• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Obsessif kompulsif ??

bu okb yi kolay birşey zaannediyor toplum ha yada herkes kendini okb li zannediyor.... ben bir okb liyim yıllardır bu hastalıgı cok iyi tanırım Allah kimsenin başşına vermesin......

bu okb yi kolay birşey zaannediyor toplum ha yada herkes kendini okb li zannediyor.... Ben bir okb liyim yıllardır bu hastalıgı cok iyi tanırım allah kimsenin başşına vermesin......

haklısın canım ben de okudum.üzülerek gördüm ki okb bilinmiyo .çok yanlış bilgiler verilmiş.okb bir anksiyete hastalığıdır..nevroz grubu hastalıktır..zor bi hastalık olmasına rağmen bir çeşit kaygı bozukluğudur.imtihan dünyası rabbim kimini yoklukla ,kimini korkuyla imtihan edeceğiz buyuruyor..hastalığın manevi yönden kazandırdıklarını düşünüp şükredebimek ,kahrında hoş ,lütfunda diyebilmek çok önemli.

Psikiyatri randevuları hep çok pahalı oluyor, bir de demiş ya düzenli terapi diye, her randevu tonlarca para işte.. O yüzden doğru düzgün çözüm bulamıyor kendi başımıza halletmeye çalışıyoruz birçok derdimizi.

Bana şu kişilik testi olayı saçma geldi boşa para gibi ama tabi sen bilirsin.

Bir de kendini şartlamamalısın, herkes kısa sürede veya hayatta evlenmek zorunda değil. Hazır hissetsen ve birini gerçekten sevsen, geri kalan teferruatı eminim önemsemezsin. O kişi çıkmamış işte karşına.

Herşey yoluna giriyor işte. Ben evlendiğimde hiçbir alışkanlığımı terk etmedim. Eşim de öyle böyle bir isteğimiz yoktu birbirimizden. O alışkanlıklarımızı birbirimize göre ayarladık sadece. Bu kolay oldu. Mesele hayırlı kısmet bulabilmekte.

Back
X