- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.961
Canım cekyo kiz elimde o var azar azar yiyom esimde kızıyo ama neydimAman yeme miden rahatsız olur.
Yess yeni yemek yapmaynca yazmjyorm buraya da habern olsn hergn etiketliyosunya donus yaomiyo gbi dusunme .. elmalar var curuyecek usenmeyip elmali kurabiye yapdam ne guzel olurduİki gün yemek derdin yok o zaman
Hımmm.. bencede olur valla.. sağol cnm:
Ellerine sağlık canım. Yanına kısır gibi bir şey yap, yanında da çay
Mis gibi olur.
Estağfurullah hiç öyle düşünmedimYess yeni yemek yapmaynca yazmjyorm buraya da habern olsn hergn etiketliyosunya donus yaomiyo gbi dusunme .. elmalar var curuyecek usenmeyip elmali kurabiye yapdam ne guzel olurdu
Ye tatlıyı getir Hakkıyı olayına uymamış senin paşaCanım cekyo kiz elimde o var azar azar yiyom esimde kızıyo ama neydimicerdeki duruyo mu
Hamilelik ters tepti bende vallaYe tatlıyı getir Hakkıyı olayına uymamış senin paşa
Teşekkür ederim canım. HoşgeldinWaayyy bu nasil bi topismis boyle cok begendimhayirli olsun
Su bdvde malum.konudan dolayi sarj 12 ye dustu bileeedolsun ilk buraya ugrucam ,gorusuruz tatlim
Vayyy ellerine sağlık canımKıymalı siron, domates çorbası ve yeşillik, turp vs :)
Teşekkürler canım, gözden kaçırdım sen buldun mu menüyü :)Vayyy ellerine sağlık canım
Evet canım yazlık yer.bugün evi tuttuk. Hayırlı olur inşallahOrada annemlerin yazlığı var bizde sürekli oraya gidiyoruz.. Silifke tarafında onlar çok güzel bir yer.
Sağol canım benim 9 sularında filan nasipse afiyet olacakMenü şahane
Afiyet şifa olsun canım
Amaan bosver kazenle mune konuya el atti hic gitmeTeşekkür ederim canım. Hoşgeldin
Hangi konu kız?
Her gün yaptığımız yemekleri yazıyoruz. Tarif soruyoruz, fikir alış verişi yapıyoruz, sohbet ediyoruzAmaan bosver kazenle mune konuya el atti hic gitme
Bu topigin isleyisi nasil kuzum banada anlatirmisin acaba ?
Mercimek çorbası ve makarna yaptım. Evde malzeme kalmadı yaaa, sebze falan da hak getire. Bulmak mümkün olmuyor.Teşekkürler canım, gözden kaçırdım sen buldun mu menüyü :)
Çabuk hallolmuş ne güzelEvet canım yazlık yer.bugün evi tuttuk. Hayırlı olur inşallah
SüpeeeerHer gün yaptığımız yemekleri yazıyoruz. Tarif soruyoruz, fikir alış verişi yapıyoruz, sohbet ediyoruz
Bende yarn yapicam insallah az evvel elmali ic harci hazirladim sen hangi tarifw gore yaptinYazamya fırsat olmadi.bugun menüde mantar sote.yuzuk çorbası var.birde canım Elmalı kurabiye istedi ondan yaptım bugün.kurabiye çok seviyorum ama herzaman tuturamiyorum.bugun ki güzel oldu valla.birde süt geldi onu fln kaynattim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?