Helal, maşallah, tebrikler, kutlarım, yürü be, bravo, heyt bre şimdilik bunlar geldi aklıma

Teşekkür ederim bitanem. Vücudum duyup şimarmasa bari. Bu arada çok tatlı bir hatunsun. Enerjin çok iyi geliyor mis kokulum .
Gerçekten mi
Şimdi de sen beni şımartıyorsun.
Yüzyüze tanışmıyor olsak da ben de hepinizi çok seviyorum

Teşekkür ederim bitanem. Vücudum duyup şimarmasa bari. Bu arada çok tatlı bir hatunsun. Enerjin çok iyi geliyor mis kokulum .
Gerçekten mi

Kızım düğün çorbası istedi zar zor onu yaptım.yanımdan ayrılma diyor hasta kuzum.yanından ayrılamıyorum bırakmıyor. Dünden patates yemeğim de var.yeter kuzum daha önemli.

Gerçekten mi
Gepgercek hem de
Sevgi bulaşıcıdır datlum

Feslegenle ne pişirme derdine son
Ocagimiz her daim yanar hep sıcak
Olmaz bizde ne kar kış ne don
Koy gayfeyi cezveye azcik keyfine bak
Sayfamıza çam sakızı

Mercimek corbam var bugun yarin hatta obur gune bile yeter sanirim bilincli sekilde fazla yaptim cok seviyorum cnku . Esime yetecek kadar da pilav var simdi tavuk pirzola sosladim buzdolabina koydum aksama pisirir yanina da salata yaparim. Cayin yanina da dunku catlak kurabiyelermden var

Bana da dugun corbasi tarif verirmisiniz kizlar
Tavuk göğsünü haşla didikle
Tencereye biraz yağ kat 3 kaşık un kavur tavuk suyunu ekle
Başka bir kapta yarım kase yoğurt ve bir yumurta sarısını çırp yoğurdu kesmeden tenceredeki tavuk suyuna ekle didiklediğin tavukları da ekle kaynasın kapat biraz tuz ve karabiber ohhhhhhhhhh nmisssss gibi çok lezzetli oldu

Hee ben kirmizi etli olandan diye istemistim cnm tsk ederm gene de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…