- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.901
Canım farketmez yaaa etin ne olduğu çok yağlı olmasın yeterEti ne eti almamiz gerej asil merak ettgm bu .
Bu arada tabiki senin yaptigin corba tavuklu olurdu bnu nasil dusunemedimtavuksever aile
Yani hep bu seklde olnca ilerisi icin saglk sorunu olabilir belki baklagil ve sebze de alistirmaya bak sen biraz evde pisirdikce mecbur bi zaman sonra yenir sanki yaCanım farketmez yaaa etin ne olduğu çok yağlı olmasın yeter
Ahahahahhhhhhhh tavuk balık et bunlar olmazsa bizde yemek yenmeZzzzz
Canım büyük kızımı zorla yediriyorum küçüğüm şimdilik yiyor ama eşim hiç yemez sebze filan o gün sebze filan varsa evde yumurta filan yerYani hep bu seklde olnca ilerisi icin saglk sorunu olabilir belki baklagil ve sebze de alistirmaya bak sen biraz evde pisirdikce mecbur bi zaman sonra yenir sanki ya
O yumurtayi sen mi yapiyosn kendimiCanım büyük kızımı zorla yediriyorum küçüğüm şimdilik yiyor ama eşim hiç yemez sebze filan o gün sebze filan varsa evde yumurta filan yer
Bazen kendi bazen benO yumurtayi sen mi yapiyosn kendimi
Ahahahhhh çok iyiymişOrnek modelde sknti var zaten cocklar ne yapsin ... sukur esimm ne yapsam yer hatta bugun elinden zehir olsa yerim diye msj attifirin tavuk yapsam yer misin ne yapsam bilemiyorum yazmstm da
Esini kaynvalden alistirmis diyosun ama boyle giderse cocklarji da sen alistirmis olacaksin cnm . Benim cocgmda peynir yemiyor ama biz yiyoruz o farkli msela ama baba pisen seyi yemiyor ustune sevdigi seyi alternatif olarak alip yiyorsa cocklarda bu hakki kendilerinde gorurler .Ahahahhhh çok iyiymişama eşimi kayınvalidem. Böyle alıştırmış eşim yumurta yer kaynım peynir,,,, hatta kaynım çoğu şeyi yemez tavuk balık et sebze filan yani,,,,,zaten eşim haftanın 3 günü gece çalışıyor evde yemek yemiyor yani diğer günlerde ona göre ayarlıyorum
Yok kızım hani babam yemiyor ben neden yicem filan demiyor aslında yiyor ama bu sefer zevk alarak yemiyor mutsuz oluyor,,,,Esini kaynvalden alistirmis diyosun ama boyle giderse cocklarji da sen alistirmis olacaksin cnm . Benim cocgmda peynir yemiyor ama biz yiyoruz o farkli msela ama baba pisen seyi yemiyor ustune sevdigi seyi alternatif olarak alip yiyorsa cocklarda bu hakki kendilerinde gorurler .
Senin de yaoacagn bisey yok esine bisey desen onla ters duseceksn bu sefer de cocklara da hayir bu yencek desen ama babam istedgni yiyo biz niye yiyemiyoruz dicekler zor bu zamandan sonra ..
Ama buyudujce belki severler ben evlenmeden once sevmedigim patllicani suan bayilarak yiyorm mesela
Insallah ama olsn keyifsizde olsa yemesi iyi zamanla sever belkiYok kızım hani babam yemiyor ben neden yicem filan demiyor aslında yiyor ama bu sefer zevk alarak yemiyor mutsuz oluyor,,,,
Evet umudum büyüyünce yemesi inşallahhhhh
Tek umudum bu zatenInsallah ama olsn keyifsizde olsa yemesi iyi zamanla sever belki
Evet canım hem de çok lezzetliAaa düğün çorbasını arkadaşım yollamıştı
Kavanozda burda da çoğu kişi yapmış güzel tesdüf oldu
Fırında patates köfte
Dünden fasulyem var
Yanına da her zamanki gibi SALATAAAA :)
Yaptım çıktım evden akşama hazır hepsi :)
Vayyyy ellerine sağlık canım.Ah bacım nerdeee ben 7 buçukta evde olacağım eşim de 8 de o saatten sonra soğukta popişim donar valla çok soğuk bura :)
Geçmiş olsun canım. Daha ne yapacaksın.Ellerine sağlık canım benim de dünden tavuk çorbm ve tavuklu pilavın var sanırım hasta oluyorum daha bisey yapamam
Kışın öyle oluyor. O yüzden yaz yemeklerini daha çok severim.Dün kısır yaptım yedik. Bugün yine bişey yok. Burdada herkes tavuk yapmış. Tavuktan etten bu ara sıkıldım
Ne yapsın yavru biz bile dayanamıyoruzKızım düğün çorbası istedi zar zor onu yaptım.yanımdan ayrılma diyor hasta kuzum.yanından ayrılamıyorum bırakmıyor. Dünden patates yemeğim de var.yeter kuzum daha önemli.
Nohut pilav yapınca pilav bitiyor nohut kalıyor, sonra ne yapsam diye düşünüyoruzDünden nohut yemeğim kalmıştı.. yanına patates salatası yapsam diye düşündüm..
Iki gün önce ben yapmıştımDomates çorbası - kıymalı makarna :) salata
Düğün çorbası ile yayla çorbasını aynı zannediyordumBenim menümde
Düğün çorbası @O1deren87 tarifinden
Tavuk kızartması
Makarna
Salata
Havuçlu bisküvili top
Ben de severim canım ama iyi muhafaza et. Mercimek çabuk bozuluyor. Afiyet olsunMercimek corbam var bugun yarin hatta obur gune bile yeter sanirimbilincli sekilde fazla yaptim cok seviyorum cnku . Esime yetecek kadar da pilav var simdi tavuk pirzola sosladim buzdolabina koydum aksama pisirir yanina da salata yaparim. Cayin yanina da dunku catlak kurabiyelermden var
Baba yemeyince çocuklar da ona özeniyor.Canım büyük kızımı zorla yediriyorum küçüğüm şimdilik yiyor ama eşim hiç yemez sebze filan o gün sebze filan varsa evde yumurta filan yer
Bugün
Düğün çorbası
Zeytinyağlı yaprak sarma
Yoğurt yedik
Senin de arkadaşının da ellerine sağlıkAaa düğün çorbasını arkadaşım yollamıştı
Kavanozda burda da çoğu kişi yapmış güzel tesdüf oldu
Eşim istedi mantar kavurdum çocuklara tost yaptımVayyyy ellerine sağlık canım.
Bizim burdan daha soğuk olmaz herhalde
Geçmiş olsun canım. Daha ne yapacaksın.
Kışın öyle oluyor. O yüzden yaz yemeklerini daha çok severim.
Ne yapsın yavru biz bile dayanamıyoruz
Nohut pilav yapınca pilav bitiyor nohut kalıyor, sonra ne yapsam diye düşünüyoruz
Iki gün önce ben yapmıştım
Afiyet olsun canım.
Düğün çorbası ile yayla çorbasını aynı zannediyordum
Afiyet olsun canım.
Ben de severim canım ama iyi muhafaza et. Mercimek çabuk bozuluyor. Afiyet olsun
Baba yemeyince çocuklar da ona özeniyor.
Senin de arkadaşının da ellerine sağlık
Ne güzel düşünmüş.
Fesleğenim malum etçil takılmak zorundayız fırında tavuk baget yedik yarın etsiz çiğ köfte denicem bulgur yasak olduğu için glütensiz irmikle yapıcam bakalım nasıl olacak? Akşama tabii iş çıkışı....Günaydın
Mercimek çorbası ve biber dolması yapacağım inşallah. Sizlerde neler var
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zelin
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
Aynen cnm kuru fasülyeye de aynısı oluyor :) eşim nohuta bayılır tek onu yer ama ben pek sevmediğimden kendime yaptım aslında salatayı:))Vayyyy ellerine sağlık canım.
Bizim burdan daha soğuk olmaz herhalde
Geçmiş olsun canım. Daha ne yapacaksın.
Kışın öyle oluyor. O yüzden yaz yemeklerini daha çok severim.
Ne yapsın yavru biz bile dayanamıyoruz
Nohut pilav yapınca pilav bitiyor nohut kalıyor, sonra ne yapsam diye düşünüyoruz
Iki gün önce ben yapmıştım
Afiyet olsun canım.
Düğün çorbası ile yayla çorbasını aynı zannediyordum
Afiyet olsun canım.
Ben de severim canım ama iyi muhafaza et. Mercimek çabuk bozuluyor. Afiyet olsun
Baba yemeyince çocuklar da ona özeniyor.
Senin de arkadaşının da ellerine sağlık
Ne güzel düşünmüş.
Yemekler yetermiş yaa.Eşim istedi mantar kavurdum çocuklara tost yaptım
Cumartesi yarım gün olsaydı bari.Fesleğenim malum etçil takılmak zorundayız fırında tavuk baget yedik yarın etsiz çiğ köfte denicem bulgur yasak olduğu için glütensiz irmikle yapıcam bakalım nasıl olacak? Akşama tabii iş çıkışı....
Evet yaa onda da aynı oluyorAynen cnm kuru fasülyeye de aynısı oluyor :) eşim nohuta bayılır tek onu yer ama ben pek sevmediğimden kendime yaptım aslında salatayı:))
Barıştınız mı kız prensesinlePatates yemeği bide yahni yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?