Günaydın cnm.. dün misafirim vardı o yüzden haftasonu yorgunlukla başladı. Ama dünden yemeğim kaldı arabaşı ve ıspanak yemeği bugün onları yeriz.

Günaydın canım. Bizim menü kısıtlı ya. Mercimek çorbası ve şnitzel var yine. Bi de büyük oğlumun arkadaşı geldi pasta yaptım ona da ikramlık için. Kahvaltı yapıyorlar şimdi.

Günaydın canım. Bizim menü kısıtlı ya. Mercimek çorbası ve şnitzel var yine. Bi de büyük oğlumun arkadaşı geldi pasta yaptım ona da ikramlık için. Kahvaltı yapıyorlar şimdi.
Afiyet olsun kuzulara.
Aman canım boşver. Biz de döndürüp döndürüp aynı şeyleri yapıyoruz

Günaydın cnm.. dün misafirim vardı o yüzden haftasonu yorgunlukla başladı. Ama dünden yemeğim kaldı arabaşı ve ıspanak yemeği bugün onları yeriz.
Güzelce dinlen canım o zaman. yemeğinin olması da isabet olmuş

Hiç bir fikrim yok belki balık olabilir dün yiyemedik çünkü

Dünkü kaynana menüsü
Güveçte yaprak sarma
Patlıcan yemeği
Yoğurt
Turşu
Benim görürdüm kıymalı patates makarna :))

Selam kizlar bende dun yazamadjm manti actim manti yaptim onu yedik firin sutlac vardi cayin yanina da daha nolsun 3 tabak manti icin 2 saat ugrastim

Bugun kavrulmus kiymam var biraz ne yapsam acaba
Geçen ben yaptım az oldu az oldu derken büyük boy salata kasesi ile çikti gözüm doymadı sanriim

Hiç bir fikrim yok belki balık olabilir dün yiyemedik çünkü

Dünkü kaynana menüsü
Güveçte yaprak sarma
Patlıcan yemeği
Yoğurt
Turşu
Benim görürdüm kıymalı patates makarna :))
Nasıl yani, sonunu tam anlamadım

Canım çok geçmiş olsun. Çok şükür başını bir yere vurmamişsin. Allah korusun eziklik, ağrı var mı? İyi misin şimdi
Başımı vurmadım canım. Bacaklarım ikiye ayrıldı, dün çok fena ağrıyordu bugün biraz daha iyi.

Selam kizlar bende dun yazamadjm manti actim manti yaptim onu yedik firin sutlac vardi cayin yanina da daha nolsun 3 tabak manti icin 2 saat ugrastim

Bugun kavrulmus kiymam var biraz ne yapsam acaba
Ben kıyma kavurdugum zaman çay koyarım, ekmekle yeriz. Çok da lezzetli olur

Bugün oğlumun doğum günü partisi var bu yüzden kolay yemekler seçtim
Fırında tavuk patates
Hazır sebze çorbası
Pilav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…