- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.641
Maşallah sen de şeflik var biraz galiba
Benimde 5ay oldu daha gitmedimEveeet en sevdiğim karne günü bugün biraz tatil iyi gelecek :)
Bugün yemek derdi yok dışarda yiyeceğiz:)
Yemek yerine çamaşır ve toparlanmaya başlayacağım anneme gideceğim :) 6 ay sonra
Hayırlı cumalar cnm.. nihayet geldi karne günü de dinlenebileceğim biraz..:) yemekte aklımda birşey yok henüz evi temizlemem gerek önce sonra bakacağım artık hızlı ne olursa artık..Cumamız mübarek olsun hanımlar. Bugün karne günü.
Sabah menemen yaptım kahvaltıya. Dünden kemikli et ve pilav var. Yanına da tarhana çorbası yaparım.
Eee siz ne yapıyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Domates tavası nasıl oluyorDünden makarna ve domates tavası var.akşama doğru ne yaparım bilmem.sabahtan beri temizlik yaptım. Dinlenme vakti
Dünkü msjmda yazmıştım. Et tavuk varsa katılır yoksa soğan kavrulur.yağ salća sarımsak. Bi kavanoz domates konservesini boşalt.biraz pissin bu kadarcik. Üstünede karabiber muhtesemDomates tavası nasıl oluyor
Allah kavuştursun o zaman canım.Eveeet en sevdiğim karne günü bugün biraz tatil iyi gelecek :)
Bugün yemek derdi yok dışarda yiyeceğiz:)
Yemek yerine çamaşır ve toparlanmaya başlayacağım anneme gideceğim :) 6 ay sonra
Benim de evi temizlemem lazım.Hayırlı cumalar cnm.. nihayet geldi karne günü de dinlenebileceğim biraz..:) yemekte aklımda birşey yok henüz evi temizlemem gerek önce sonra bakacağım artık hızlı ne olursa artık..
Oooo afiyet olsun kızTantuni ayran yapıyorum akşama
Sağol kız gel birlikte olsunBenim de evi temizlemem lazım.
Bu arada öğretmen misin canım?
Oooo afiyet olsun kız
Ayran ve iceteaKemik sulu pirinç çorbası
Et döner
Patates kızartması
Domates sos
Ayran
İcetea
Ayran ben ve küçük kızıma icetea büyük kızımaAyran ve icetea
Şaka yaptım canım. Afiyet olsun.Ayran ben ve küçük kızıma icetea büyük kızıma
Yok kız etiketledim. Sana gelmedi mi bildirimBugün etiketlenmemisim dunden yemegim var diye hissettin zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?