Bugün çok fena temizlik yaptım. Akşama kadar yemek aklıma gelmedi ama iş bitip acıkınca ne yapsam derdi başladı geçen sefer kuru bamyayı fazla haşlayıp buzluğa atmıştım onu çıkartıp pişirdim birde yanına şehriyeli pirinç pilavı yaptım. Turşu ve yoğurtla yedik.

Temizlik yaptığım gün yemek işini eşime havale ediyorum
Sana da helal olsun, o yorgunlukla yemek yapmışsın

İyi aksamlar.çok şükür evime yerleşim. Artık yemek derdim başladı. Dün annem sağolsun dolma sarma yapmıştı. Öğlen bizde yedik.evi yerleştirdik.akşam annemgili bırakacaktık eşim dışarda adana keBAP yiyelim dediyemeğe gitik. Bugün de dünden sarma dolma vardı onu yedik.market alışverişi yaptık.aca ba Yarın yeni mutfaģımda neler döktürsem

Temizlik yaptığım gün yemek işini eşime havale ediyorum
Sana da helal olsun, o yorgunlukla yemek yapmışsın
Teşekkür ederim cnm Bende temizlik günü ya makarna yapıyordum yada dışardan yiyorduk ama bugün cnm sulu bir yemek istedi ondan yaptım..
Hayırlı olsun cnm. Yeni evinizde huzurlu sağlıklı mutlu günleriniz olsun. Döktüreceklerini merakla bekliyoruz

Ellerine sağlık canım.

Hayırlı olsun canım.
Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin.
İçine sindi mi evin? Memnun musun?

Aşçı kaptanimla bugün sebzeciyiz
Pazinin bol soğanla kavurmasini yapacağım ben de...bir de hindi kavurması ...indirimden almıştım bitmedi mübarek...

Akşama mantı var bende öğlen yapacağım inşallah :))

Can kuşum mercimek çorbası ve şnitzel

Aşçı kaptanimla bugün sebzeciyiz
Pazinin bol soğanla kavurmasini yapacağım ben de...bir de hindi kavurması ...indirimden almıştım bitmedi mübarek...
Estağfurullah canım ben kim kaptanlık kim.

Ellerine sağlık canım. Afiyet şifa olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…