- 25 Şubat 2014
- 395
- 122
- 123
- 35
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Kahvaltı ettim genelde yumurta haşlama. akşam veya arada ne istersen bazen sebze bazen lahmacun. yeterki hesabı aşma ve hergün az az yürüyüş yap.kilona göre hesaplar var nette kalori ona göre hesapliyorsun..bu üçüncü senem üstüne almadım sağlıklı verdim şükür[/QUOTE]="burcakkxoxo, post: 46094616, member: 753570"]Peki tam olarak neler yaptiniz nasil beslendiniz? Ve kaloriyi ne zaman indirdiniz?
Evet ama bana et yemeyi azalt dedi doktorum yani her kiloluda olmuyormus ben daha fast food tarzi beslenmektenmis
Ya pardonda sana mı sorucam kime yorum yapıcağımı?Arkadaşım kız tavsiye istemiş, azarlanmak değil. Sen iyi niyetli olabilirsin ama yöntemin yanlış.
Herkese tavsiye vermek zorunda değiliz, bırak bazı konular kendi halinde kalsın
Evet bu hafta gidicem cok tesekkurlerSana bir dahiliye dr'una gitmeni tavsiye ederim .
Canim ben o dukani denedim 2 haftada asiri borteinden bagiraaklarim 8flas ediyordu herkese gore degilYa dukan cok sagliksiz zaten kolesterolum var daha da kotu yapmasin
Ban sebebi biraz daha kk yı takip et öğrenirsin.İstemedigim cevap? Kusura bakmayin da siz konuya direk kimseyi tanimadan etmeden 'bi insan niye boyle olur ki' diyerek girdiniz belki bi rahatsizligimiz var? Dusunmeden tak tak yaziyosunuz bende kendimce cevap veriyorum burdaki diğer yorumlarada bi bakin hic biri gaz verme amacli degil herkes yardim etmis, kendi deneyimlerini yazmis vs bir sizsiniz boyle davranan. Ayrica neyin sebebi olucam soyleyin allah askina?
Ya pardonda sana mı sorucam kime yorum yapıcağımı?
iyi niyetli yazmıştım ewet ama herkesin istediği cewabı weremiyorum bazen buda bi bitek beni ilgilendirir sizi değil siz tavsiyenizi werin benim sizin yorumunuza ihtiyacım yok. Lütfen yazmayın.
O zaman bos yere banlanmis olursunuz cunku size karsi yanlis bir sey demedim ki kendimle ilgili aciklamami yaptim sadece. Siz ya cok yanlis anliyorsunuz yada gercekten sinirli bi yapiniz var.Ban sebebi biraz daha kk yı takip et öğrenirsin.
Başka cwbım yok size uğraşamiycam
Sen istediğin kişiye yorum yapıp istediğin gibi azarlayabileceksen ben neden istediğim kişiye cevap yazamıyorum :)
Çok agresif bir hatunsun yapma bak çabuk yaşlanırsın. Öptüm seni.
Azminizi gercekten tebrik ediyorum. Beslenme uzmani degilim o yuzden yaptiginiz saglikli mi sagliksiz mi onu bilemem ama cok guzel azim edip basarmissiniz darisi biz isteyenlerinde basina :) Ben cok merak ettim nasil beslendiniz ornek bi gun icinde neler yediginizi biraz anlatirsaniz cok yardimci olmus olursunuz :)Sizi çok iyi anlıyorum. 4 ayda 50 kilo verdim.54 bedenden 40 A düştüm.120 kg 70 e düştüm.10 kilom kaldı.Ben kendim yaptım.34 yaşındayım.Aç kaldım. Spor yaptım su içtim. İçin özü bu.hiçbir ilaç Vs kullanmadım. 15 günde bir kendime izin verdim.İstediğşmi yedim.ama diğer günler hayal ile yaşadım. Gerçekten aç kaldım.ilk başta zor oldu ama sonra alıştım. Öyle diyetisyen listesi bana göre değil. Ekmek makarna pilav yağ yağlı gıda hepsini çıkarttım hayatımdan.meyve bile bir tane yedim.marul,salatalık mantar kurtarıcım oldu.kendine güven yaparsın emin ol
Herkese merhaba. Bu konu hakkında konusabilmek icin uye oldum siteye ama yillardir hep takip ediyorum. Neyse gelelim konuya
21 yasindayim ve obezim. Tam 40 küsur kilo vermem lazim. Daha once birkac diyetisyene gittim ama oyle listeler veriyolar ki daha ilk haftadan 1 kilo aldigimi hatirliyorum durum boyle oluncada hep geri biraktim diyeti. Yani gunde 6 dilim ekmek, her ogun en az 2 cesit yemek vs ben kilolu halimle bile bu kadar yemiyorum ki. Zaten obez bi insani ayda 3 kilo vereceksin diye asla motive edemezsiniz o diyetin sonu gelmez(belki kizacaksiniz ama obezler beni anlar) Bu arada ben bu kilolarin buyuk kismini hatta bi 30 kilosunu falan 8 ay gibi bi surede aldim onceden boyle degildim. Tum testlerini yaptirdim tek rahatsizligim insulin direnci o da baslangic seviyesinde ve ilac kullanmaya basladim. Bir de kolesterol baslangici cikti. 2 adim yuruyeyim kalbim yerinden firlicak gibi atiyo kesinlikle soluksuz, dinlenmeden yuruyemiyorum. Bu isin birde psikolojik tarafi var kisa surede kilo alinca kendimi eve kapattim. Mesela arkadaslarimla(ki hepsi dal gibi) yolda yururken baskalari bana laf atiyo o an gururum yerle bir oluyo. Sadece dertlesmek istedim ve eger onerileriniz bol su ic yürüyüşe cikmasan bile evde temizlik yap hali yıka duvar sil maksat hareket olsun ayrıca plates yap hareketli ol sürekli benim sana tavsiyem sabah tost ye kepek ekmeginden 1 veya 2 akşam da tavuk et balık farketmez yanına da salata ve bol su bak hiç bişey bahane değil benimde bağırsak temmelligım var ekmek hiç yemiyorum çünkü kilo yapıyor uzak duruyorum dediğimi yap 5 ayda verirsin o kiloları
Nasil yani 10 gun yapip ara verip sonra tekrar mi yapiyosunuz? Bir de oglen yemek yok mu?Sorarsanız sağlıklı değil tabii ama 120 kilo yaşamak daha sağlıksız emin olun.sabah 1 elma 1 şekersiz türk kahvesi akşam üzeri yağsız salata ( salatalık domates mantar) günde 1,5 lt su bir saat yürüyüş maydanoz soğan lahana suyu kaynatıyorum bir de ara öğün 3 fındık yada badem.tabii sürekli yapmıyorum. Önce 10 gün 10 gün.bünyr açılınca 15-20 güne çıkarıyorum. Doktorda çok şükür değerlerim normal. Şeker tansiyon iyi.Sonuç.güzel ve kısa sürede
Bu diyetinizde meyveyi sabahlari mi yiyorsunuz? Bende meyvesiz yapamiyorumKaratay da Yapabilirziniz.Bana göre bi diyet değil. Ben meyve hastasıyım. Ve özellikle kendimi hem tartı da hem de fiziksel olarak kontrol ettim.Meyve yemeden yaptığım diyet olmuyor. Kilo da veremiyorum doğru düzgün. Aklım meyvede kalıyor
Karatay da sabah ve aksam var sadece degil mi? Mesela ornek sabah ve aksam neler yediniz bahsedebilir misiniz?Canım be karataya 4 ayda 20 kilo verdim ve çok sağlıklıyım halsizlik bitkinlik yok bir araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?