- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.201
Kuymak varmış daha ne olsun canımBen de bu akşam yaptım kuymak. Peynir ne kullanıyorsun. Ben kurut koyuyorum
Kuymağı ocağa koyup namaza gittim. Ocak sönmüş dibi tutmamış. Tekrar pişirdim. O pişerken çiğ köfte yedik. Bizim menü biraz değişikti bu akşam.
Gec oldu ama bubsaate dek elektrik yoktu 13 14 saat istanbulunn gobegnde
Dugun corbasi
Ispanak
Spagetti
Fasulye tursu kavurma
Patates salatasi var bu aksama hepinize afiyet olsn
Kuymak varmış daha ne olsun canım
Kız sen niye uyumuyonİyi geceler kızlar yine gece yemek yapan ben karşınızdayım
Tavuklu pilav ve kuru fasulye yaptım yarın için ya rabbi şükür
Evet senin menun neymiski bakimm ya ben corba ve ispanagi dun yaptim digerlerinu de bugun misafirim vardi ondan aksama kalanlar ek oldu iste ..Senin menü de benim ki kadar ilginç olmuşsende mi karadenizlisin.
Evet senin menun neymiski bakimm ya ben corba ve ispanagi dun yaptim digerlerinu de bugun misafirim vardi ondan aksama kalanlar ek oldu iste ..
Yemek yapmadan kafam rahat etmiyor canım eşim ben eve gelmeden işe gidiyor akşam anca şimdi uyurum zombi gibi oldum zatenKız sen niye uyumuyon
Amaaa biriniz gidince diğeriniz mi geliyor?Yemek yapmadan kafam rahat etmiyor canım eşim ben eve gelmeden işe gidiyor akşam anca şimdi uyurum zombi gibi oldum zaten
He canım ben öğlenciyim akşam 6 buçukta evde oluyorum eşim gece çalıştığı zamanlar 5 buçukta gidiyor akşam yani ben onu görmüyorum diğer sabah geliyorAmaaa biriniz gidince diğeriniz mi geliyor?
Yağmurdan fırtınadan dolayı mı gittiGec oldu ama bubsaate dek elektrik yoktu 13 14 saat istanbulunn gobegnde
Dugun corbasi
Ispanak
Spagetti
Fasulye tursu kavurma
Patates salatasi var bu aksama hepinize afiyet olsn
Inşallah düzene girer çalışma saatleriniz. Yanlış anlama sakın ama böyle de çok hassas olur insan. Canım dese küfür ediyor sanırsın.He canım ben öğlenciyim akşam 6 buçukta evde oluyorum eşim gece çalıştığı zamanlar 5 buçukta gidiyor akşam yani ben onu görmüyorum diğer sabah geliyor
Yok gulum ya kablo arizasi deyip durdular onca saat mahrumiyet bolgesindeyiz sanki istanbulun gobegi guyaaa her sene ayni 3 5 gun tum gun gece elektriksiz kaliyoruz yuz kere sikayet kaydi olusturduk bi degisim yok .. heptw kisin en soguk gunlerinde oluyor biktm inan ki cock var bide tek olsam neyse hadi dicem ...Yağmurdan fırtınadan dolayı mı gitti
İnşaAllah canmYarından önce sana da enerji olur
4 5 gün müYok gulum ya kablo arizasi deyip durdular onca saat mahrumiyet bolgesindeyiz sanki istanbulun gobegi guyaaa her sene ayni 3 5 gun tum gun gece elektriksiz kaliyoruz yuz kere sikayet kaydi olusturduk bi degisim yok .. heptw kisin en soguk gunlerinde oluyor biktm inan ki cock var bide tek olsam neyse hadi dicem ...
Annene git istersen dedi esim aksam alirim dedi ama ariyorum 4 te gelcek diyolar gttgme degmez gitmiyim diyosun 4 te gelmiyo 6 diuolar gelmiyo 8 diyolar buna da sinir oluyorm bastan aksam 8 9 da gelcek deseler ona gore bakar insan basinin caresine... bak sinirlendm gene
Dun gece de bugun icin misafir davrt etmstm yapamadm hic planladklarimi da Allah tan yabanci degllerdi birlikte ne varsa onlari yaptik yedik
Cıktı canım. Çok şükür iyiFeslegen Kokulu Nane kizinin alcisi ckmismiydi cnm ya soramadim
Gitti güzelim diyetBugün resmen günaha davet gibi oldu ya. Dolapta az az sebzelerim vardı patlıcan, biber, kabak. Onları kızarttım aldım borcama. Üzerine biraz ezine peyniri (canım ezine, her şeye mi yakışırsın) ve biraz taze kekik... harmanladım doldurdum bunları taze ekmeğin arasına. Ay bir güzel oldu, ne zamandır beyaz ekmek tüketmiyorduk özlemişiz.
Afiyet olsun canım. Ellerine sağlıkKuru fasulye
Pilav
Kaşık salata
Turşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?