Yorum dan bişey anlamadım desemYahu herkesin hayatı farklı ne diyeyim ??? Saçma beni ilgilendirmez mesela, ama kardeşinde bir değişik
kapısını çalmayarak ayıp etmişler, saçma sapan bahanelere gerek yok.İyi akşamlar hanımlarkonuyu uzatmadan anlatmaya calışicam
Bekar kaynım( 45 yaşinda)kardeşimin binasında 3 sene oturdu.Bu süre zarfında ne kardeşim ne esi 1 kere kapısını çalmadı bir tabak yemek goturmediler .Gerçi kitapevinde çalışıyor bir kaç kez kitap istemislerdi .Kaynım ordan taşındı lakin eşim kardeşime de gelinimize de kırgın tavırlı"köpeğin hatri yoksa da sahibinin demi olmaz" diyip mesafesini koydu.
Dün annemler de konu açılınca ben de anlattım ... bizim fikrimizin yanlış olduğunu bekar adamin kapısına gidemiyecegini esinin de 7/24 çalıştığını söyleyip savunmaya geçtiler .Teyzem annem de onlara hak verdi ben çok üzüldüm .Siz ne düşünüyorsunuz biz mi yanlis düşünüyoruz?
Kardeşin bir değişik diyorum insan bir merhaba demez mi? Hadi o demedi öteki de Birgül kapı çalabilirdi.Yorum dan bişey anlamadım desem
Kardeşim değişik değil di zaman içinde değiştiKardeşin bir değişik diyorum insan bir merhaba demez mi? Hadi o demedi öteki de Birgül kapı çalabilirdi.
Aileler arasına düşecek kadar önemli konu değil ama .
Uyumadan uyumaya gelmiyor tabi taksici ve izinli olduğu zamanlar var.Ben kardeşimin evi de olsa isguzarlik yapmam onlar dusunmedikten sonra.. Eşim kırılıp mesafa koymasaydi onlarda bisorun mu var diye sorgulamasaydi dile bile getirmezdi.3 senede hiç mi kardeşinize gitmediniz orda pişen yemekten 1 tabakta yukarıya verelim diyebilirdiniz sonuçta sizin kaynınız.
Eşi uyumadan uyumaya eve geliyorsa kız nasıl çıkarsın versin birşeyler
Sizin düşünmeniz gerekirdi eşiniz size mi mesafe koyacak şimdi
Ama aile olmak enistemizin gelinimizin ailesine sahip çıkmak mi oluyor kiUyumadan uyumaya gelmiyor tabi taksici ve izinli olduğu zamanlar var.Ben kardeşimin evi de olsa isguzarlik yapmam onlar dusunmedikten sonra.. Eşim kırılıp mesafa koymasaydi onlarda bisorun mu var diye sorgulamasaydi dile bile getirmezdi.
Sorun şu ki aile birlik kavramı farklı çalışıyor herkes de
Çok yanlış anlamissiniz tabi ki de yemegini temizliğini yapıyor adam. siz binanıza bı es dostunuz taşınınca 1 tabak usuldendir diye ikram da bulunmazmisiniz ?Yemek bahanesi işin hicmi kapısını calmazsiniz?Neden yemek götürsün ki bana sacma geldi. Kendi yemegini kendi yapamiyor mu? Kadinlar erkeklerin bakicilari mi? Birkere yemek goturse sureklilik olacagini dusunmustur bu yuzden yemek yollamamistir.
Misal ben olsam kardeşime gittiğimde hadi çaya kaynımı da çağıralım der muhabbet ortamı oluştururdum en azından azcık samimiyet oluşurdu aralarındaUyumadan uyumaya gelmiyor tabi taksici ve izinli olduğu zamanlar var.Ben kardeşimin evi de olsa isguzarlik yapmam onlar dusunmedikten sonra.. Eşim kırılıp mesafa koymasaydi onlarda bisorun mu var diye sorgulamasaydi dile bile getirmezdi.
Sorun şu ki aile birlik kavramı farklı çalışıyor herkes de
İyi akşamlar hanımlarkonuyu uzatmadan anlatmaya calışicam
Bekar kaynım( 45 yaşinda)kardeşimin binasında 3 sene oturdu.Bu süre zarfında ne kardeşim ne esi 1 kere kapısını çalmadı bir tabak yemek goturmediler .Gerçi kitapevinde çalışıyor bir kaç kez kitap istemislerdi .Kaynım ordan taşındı lakin eşim kardeşime de gelinimize de kırgın tavırlı"köpeğin hatri yoksa da sahibinin demi olmaz" diyip mesafesini koydu.
Dün annemler de konu açılınca ben de anlattım ... bizim fikrimizin yanlış olduğunu bekar adamin kapısına gidemiyecegini esinin de 7/24 çalıştığını söyleyip savunmaya geçtiler .Teyzem annem de onlara hak verdi ben çok üzüldüm .Siz ne düşünüyorsunuz biz mi yanlis düşünüyoruz?
Çok yanlış anlamissiniz tabi ki de yemegini temizliğini yapıyor adam. siz binanıza bı es dostunuz taşınınca 1 tabak usuldendir diye ikram da bulunmazmisiniz ?Yemek bahanesi işin hicmi kapısını calmazsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?