Önceden sebze yiyemiyor muydu? Bak çok şükür sebze de yiyebilecekmis. Bir kaç sene sonra Allah'ın izniyle her şeyi yiyecek

Çok geçmiş olsun canımm

Bizz bugün makarna ve kahvaltılık yedik ... uyumak istiyorum ya hepp süreklı uyumak cok uyudugum için de hiç açılmıyor gözüm daha beter uyku basıyor valla resmen çuval gibi sürüklüyorm kendimi. acil markete gitmemiz lazımdı bügün heryerin elektiriği kesikti. Yarın akşama kaldı. Evdede hiçbişiy yok napsam bilemedim yarina..

Mercimek çorbası ve fırında norveç somonu vardı bizde de. Yalnız bir tatlı yaptım, armutlu süper oldu.

Armutları ikiye böldüm, içini oydum biraz. Borcamda düz durabilsinler diye dış tarafından ince bir dilim kestim. Sonra içlerine biraz ezine peyniri ve tavada kavurduğum cevizleri doldurdum. Üzerlerine 1 tatlı kaşığı esmer şeker erittiğim suyu gezdirdim 200 derecede yarım saat pişirdim. Deneysel mutfak ehehe ama enfes oldu.

Önceden sebze yiyemiyor muydu? Bak çok şükür sebze de yiyebilecekmis. Bir kaç sene sonra Allah'ın izniyle her şeyi yiyecek
Yok yiyordu da doktor gelişmeleri takip ediyor kesin bi tedavi yok ya önceden doktor sebze diye özellikle belirtmiyordu. Evet 12 yaşında bitecek diyor kaldı 3 yıl

Aaaa enteresan ezine tuzlu ama labne mi yazmak istedin acaba? Yoksa gerçekten ezineyle tatlı oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…