Obezim nolur yardım edin

Eminim ki o liste 2000 kalori civarindaydi bende kendim 1300 kalorilik bir diyet mi yapsam diyorum

Bugun bende buna benzer bir seyler olusturdum aslinda kafamda diyetisyenim bana cikolata, kek bile veriyodu ama ben bunlari tamamen hayatimdan çıkarmak istiyorum tatliyi sadece meyvelerden almak istiyorum

Tup mide ameliyatini bende dusundum ama cok tehlikeli cesaret edemiyorum

Ayrıca ben bunu seni tüp mide ameliyatına özendirmek için yazmadım. Aksine Kilo almaya devam edersen ameliyata mecbur kalırsın. Ölüm riskini kabul ede ede. 180 kilo demek koltuktan kalkamamak yardımsız çişini yapamamak demek çünkü.

Anladim ben sonuclari cok iyi biliyorum buna benzer bi cumleyi babam kurmustu simdi yapamazsan bundan 3 yil sonra hayatin mahvolur demisti

Şunuda yapabilirsin 1 saat yürüyemiyorsan , bir arkadaşım önermişti çok beğendim amaç hareketli olmak.

Ben hamligimi atmak için bu videolarin 1 mile olanindan başladım. Yine de çok ter attım. Konu sahibine tavsiye ederim :)

Cok tesekkur ederim karatayi az cok biliyorum ama beni korkutan tek kismi meyve kısıtlaması insulinim oldugu icin gun icinde sekerli birsey yemem gerekiyor

Beslenmem hep degisiyor suan diyette degilim asiri sagliksiz besleniyorum gunde 6-7 bardak kola, ekmek aralari, abur cuburlar vs

Kac kalori almistiniz gunde?

bosuna kendimi parcalamayayim
karatay da kalori malori yok . tok tok kilo.verme var.
ama herkesin kendi tercihi tabi.

İnsulin direnci bahane mi? İnsulin direnci demek zaten zor kilo verimi demektir hatta o yuzden tedavi etmeye calisilir falan.

Yanlış anlamayın beni lütfen ama ben yolda çok kilolu bi insan gördüğümde diyorum ki bi insan kendine bunu neden yapar?
Neden yapar size soruyorum?
Ben çok zayıf biri değilim 67 kiloyum ama ben bile Zaman Zaman kendimi mutsuz hissediyorum we rejime giriyorum inan 3 günde 1 kilo weriyorum.
Bahane bulmayın spora başlayın diyetisyen falan hikaye gırtlağına dur diyecen!
Size motive edemiycem kusura bakmayın
Açın okuyun zayıflayanların hikayelerini hepsine birisi mutlaka çok şişman olduğunu ve kötü gözüktüğünü söylemiş we öyle işe koyulmuşlar.
Herşey beyinde biter we yemek yemezsen ölmezsin kendine iyilik yap we kilolarından kurtul

İnsulin direnci bahane mi? İnsulin direnci demek zaten zor kilo verimi demektir hatta o yuzden tedavi etmeye calisilir falan.
d vitaminine bakıldı mı ? d viamini eksikliği insülin direnci yapıyor da

Diyet işi pskolojik bir iş. Önce pskolojik olarak kendini hazırlaman lazım gidebiliyorsan bir pskologa gitmeni tavsiye ederim.
Sonrasında diyet işi geliyor zaten eminim bir çok diyet konusunda bilgi sahibisindir ama önemli olan irade gösterebilmek. Onu da dediğim gibi pskolojik olarak halledersen yapabilirsin

Yoksa "aa neden ümüğünü tutamıyorsun canım tutuver nolcak" gibi basit değil bu iş.
Ben de kiloluyum ve seni anlıyorum.

İnsanlarin yasadiklarini bilemezsiniz 1,5 yil öncesine kadar benim kilomda gayet iyiydi eminim ki kimse aa ben obez olmak istiyorum demiyodur heralde

Ben rejime başladığımda şeker kesinlikle yok derim we 1 parça bile çikolata yemem mesela en son rejimimde şekeri kesmiştim şuan şekere çay atmıyorum atmicam. Benim iradem çok sağlam bitti dediğim an bitmiştir. Kendinize engel olmak sizin elinizden biz burdan yaparsın başarırsın dememizle olmuyo o işler

Psikologa kendimi nasil anlatmaliyim?

İnsanlarin yasadiklarini bilemezsiniz 1,5 yil öncesine kadar benim kilomda gayet iyiydi eminim ki kimse aa ben obez olmak istiyorum demiyodur heralde
Hastayım sizin şu istemediğiniz yorumlar geldiğinde ki tawırlarınıza.
TM cnm o Zaman söyle diyim... Boşwer ya takma kafana zayıflarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…