- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.341
Bugünkü menü değişik olmuşben simdi bi kısır yapicam aksama kremali mantar pilav yapicam canım
Eee nasıl geçti? Bulabildin mi arap yemeği?Dünkü misafirlerden kalma börek, kısır ve kek var. Oğlum için de bugün şnitzel yaptık
Teşekkür ederim canım. Yaparsan da kendine yap sadeceEline sağlık canmFeslegen Kokulu Nane
Hiç bişe yok aklımda eş kişisi arkdaşyla buluşmaya gitti
Bnmde içimden hiçbişe yapmak gelmiyo
Ellerine sağlık canım, afiyet olsunDünden nohut pilav var. Yanına köy tavuğu Atcam piscek. Yanına buzluktan koz biber çıkartıp yogurtlarim
Mercimek çorbası eksi lahana yaptkKızlar herkese selamlar. Alışverişe gittim, geldim, yerleştirdim, yemeğimi de yaptım o yüzden yazamadım. Biber dolması ve erişte yaptım. Siz neler yaptınız?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
@Evlatt Kokusu
Bulamadım canım... adam herşeyi bayılarak yedi üniversiteyi Türkiye de okumuş zaten kadın da kısırı beğendi....Bugünkü menü değişik olmuş
Kolay gelsin canım.
Eee nasıl geçti? Bulabildin mi arap yemeği?
Teşekkür ederim canım. Yaparsan da kendine yap sadece
Ellerine sağlık canım, afiyet olsun
Hayırlı olsun canım.Ben bugün annemlerdeyim dayimlarda gelecek ve balık yiyeceğiz yanına da ben sütlü Nuriye yapacağım..
Kızlar buradaki labne yarışmasına katıldım
Afiyet olsn dun aksam bende sekerli eriste yapmistim .Kızlar herkese selamlar. Alışverişe gittim, geldim, yerleştirdim, yemeğimi de yaptım o yüzden yazamadım. Biber dolması ve erişte yaptım. Siz neler yaptınız?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
@Evlatt Kokusu
Ne güzel yapmışsın.Bulamadım canım... adam herşeyi bayılarak yedi üniversiteyi Türkiye de okumuş zaten kadın da kısırı beğendi....
Allah seni inandirsin eristeyi yaparken sen geldin aklımaAfiyet olsn dun aksam bende sekerli eriste yapmistim .
Az evvel biz de kizi parka goturup geldik gelirkende tavuk aldim tavuklu pilav yapacagm ayran ve havuc salatasi da yaparim yanina oh karar vermek ve evde malzrme varken yapmaktan hic korkmuyorum ... zor kisimlar onlar
Ekşi lahana ne canımMercimek çorbası eksi lahana yaptk
Yaa cok mutlu oldm aklina gelmene ... evett sekerli harika denedinmiAllah seni inandirsin eristeyi yaparken sen geldin aklıma
Dedim ki çay bunu şekerli yapıyordu
Yok canım denemedim, tam tuz atarken geldi aklımaYaa cok mutlu oldm aklina gelmene ... evett sekerli harika denedinmi
Normalde makarna gibi yapıyordum ama çok bekletmeden. Eşimin annesi göndermiş, makineyle tel şehriye gibi kesmiş. O yüzden pilav gibi kavurup suyunu çekmesini bekledim canım. Öyle daha güzel oldu. Yapışmadı da.Sen nasil yapiyosun
Anladm sennki cok ince kesilmis zaten baska turlu olmasi zor olurmus bu seklde pilav gbi yapman dha iyi olmus ama dene bi yaa hem habirw pilav makarna dan sikiliyor insan ... hasla suz sonra tereyagini erit uzerine eristeyi dok ustune de toz seker gozkarari sicagiyla yiyin cocuklar hele bayilacakNormalde makarna gibi yapıyordum ama çok bekletmeden. Eşimin annesi göndermiş, makineyle tel şehriye gibi kesmiş. O yüzden pilav gibi kavurup suyunu çekmesini bekledim canım. Öyle daha güzel oldu. Yapışmadı da.
Teşekkür ederim şimdilik sadece ismini bellirledik bakalım sonraisnda ne olacak ilk kez katılıyorum..Hayırlı olsun canım.
Bildiğin lahana canim tursu gibi vuruyon bulgurla yapiyosun icine istersen kemikli et atiyon muthis bise oluyo. Annem iyi cok şükür canım kan fa bisey cikmadi ama emar istemişti dr bidaki haftaya ctesi ona girecek sonuca göre diyecem dediEkşi lahana ne canım
Bu arada annen nasıl oldu? Ne dedi doktorlar?
Ekmek arası köfte al dedimTeşekkür ederim canım. Yaparsan da kendine yap sadece
Bugün bizde de dolma ve lahana sarması vardıKızlar herkese selamlar. Alışverişe gittim, geldim, yerleştirdim, yemeğimi de yaptım o yüzden yazamadım. Biber dolması ve erişte yaptım. Siz neler yaptınız?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
@Evlatt Kokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?