- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.621
Hiç şüphem yok canım şimdiden nasıl dinliyor ağzını oynatıyor görsen...
maşallah.:)
büyüsün de başlar dirdir etmeye
Bende beğendimbende yapıyorum çok lezzetli:)
Oyyyyyyy ağzını yidiğiiiiiiiiiiiimmmmm5
Hiç şüphem yok canım şimdiden nasıl dinliyor ağzını oynatıyor görsen
Yasaaa ben sana demiştim beğenir mi enişte beyyyy diyeeeBen öğlen mantarlı tavuklu makarna yaptım.önceki yaptığımda kremalı yapmıştım çok güzel olmuştu. Bu sefer Beşamel soslu yaptım güzel olmadı.eşim yemediAllahtan dünden çiğ köfte vardı onu yedi.akşam arkadaşım yemeğe çağırdı ama eşim yinede aparatif bişeler yap yerim dedi.öf çocuklarda bitirmez bi tencere yapmıştım. Akşama kolay ne yapsam.
ya biliyormusun çocuklar hiç oyuncaklari değer vermiyorBu gün biraz temizlik yapıyorum
Kızımın odasına girdim oynamadığı oyuncakları ayırcm vs kilere el atcm
Doğacak kızım için ablasının kıyafetleri çıkarcam ayrıştrcm bakalım nelere ihtiyaç var
Tabi halim yeterseyemekte makarna yaparım artk
Öncekini yemişti ama öf .sinir oluyom ya o diyorki ekmeğe çokokrem sur.o diyorki bana ćorba yap.çığlık atasım geldi ya . Yemekler hep çöpe oh ne ala.böyle israf olurmu.kız tutturmus kek yap.pasta börek yiyim hiç yemek yemeyim diyor.valla tencereye soğanı dogradim yağla kavurdum. Bir şişe domates konservesini boşalttım biraz salća biraz sarımsak pişiyor. Dahada bişe yapamam.sözde yemeğe davetliyiz. Yap babam yemek yap.Yasaaa ben sana demiştim beğenir mi enişte beyyyy diyeee
Benimde bazılarını saklamam lazm ama önce bi kilere el atmam yer açmam lazmya biliyormusun çocuklar hiç oyuncaklari değer vermiyor
bende oyuncaklari ayıklamaya koydum..
üç bölümü ayırdım.
legolar
kahvelik yemeklik oyunlari
peluşlar bebekler.:)
legolari kaldirdim...
bakalım nolacak diyorum.
hiç oynamiyor ki hep çizim yapıyor kitabi karalaliyor.
bi dene nasıl olcak legolari bi süre sakladim.. :)
Aynen katılıyorumBinden mantı alıp pisircem kızlar. Çok lezzetli oluyor
Belli miydi tayinin çıkacağıIyi günler kızlar dün şehriye çorbası ve tavuk yapmıştım
Bugün kalan çorba var bir de kıyma kavururum,hastane işlerim vardı önümüzdeki 2 hafta çok yazamayabilirim başka bir şehre atandım ev falan tutulacak evrak işleri falan derken baya bir yoğun geçecek
Kolay gelsin canım.Bu gün biraz temizlik yapıyorum
Kızımın odasına girdim oynamadığı oyuncakları ayırcm vs kilere el atcm
Doğacak kızım için ablasının kıyafetleri çıkarcam ayrıştrcm bakalım nelere ihtiyaç var
Tabi halim yeterseyemekte makarna yaparım artk
Böyle hiçbir şey yapmayacaksın anlasınlar o zamanÖncekini yemişti ama öf .sinir oluyom ya o diyorki ekmeğe çokokrem sur.o diyorki bana ćorba yap.çığlık atasım geldi ya . Yemekler hep çöpe oh ne ala.böyle israf olurmu.kız tutturmus kek yap.pasta börek yiyim hiç yemek yemeyim diyor.valla tencereye soğanı dogradim yağla kavurdum. Bir şişe domates konservesini boşalttım biraz salća biraz sarımsak pişiyor. Dahada bişe yapamam.sözde yemeğe davetliyiz. Yap babam yemek yap.
Binden mantı alıp pisircem kızlar. Çok lezzetli oluyor
Ooo afiyet olsunHiiiBenim Köfte Pilav İşi de yattı..Bizimki aradı kayınvaldemlere gidiyoruz akşam.
Mutfağı temizledikten sonra yemek yapmak istemiyorum ben deBende mutfak temizliği yapıyorum.. temizlediğim mutfakta yemek yapıp batıramam tekrarneyseki dünden kalanlar var onlarla idare ederiz artık
Afiyet olsun canım.Kıymalı makarna yapmaya karar verdim yanına da salata ayran
Maşallah sen de şeflik var biraz galibaDomates çorbası yapmıştım o duruyor. Köfte kızartayım diyorum. Patlıcan közlemiştim, yanına da onu biraz tereyağı ve kaşar peyniriyle kavurup sıcak sıcak getiricem.
Sütlaç yapıverdim pencerenin önüne dizdimEki Görüntüle 2577425
[/QUOTE]Belli miydi tayinin çıkacağıHiç bahsetmemistin. Eşin ne olacak peki?
Kolay gelsin canım.
Böyle hiçbir şey yapmayacaksın anlasınlar o zaman
Ama ana ciğeri işte
Ooo afiyet olsun
Mutfağı temizledikten sonra yemek yapmak istemiyorum ben de
Afiyet olsun canım.
Maşallah sen de şeflik var biraz galiba
Ellerine sağlık canım.
Eveeet en sevdiğim karne günü bugün biraz tatil iyi gelecek :)Cumamız mübarek olsun hanımlar. Bugün karne günü.
Sabah menemen yaptım kahvaltıya. Dünden kemikli et ve pilav var. Yanına da tarhana çorbası yaparım.
Eee siz ne yapıyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
@-Artemis
pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
-BERCESTE
N Nurca55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?