilirsin 1 saat yürüyemiyorsan , bir arkadaşım önermişti çok beğendim amaç hareketli olmak.
Eminim ki o liste 2000 kalori civarindaydi bende kendim 1300 kalorilik bir diyet mi yapsam diyorum
merhaba,ben senin yaşıtnım 20 yaşındym.benimde kilomla ılglı problemım var 20 kıloya yakın wrmem lazım.her basladıgımda bellı sure devam edıyor sonra pes edıyorum.irade malasef yok.tekrardan yine başlıcam her seferınde aynı cumlelerı kendıme soylemekten sıkıldım ama kıloları vermek zorundayım ıstedıgım hobılerı yapablmek ıcın zayıflamam lazım .ben karatay diyeti yaptım gecmıs zamanda 75 kıloya kdr dustum sonra tekrar yemeye baslıyınca kılo almaya başladım.karatay usulune göre tekrardan başlıcam saglıklı beslenmeye.bence saglıklı beslenme dıye bakmak lazım ınsan dıyet dıyınce sonra dıyet bıtınce tekrardan başlıyor yemeye canın ıstemıyor ama keyfın yok mutlulugu tatlıda arıyorsun ona un ve seker gıbı turevlerı yemeye basladınmı devamı gelıyor bırakımıyor.karatay usulunü kısaca anlatım.kesınlıkle un ve şeker hayatında olmucak.fabrıkadan cıkan urunlerın turevlerı yasak bunları yemıceksın.meyve dahı eger cok sevıyorsan sabahları her gun olmamk sartıyla yıceksın.eger facebook varsa sende gruplar var karatay ıle saglıklı beslenme karatayla zayıfla dıye ben o grupta varım sende katıl oraya nasıl bırsey oldugunu ogrenırsın karatayın.umarım saglıklı bır bedene kavusuruz
Bakicam mutlaka cok tesekkur ederimBurda bir bayan bir yilda 54 kilo vermisti. Diyet basari topigine bak ordan gorursun istisare edersiniz, motive olursun..
Sağlıklı diyetlerden de şikayetçisiniz
Dukan ı çok katı yapmayın ve uzun olmasın ama kısa sürede çok kilo verince motivasyonunuz artar belki dedim
Bir de günlük normal beslenmenizi yazın neleri çıkarabilirsiniz bakalım
Kac kalori almistiniz gunde?Aynen sıkı spor yapamayanlar için leslie harikamutlaka dene haftanın 5 günü yap. Ben kalori hesabı yaparak zayıflamstm. 20 kilo vermiştim. Şuan hamilelikte aldım bi on kilo inşallah doğumdan sonra bende zayıflama çalışmalarına başlayacağımm
Çok özür dileyerek
Her obezin de bahanesi insülin direnci.Bende de var öyle bir arkadaş.İşine gelince öyle güzel tempolu yürüyor,hiçbir şey olmadan ama işine gelmeyince insülin.Tekrar özür diliyorum.
Niye denemiyorsunuz sonuna kadar.
Tüm diyetlerin ortak özelliği ilk zamanlarda kilo aldırmasıdır zaten,
Sizi motive eden şey bağımlısı olduğunuz durumlardır.
O da birine bağımlı,o olsa şöyle kilo veririm diye sürekli bahane.
Kabullenmek sanırım tek çareniz çünkü doktorun yapamadığını buradan bekliyorsunuz.
Amacım kalp kırmak değil tekrar belirteyim.
Hic meyve ve ekmek yemiyo musunuz?Benim de insulin direcim var.
Sifir seker, sifir unlu mamul, patates, princ, bulgur, muz, seftali, kayisi bunlarin hepsini unut, veriyorsun kilo.
Bol su ve harekette katarsan daha da cok verirsin.
d vitaminine bakıldı mı ? d viamini eksikliği insülin direnci yapıyor daİnsulin direnci bahane mi? İnsulin direnci demek zaten zor kilo verimi demektir hatta o yuzden tedavi etmeye calisilir falan.
İnsanlarin yasadiklarini bilemezsiniz 1,5 yil öncesine kadar benim kilomda gayet iyiydi eminim ki kimse aa ben obez olmak istiyorum demiyodur heraldeYanlış anlamayın beni lütfen ama ben yolda çok kilolu bi insan gördüğümde diyorum ki bi insan kendine bunu neden yapar?
Neden yapar size soruyorum?
Ben çok zayıf biri değilim 67 kiloyum ama ben bile Zaman Zaman kendimi mutsuz hissediyorum we rejime giriyorum inan 3 günde 1 kilo weriyorum.
Bahane bulmayın spora başlayın diyetisyen falan hikaye gırtlağına dur diyecen!
Size motive edemiycem kusura bakmayın
Açın okuyun zayıflayanların hikayelerini hepsine birisi mutlaka çok şişman olduğunu ve kötü gözüktüğünü söylemiş we öyle işe koyulmuşlar.
Herşey beyinde biter we yemek yemezsen ölmezsin kendine iyilik yap we kilolarından kurtul
Psikologa kendimi nasil anlatmaliyim?Diyet işi pskolojik bir iş. Önce pskolojik olarak kendini hazırlaman lazım gidebiliyorsan bir pskologa gitmeni tavsiye ederim.
Sonrasında diyet işi geliyor zaten eminim bir çok diyet konusunda bilgi sahibisindir ama önemli olan irade gösterebilmek. Onu da dediğim gibi pskolojik olarak halledersen yapabilirsin
Hastayım sizin şu istemediğiniz yorumlar geldiğinde ki tawırlarınıza.İnsanlarin yasadiklarini bilemezsiniz 1,5 yil öncesine kadar benim kilomda gayet iyiydi eminim ki kimse aa ben obez olmak istiyorum demiyodur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?