Obezim nolur yardım edin

="burcakkxoxo, post: 46094616, member: 753570"]Peki tam olarak neler yaptiniz nasil beslendiniz? Ve kaloriyi ne zaman indirdiniz?[/QUOTE]
Kahvaltı ettim genelde yumurta haşlama. akşam veya arada ne istersen bazen sebze bazen lahmacun. yeterki hesabı aşma ve hergün az az yürüyüş yap.kilona göre hesaplar var nette kalori ona göre hesapliyorsun..bu üçüncü senem üstüne almadım sağlıklı verdim şükür

="burcakkxoxo, post: 46094616, member: 753570"]Peki tam olarak neler yaptiniz nasil beslendiniz? Ve kaloriyi ne zaman indirdiniz?
Kahvaltı ettim genelde yumurta haşlama. akşam veya arada ne istersen bazen sebze bazen lahmacun. yeterki hesabı aşma ve hergün az az yürüyüş yap.kilona göre hesaplar var nette kalori ona göre hesapliyorsun..bu üçüncü senem üstüne almadım sağlıklı verdim şükür[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim

Arkadaşım kız tavsiye istemiş, azarlanmak değil. Sen iyi niyetli olabilirsin ama yöntemin yanlış.
Herkese tavsiye vermek zorunda değiliz, bırak bazı konular kendi halinde kalsın
Ya pardonda sana mı sorucam kime yorum yapıcağımı?
iyi niyetli yazmıştım ewet ama herkesin istediği cewabı weremiyorum bazen buda bi bitek beni ilgilendirir sizi değil siz tavsiyenizi werin benim sizin yorumunuza ihtiyacım yok. Lütfen yazmayın.

Ban sebebi biraz daha kk yı takip et öğrenirsin.
Başka cwbım yok size uğraşamiycam

Sen istediğin kişiye yorum yapıp istediğin gibi azarlayabileceksen ben neden istediğim kişiye cevap yazamıyorum :)
Çok agresif bir hatunsun yapma bak çabuk yaşlanırsın. Öptüm seni.

Sizi çok iyi anlıyorum. 4 ayda 50 kilo verdim.54 bedenden 40 A düştüm.120 kg 70 e düştüm.10 kilom kaldı.Ben kendim yaptım.34 yaşındayım.Aç kaldım. Spor yaptım su içtim. İçin özü bu.hiçbir ilaç Vs kullanmadım. 15 günde bir kendime izin verdim.İstediğşmi yedim.ama diğer günler hayal ile yaşadım. Gerçekten aç kaldım.ilk başta zor oldu ama sonra alıştım. Öyle diyetisyen listesi bana göre değil. Ekmek makarna pilav yağ yağlı gıda hepsini çıkarttım hayatımdan.meyve bile bir tane yedim.marul,salatalık mantar kurtarıcım oldu.kendine güven yaparsın emin ol

Ban sebebi biraz daha kk yı takip et öğrenirsin.
Başka cwbım yok size uğraşamiycam
O zaman bos yere banlanmis olursunuz cunku size karsi yanlis bir sey demedim ki kendimle ilgili aciklamami yaptim sadece. Siz ya cok yanlis anliyorsunuz yada gercekten sinirli bi yapiniz var.

Azminizi gercekten tebrik ediyorum. Beslenme uzmani degilim o yuzden yaptiginiz saglikli mi sagliksiz mi onu bilemem ama cok guzel azim edip basarmissiniz darisi biz isteyenlerinde basina :) Ben cok merak ettim nasil beslendiniz ornek bi gun icinde neler yediginizi biraz anlatirsaniz cok yardimci olmus olursunuz :)

Sorarsanız sağlıklı değil tabii ama 120 kilo yaşamak daha sağlıksız emin olun.sabah 1 elma 1 şekersiz türk kahvesi akşam üzeri yağsız salata ( salatalık domates mantar) günde 1,5 lt su bir saat yürüyüş maydanoz soğan lahana suyu kaynatıyorum bir de ara öğün 3 fındık yada badem.tabii sürekli yapmıyorum. Önce 10 gün 10 gün.bünyr açılınca 15-20 güne çıkarıyorum. Doktorda çok şükür değerlerim normal. Şeker tansiyon iyi.Sonuç.güzel ve kısa sürede

Karatay da Yapabilirziniz.Bana göre bi diyet değil. Ben meyve hastasıyım. Ve özellikle kendimi hem tartı da hem de fiziksel olarak kontrol ettim.Meyve yemeden yaptığım diyet olmuyor. Kilo da veremiyorum doğru düzgün. Aklım meyvede kalıyor

Nasil yani 10 gun yapip ara verip sonra tekrar mi yapiyosunuz? Bir de oglen yemek yok mu?

Bu diyetinizde meyveyi sabahlari mi yiyorsunuz? Bende meyvesiz yapamiyorum

Evet 10 gün yapıp bir gün yiyorum. Ben sabahki elmayı saat 10 gibi tüketiyorum. Akşam salatayı da 4-5 arası.öğlen üç fındık yiyebilirsiniz.emin olun vücut alışınca açlık olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…