- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.041
Önceden sebze yiyemiyor muydu? Bak çok şükür sebze de yiyebilecekmis. Bir kaç sene sonra Allah'ın izniyle her şeyi yiyecekBugün bitti artık ben sana yarının menüsünü yazayım doktora gittik sonuçları göstermeye eti tek yedirme sebze de yesin dedi. Kuzulara hiç kıyamam ama bi yerden kuzu eti sağlıklı diye duydum zaten sağlıklı beslenicez diye kafayı bozdum.. neyse kuzu gerdan diye dünyanın parasını verdim. Haşlama yapcaz umarım yer yanına da pırasa... doktor pırasa, ıspanak bi kaç sebze saydı.....
Hayattan bezmiş gibisin kız. Gerçi ben de öyleyim yaa.İç hazırlayıp lahmacun yaptırdım iki günde onu yedik. Yarına Allah kerim
Yok kız ne cevheri annem yapıp buzluğa atmıştıSende de çok cevherler var
Ellerine sağlık canım. Afiyet şifa olsun
Anaciginin ellerine sağlık o zamanYok kız ne cevheri annem yapıp buzluğa atmıştı
Sağol canmAnaciginin ellerine sağlık o zaman
Yok kışin usaniyorum etten tavuktan.yemek bulamıyorum artik.Hayattan bezmiş gibisin kız. Gerçi ben de öyleyim yaa.
Çok geçmiş olsun canımmSlm kızlar. Bugün hastanedeydik. Kızım iyileşemedi hala.kuzucuklarıma pasta falan yapmak istiyorum ama yemeği bile çok zor yapıyorum.dünden biber dolması vardı.yanına mercimek çorbası yaptım.yorgun luga o kadar iyi geldiki sıcacık.yarın için kızım hamburger istedi onu yapacam.belki yiyemez ama canı istemiş yapmasam ölürüminsalah yiyebilir.
Yok yiyordu da doktor gelişmeleri takip ediyor kesin bi tedavi yok ya önceden doktor sebze diye özellikle belirtmiyordu. Evet 12 yaşında bitecek diyor kaldı 3 yılÖnceden sebze yiyemiyor muydu? Bak çok şükür sebze de yiyebilecekmis. Bir kaç sene sonra Allah'ın izniyle her şeyi yiyecek
Aaaa enteresan ezine tuzlu ama labne mi yazmak istedin acaba? Yoksa gerçekten ezineyle tatlı oluyor mu?Mercimek çorbası ve fırında norveç somonu vardı bizde de. Yalnız bir tatlı yaptım, armutlu süper oldu.
Armutları ikiye böldüm, içini oydum biraz. Borcamda düz durabilsinler diye dış tarafından ince bir dilim kestim. Sonra içlerine biraz ezine peyniri ve tavada kavurduğum cevizleri doldurdum. Üzerlerine 1 tatlı kaşığı esmer şeker erittiğim suyu gezdirdim 200 derecede yarım saat pişirdim. Deneysel mutfak ehehe ama enfes oldu.
Valla ya gene ayni dert bu yüzden yataktan çıkmak istemiyomGünaydın kızlar. Her zamanki gibi ne yapsam diye düşünüyorum.
Çorba olarak domates çorbası yapacağım. Gerisi yok
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
@-Artemi
pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
Afiyet olsunGünaydın ben bugün şehriye çorbası köfte ve patates yapicam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?