Eti ne eti almamiz gerej asil merak ettgm bu .
Bu arada tabiki senin yaptigin corba tavuklu olurdu bnu nasil dusunemedim tavuksever aile
Canım farketmez yaaa etin ne olduğu çok yağlı olmasın yeter

Ahahahahhhhhhhh tavuk balık et bunlar olmazsa bizde yemek yenmeZzzzz

Canım farketmez yaaa etin ne olduğu çok yağlı olmasın yeter

Ahahahahhhhhhhh tavuk balık et bunlar olmazsa bizde yemek yenmeZzzzz
Yani hep bu seklde olnca ilerisi icin saglk sorunu olabilir belki baklagil ve sebze de alistirmaya bak sen biraz evde pisirdikce mecbur bi zaman sonra yenir sanki ya

Yani hep bu seklde olnca ilerisi icin saglk sorunu olabilir belki baklagil ve sebze de alistirmaya bak sen biraz evde pisirdikce mecbur bi zaman sonra yenir sanki ya
Canım büyük kızımı zorla yediriyorum küçüğüm şimdilik yiyor ama eşim hiç yemez sebze filan o gün sebze filan varsa evde yumurta filan yer

Ornek modelde sknti var zaten cocklar ne yapsin ... sukur esimm ne yapsam yer hatta bugun elinden zehir olsa yerim diye msj atti firin tavuk yapsam yer misin ne yapsam bilemiyorum yazmstm da
Ahahahhhh çok iyiymiş ama eşimi kayınvalidem. Böyle alıştırmış eşim yumurta yer kaynım peynir,,,, hatta kaynım çoğu şeyi yemez tavuk balık et sebze filan yani,,,,,zaten eşim haftanın 3 günü gece çalışıyor evde yemek yemiyor yani diğer günlerde ona göre ayarlıyorum

Esini kaynvalden alistirmis diyosun ama boyle giderse cocklarji da sen alistirmis olacaksin cnm . Benim cocgmda peynir yemiyor ama biz yiyoruz o farkli msela ama baba pisen seyi yemiyor ustune sevdigi seyi alternatif olarak alip yiyorsa cocklarda bu hakki kendilerinde gorurler .
Senin de yaoacagn bisey yok esine bisey desen onla ters duseceksn bu sefer de cocklara da hayir bu yencek desen ama babam istedgni yiyo biz niye yiyemiyoruz dicekler zor bu zamandan sonra ..
Ama buyudujce belki severler ben evlenmeden once sevmedigim patllicani suan bayilarak yiyorm mesela

Yok kızım hani babam yemiyor ben neden yicem filan demiyor aslında yiyor ama bu sefer zevk alarak yemiyor mutsuz oluyor,,,,
Evet umudum büyüyünce yemesi inşallahhhhh

Fırında patates köfte
Dünden fasulyem var
Yanına da her zamanki gibi SALATAAAA :)
Yaptım çıktım evden akşama hazır hepsi :)
Ah bacım nerdeee ben 7 buçukta evde olacağım eşim de 8 de o saatten sonra soğukta popişim donar valla çok soğuk bura :)
Vayyyy ellerine sağlık canım.
Bizim burdan daha soğuk olmaz herhalde
Ellerine sağlık canım benim de dünden tavuk çorbm ve tavuklu pilavın var sanırım hasta oluyorum daha bisey yapamam
Geçmiş olsun canım. Daha ne yapacaksın.
Dün kısır yaptım yedik. Bugün yine bişey yok. Burdada herkes tavuk yapmış. Tavuktan etten bu ara sıkıldım
Kışın öyle oluyor. O yüzden yaz yemeklerini daha çok severim.
Kızım düğün çorbası istedi zar zor onu yaptım.yanımdan ayrılma diyor hasta kuzum.yanından ayrılamıyorum bırakmıyor. Dünden patates yemeğim de var.yeter kuzum daha önemli.
Ne yapsın yavru biz bile dayanamıyoruz
Dünden nohut yemeğim kalmıştı.. yanına patates salatası yapsam diye düşündüm..
Nohut pilav yapınca pilav bitiyor nohut kalıyor, sonra ne yapsam diye düşünüyoruz
Domates çorbası - kıymalı makarna :) salata
Iki gün önce ben yapmıştım
Afiyet olsun canım.
Benim menümde

Düğün çorbası @O1deren87 tarifinden
Tavuk kızartması
Makarna
Salata

Havuçlu bisküvili top
Düğün çorbası ile yayla çorbasını aynı zannediyordum
Afiyet olsun canım.
Ben de severim canım ama iyi muhafaza et. Mercimek çabuk bozuluyor. Afiyet olsun
Canım büyük kızımı zorla yediriyorum küçüğüm şimdilik yiyor ama eşim hiç yemez sebze filan o gün sebze filan varsa evde yumurta filan yer
Baba yemeyince çocuklar da ona özeniyor.
Bugün
Düğün çorbası
Zeytinyağlı yaprak sarma
Yoğurt yedik
Aaa düğün çorbasını arkadaşım yollamıştı
Kavanozda burda da çoğu kişi yapmış güzel tesdüf oldu
Senin de arkadaşının da ellerine sağlık
Ne güzel düşünmüş.

Eşim istedi mantar kavurdum çocuklara tost yaptım

Fesleğenim malum etçil takılmak zorundayız fırında tavuk baget yedik yarın etsiz çiğ köfte denicem bulgur yasak olduğu için glütensiz irmikle yapıcam bakalım nasıl olacak? Akşama tabii iş çıkışı....

Aynen cnm kuru fasülyeye de aynısı oluyor :) eşim nohuta bayılır tek onu yer ama ben pek sevmediğimden kendime yaptım aslında salatayı:))

Eşim istedi mantar kavurdum çocuklara tost yaptım
Yemekler yetermiş yaa.
Cumartesi yarım gün olsaydı bari.
Aynen cnm kuru fasülyeye de aynısı oluyor :) eşim nohuta bayılır tek onu yer ama ben pek sevmediğimden kendime yaptım aslında salatayı:))
Evet yaa onda da aynı oluyor
Afiyet olsun canım.
Patates yemeği bide yahni yaptim
Barıştınız mı kız prensesinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…