- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.241
Hiç bi fikrim yok henüz pratik bişeler yaparm diye düşünüyorum misafirm gelckHerkese merhaba
Fikrimi değiştirmeden hemen yazayım. Yeşil mercimek yemeği yapacağım inşallah. Sizde yemekte ne var?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
-BERCESTE
N Nurca55
Herkese merhaba
Fikrimi değiştirmeden hemen yazayım. Yeşil mercimek yemeği yapacağım inşallah. Sizde yemekte ne var?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
-BERCESTE
N Nurca55
İkimiz de yorgun olduğumuzdan kavga edecek zamanımız kalmıyor canım :) şaka bir yana yok canım eşimi tanıyorum ya idare ediyoruz birbirimiziInşallah düzene girer çalışma saatleriniz. Yanlış anlama sakın ama böyle de çok hassas olur insan. Canım dese küfür ediyor sanırsın.
Bende yeşil mercimek yemeği yaptım cnm. Dünden karnıyarık kaldı. Birde havuçlu bisküvili pasta yaptım.:))Herkese merhaba
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
-BERCESTE
N Nurca55
İyi kuzum gaz sorunumuz var biraz damlayla çıkarıyorPiremsessss nasıl
Kimyon demle iç canım sen iyi gelirİyi kuzum gaz sorunumuz var biraz damlayla çıkarıyor
Senin kızlar nasıl küçük hanım yürüyor mu
İçiyorum canım normalde çıkarıyor ama rahatlamıyor damlayı verince 10 defa çıkarıyor neresinde biriktiriyorsaKimyon demle iç canım sen iyi gelir
Tam bir atom karınca yürümek ne demek düz duvara tırmanıyor
Ayyyy bio ile başlayan damla mı bizi mahvetmişti hiç işe yaramadı en güzel kimyon demliyordum kendime kızıma da bir çay kaşığı veriyordum,,, bol tırtlı günler canımİçiyorum canım normalde çıkarıyor ama rahatlamıyor damlayı verince 10 defa çıkarıyor neresinde biriktiriyorsa
Yaa aşkım benim
Canım ben normal köfte gibi yapıyorum porsiyonu biraz büyük alıyorum ortaya da delik açıyorum çok küçülmüyorKizlar evde hamburger yapicam yarin ekmegi hazir aldim da sadece koftesini normal kofte tarifo gbi mi yapiyosunuz yapan varsa yazarsa sevinirim
Sagol cnmAyyyy bio ile başlayan damla mı bizi mahvetmişti hiç işe yaramadı en güzel kimyon demliyordum kendime kızıma da bir çay kaşığı veriyordum,,, bol tırtlı günler canım
Canım ben normal köfte gibi yapıyorum porsiyonu biraz büyük alıyorum ortaya da delik açıyorum çok küçülmüyor
Biraz gec oldu ama afiyet olsun canım.Kızımla kendime patates yahnisi ve pilav+salata yapacagım.
Oglumla eşime fischtäbchen ve kızartma. :)
Teşekkür ederim canım.Ayri ayribgunlerde oluyor ama dun 13 14 saat yoktu tum gun boyu ...
Gecms olsun cnm kizin icin
Dunden yemeklerim var yeni biseu yapmayacagim
Kaynanam be annesi gelecekler
Yüzük çorbası
Tavuk köfte
Bulgur pilavı
Zeytinyağlı portakallı kereviz
Mor lahana salatası
Turşu
Yoğurt
Gelin pastası
Kızlar dün nasıl geçti?Hiç bi fikrim yok henüz pratik bişeler yaparm diye düşünüyorum misafirm gelck
Sadece bi çorba
Veya sebzeli bulgur pilavı gibi
Ne yaptın yemeğe bacım?Henüz fikrim yok az bi çorba kaldı kıza yedircem akşama ne yapsam bilmiyom hiç yemek yapasım yok
Nohut
Pilav
Turşu ☺
Bıgünkü menü
Süzme mercimek çorbası
Zeytinyağlı pırasa
Belkii makarna da yaparım
Cevizli kek
Çorba ve yemek tamam
kuru fasulye
etli pilav var bugün
Kızlar geç oldu ama yine de yazayım. Hepinizin ellerine sağlık. Hepinize afiyet olsunBende yeşil mercimek yemeği yaptım cnm. Dünden karnıyarık kaldı. Birde havuçlu bisküvili pasta yaptım.:))
Pirincle de yapabilirsin cnmGünaydın kızlar
Cumamız mübarek olsun.
Ne çabuk cuma oldu yaaa, günler geçmiyor sanki maraton koşusu yapıyor.
Sabah sabah kızımın beslenmesine kek yaptım. Akşama ne yapacağıma daha karar vermedim. Sulu köfte yapmak istiyorum ama kısırlık bulgur kalmamış. Irmikle yapsam olur mu acaba?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
-BERCESTE
N Nurca55
Pirinc hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim canım. Size de afiyet olsunPirincle de yapabilirsin cnm
Bende tarhana corbasi ve hamburger menu yapacagm insallah
Ben en cok pirincle sever yaparim cnm sana da afiyet olsn sagolPirinc hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim canım. Size de afiyet olsun
Canım ben normal köfte gibi yapıyorum. Tabi gerçeğine uymuyorKizlar evde hamburger yapicam yarin ekmegi hazir aldim da sadece koftesini normal kofte tarifo gbi mi yapiyosunuz yapan varsa yazarsa sevinirim
Bende Feslegen niye yazmıyor dedim.yazmışsın ama bildirim gelmemişGünaydın kızlar
Cumamız mübarek olsun.
Ne çabuk cuma oldu yaaa, günler geçmiyor sanki maraton koşusu yapıyor.
Sabah sabah kızımın beslenmesine kek yaptım. Akşama ne yapacağıma daha karar vermedim. Sulu köfte yapmak istiyorum ama kısırlık bulgur kalmamış. Irmikle yapsam olur mu acaba?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
-BERCESTE
N Nurca55
Niye gelmedi acabaBende Feslegen niye yazmıyor dedim.yazmışsın ama bildirim gelmemişöģle ne yeşil fasülye var.akşama da tavuklu şehriye çorba ve domates soslu patates kızartması düşünüyorum. Ş cezeryeyide bi yapsam.havuçlarim cüruyecek.gidip ceviz Kıratım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?