- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.921
Bu saate kadar yoksa makarna yap gitsin.Dün tantuni yaptm
Bu gün daha hiç bişe yapmadm aklımda bişeyde yok
Afiyet olsun canım. Menemen çay yeter ne olacakÖğlen musafirlikteydim kısır yedim akşama dondurucudan kabak çıkarırım galiba geç gidersem de bı menemen yeter bize
Onun şerefine mükellef bir sofra kur kendine kızAdam olmadığı için sade bir kısır yapcam
Dayanamayacağını biliyordumKızlarr kaynanadayım ya bugün yemeği ben yaptım bayıla bayıla yediler
Ciğer tantuni
Soğan salatası
Ayran
Turşuu
Ahahhhhhhh kız dayanamam tabi kiiiiiiiiiDayanamayacağını biliyordum
Ellerine sağlık canım.
Niye susayım kız, bütün dünya duysunAhahhhhhhh kız dayanamam tabi kiiiiiiiii
Evi süpğrdüm
Sildim
Çamaşır astım
Katladım
Yemek yaptım çok hamarat gelinimmm yaaaa
Duysun kızzxxx benden iyi gelin mi varrrrNiye susayım kız, bütün dünya duysun
Köfteciye gidecez ikna ettimBu saate kadar yoksa makarna yap gitsin.
İyi eğlenceler o zaman canımKöfteciye gidecez ikna ettimOrdanda markete eksileri almaya
Geçmiş olsun canım. Ihlamur, mandalina, portakal tavkiyesi de yap. Salgın çok inatçı.Burnum akıyor çok ya, üşütmüşüm herhalde. Bütün tavuk aldırdım onu haşlıyorum, suyuna çorba yapacağım. Başka da bir şey yiyemem herhalde.
Eşim dedi ki kahvaltıya çağır. Yemek yiyemez ama kahvaltı yer. Bana da mantıklı geldi.Ay etiketi geç gördüm canım valla bulantısı fazlaysa ne yerse yesin bulanır. Sadece mercimek çorbası,kuru bakliyat yapma gazda sıkıntı verir kendine. Onun dışında ekşi tuzlu şeyler daha rahat ettirir
İyi eğlenceler o zaman canım
Geçmiş olsun canım. Ihlamur, mandalina, portakal tavkiyesi de yap. Salgın çok inatçı.
Kuzenine sor canım benim neyi yiyebilir neyi tolere eder? Topiğine geç uğratabildim canım hem çalışıyorum hem de Negom görev verdi biliyorsun....Günaydın herkese
Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Kuzenim el öpmeye geldi, yemeğe almak istiyorum ama hamile olduğu için hiçbir şey yiyemiyor. Bildiğiniz midesini rahatsız etmeyecek bir yemek var mı?
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Allah yardımcın olsun onca yolu her gün iki sefer o yolu çekiyorsun. Kuzenim hiçbir şey yiyemedigini söylüyor.Kuzenine sor canım benim neyi yiyebilir neyi tolere eder? Topiğine geç uğratabildim canım hem çalışıyorum hem de Negom görev verdi biliyorsun....
O zaman onu rahatsız eden kokuları sor. Atıyorum kimi tavuk kokusu kaldıramaz mesela o peynir Ekmek yer siz de onu rahatsız etmeyen şeyler yersiniz yapacak bi şey yokAllah yardımcın olsun onca yolu her gün iki sefer o yolu çekiyorsun. Kuzenim hiçbir şey yiyemedigini söylüyor.
Kahvaltı daha mantıklı olacak sankiO zaman onu rahatsız eden kokuları sor. Atıyorum kimi tavuk kokusu kaldıramaz mesela o peynir Ekmek yer siz de onu rahatsız etmeyen şeyler yersiniz yapacak bi şey yok
Aklıma geldi ama damat bey de gelecekse akşam uygun düşmez bi de sucuk kokusundan filan da rahatsız oluyor mu bi sor canımKahvaltı daha mantıklı olacak sanki
Damat yok. Sucuk degil de menemen börek falan yaparım. Sucuk normal insanı da rahatsız ediyor.Aklıma geldi ama damat bey de gelecekse akşam uygun düşmez bi de sucuk kokusundan filan da rahatsız oluyor mu bi sor canım
Eşine hamileler ne yer konusunda tecrübe kazandırmışsın cnmEşim dedi ki kahvaltıya çağır. Yemek yiyemez ama kahvaltı yer. Bana da mantıklı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?