Ay etiketi geç gördüm canım valla bulantısı fazlaysa ne yerse yesin bulanır. Sadece mercimek çorbası,kuru bakliyat yapma gazda sıkıntı verir kendine. Onun dışında ekşi tuzlu şeyler daha rahat ettirir
Eşim dedi ki kahvaltıya çağır. Yemek yiyemez ama kahvaltı yer. Bana da mantıklı geldi.

Kuzenine sor canım benim neyi yiyebilir neyi tolere eder? Topiğine geç uğratabildim canım hem çalışıyorum hem de Negom görev verdi biliyorsun....

Kuzenine sor canım benim neyi yiyebilir neyi tolere eder? Topiğine geç uğratabildim canım hem çalışıyorum hem de Negom görev verdi biliyorsun....
Allah yardımcın olsun onca yolu her gün iki sefer o yolu çekiyorsun. Kuzenim hiçbir şey yiyemedigini söylüyor.

Allah yardımcın olsun onca yolu her gün iki sefer o yolu çekiyorsun. Kuzenim hiçbir şey yiyemedigini söylüyor.
O zaman onu rahatsız eden kokuları sor. Atıyorum kimi tavuk kokusu kaldıramaz mesela o peynir Ekmek yer siz de onu rahatsız etmeyen şeyler yersiniz yapacak bi şey yok

Eşim dedi ki kahvaltıya çağır. Yemek yiyemez ama kahvaltı yer. Bana da mantıklı geldi.
Eşine hamileler ne yer konusunda tecrübe kazandırmışsın cnm çok mantıklı patateste haşlarsın yada fırına sürebilirsin.. benim mideme patates iyi gelir o yüzden bu kadar ısrarcıyım patateste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…