- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.881
Helal, maşallah, tebrikler, kutlarım,Ocağımizin ateşi bol olsun.Sımsıcak mutfaklarda maharetli parmaklarınız dert görmesin kızlar gunaydiiiiiiiin hepinize. Aklımda harika menüler dans ediyor , hayaller biftek patates püresi olsa da peynirli erişte düştü eşimin nasibine. Kendim de sebze çorbası ile geçireceğim akşamı.
Feslegen Kokulu Nane tatlım 58.6 geldim bugün -900 çok mutluyum.
Teşekkür ederim bitanem. Vücudum duyup şimarmasa bari.Helal, maşallah, tebrikler, kutlarım,yürü be, bravo, heyt bre şimdilik bunlar geldi aklıma
Ah bacım nerdeee ben 7 buçukta evde olacağım eşim de 8 de o saatten sonra soğukta popişim donar valla çok soğuk bura :)Madem öyle bugün cuma. Şöyle güzel bir mekânda yer ayırt.
Ellerine sağlık canım benim de dünden tavuk çorbm ve tavuklu pilavın var sanırım hasta oluyorum daha bisey yapamamGünaydın
Mercimek çorbası ve biber dolması yapacağım inşallah. Sizlerde neler var
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zelin
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
terliksuu
@Numanayse
Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
Gerçekten miTeşekkür ederim bitanem. Vücudum duyup şimarmasa bari.Bu arada çok tatlı bir hatunsun. Enerjin çok iyi geliyor mis kokulum .
Gerçekten miTeşekkür ederim bitanem. Vücudum duyup şimarmasa bari.Bu arada çok tatlı bir hatunsun. Enerjin çok iyi geliyor mis kokulum .
Kızım düğün çorbası istedi zar zor onu yaptım.yanımdan ayrılma diyor hasta kuzum.yanından ayrılamıyorum bırakmıyor. Dünden patates yemeğim de var.yeter kuzum daha önemli.Günaydın
Mercimek çorbası ve biber dolması yapacağım inşallah. Sizlerde neler var
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zelin
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
terliksuu
@Numanayse
Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
Gepgercek hem deGerçekten mi
Şimdi de sen beni şımartıyorsun.
Yüzyüze tanışmıyor olsak da ben de hepinizi çok seviyorum
Afiyet olsun şifa olsun kuzumaKızım düğün çorbası istedi zar zor onu yaptım.yanımdan ayrılma diyor hasta kuzum.yanından ayrılamıyorum bırakmıyor. Dünden patates yemeğim de var.yeter kuzum daha önemli.
Bana da dugun corbasi tarif verirmisiniz kizlarBenim menümde
Düğün çorbasıO1deren87 tarifinden
Tavuk kızartması
Makarna
Salata
Havuçlu bisküvili top
Tavuk göğsünü haşla didikleBana da dugun corbasi tarif verirmisiniz kizlar
Hee ben kirmizi etli olandan diye istemistim cnm tsk ederm gene deTavuk göğsünü haşla didikle
Tencereye biraz yağ kat 3 kaşık un kavur tavuk suyunu ekle
Başka bir kapta yarım kase yoğurt ve bir yumurta sarısını çırp yoğurdu kesmeden tenceredeki tavuk suyuna ekle didiklediğin tavukları da ekle kaynasın kapat biraz tuz ve karabiber ohhhhhhhhhh nmisssss gibi çok lezzetli oldu
Canım aynısını kırmızı etle de yapabilirsin aynı yöntemHee ben kirmizi etli olandan diye istemistim cnm tsk ederm gene de
Eti ne eti almamiz gerej asil merak ettgm bu .Canım aynısını kırmızı etle de yapabilirsin aynı yöntem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?