Günaydın dün biz de dışardan yedik Bugün nohut pisiricem

Ne afilli öyle dışarda makarna yemek yap yap makarna enişte anlasn
Ben tekim bugün naparim bilmiyom esim arabanin yemeğini yedirecek arkadaşlarına yemekte yok yani

Ne afilli öyle dışarda makarna yemek yap yap makarna enişte anlasn
Ben tekim bugün naparim bilmiyom esim arabanin yemeğini yedirecek arkadaşlarına yemekte yok yani
Ufak bir yanlış anlaşılma oldu. Dışarı çıkmadık, evde makarna yaptı
Arabanın yemeği kısmını pek anlamadım. Araba mı aldınız?

Ufak bir yanlış anlaşılma oldu. Dışarı çıkmadık, evde makarna yaptı
Arabanın yemeği kısmını pek anlamadım. Araba mı aldınız?
Pardon o ZAman canım
Evet canm araba aldik bugün esimde onun icin arkadaşlarına yemek ismarlayacak dun diyodu öyle
Hic demiyo karımı alim gidim yemeğe pis hain adam

Dün manti yapmıştım eve 7 de geldik dün bugünde tavuk baget yapicam ama nasi yaparim bilmiyorum tavada yaparim heralde

Pardon o ZAman canım
Evet canm araba aldik bugün esimde onun icin arkadaşlarına yemek ismarlayacak dun diyodu öyle
Hic demiyo karımı alim gidim yemeğe pis hain adam
Haklısın canım. Arkadaş ne alaka karısı dururken
Bu arada hayırlı olsun

Kızlar kızlar. Kaynanamlar çaya geleceklermiş açıkcası evde çokta bir malzemem yok.pogaça yaptım, salata olarak sadece patlıcan salatası yapabilirim. Cünkü diğer salataları kurtaracak yine malzemem ypk yanına köfta yada yogurtlu makarna yapsam olmamı ya. Pfffdd...

Olur canım yaaa daha ne olsun eldeki ve evdeki malzemelerle ancak

Bugun yemek derdimin olmadigi 3.gun
Baba evindeym bugub de

Olur yaa ne olacak.
Bugun yemek derdimin olmadigi 3.gun
Baba evindeym bugub de
Vayyyy. 7 günün böyle olsun

meraba güzel bi konu olmuşbende takip edeyim.bazen ne yapsam diye karar veremiyorum bazen de hiç yemek yapasım gelmiyor .sizlerle havaya girerim inşallah. . öğle arsı eve gidince sulu patates yemeği yaptım.iş çıkışı eve geçincede yanına bi pirinç pilavı. salata tmm.

Hoş geldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…