- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.581
Günaydın cnm.. dün misafirim vardı o yüzden haftasonu yorgunlukla başladı. Ama dünden yemeğim kaldı arabaşı ve ıspanak yemeği bugün onları yeriz.Günaydın kızlar. Nasıl başladı haftasonunuz?
Dün misafirlikten geç geldim. Yemek yapmadım, dünkü fırında tavuk patatesi bugün yapayım dedim. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@morkoltuk
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
Günaydın canım. Bizim menü kısıtlı ya. Mercimek çorbası ve şnitzel var yine. Bi de büyük oğlumun arkadaşı geldi pasta yaptım ona da ikramlık için. Kahvaltı yapıyorlar şimdi.Günaydın kızlar. Nasıl başladı haftasonunuz?
Dün misafirlikten geç geldim. Yemek yapmadım, dünkü fırında tavuk patatesi bugün yapayım dedim. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@morkoltuk
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
Afiyet olsun kuzulara.Günaydın canım. Bizim menü kısıtlı ya. Mercimek çorbası ve şnitzel var yine. Bi de büyük oğlumun arkadaşı geldi pasta yaptım ona da ikramlık için. Kahvaltı yapıyorlar şimdi.
Güzelce dinlen canım o zaman.Günaydın cnm.. dün misafirim vardı o yüzden haftasonu yorgunlukla başladı. Ama dünden yemeğim kaldı arabaşı ve ıspanak yemeği bugün onları yeriz.
Alışabildin mi tatlım?Günaydın kızlar internetim bitti eve de daha bağlanmadı 15 güne falan baglanirmis
Düzenimi kuramadım daha tam internetim gelince aktif olacağım inşallah
Canım çok geçmiş olsun. Çok şükür başını bir yere vurmamişsin. Allah korusun eziklik, ağrı var mı? İyi misin şimdiBanyoda kaydım düştüm, bacağım çok fena
Hiç bir fikrim yok belki balık olabilir dün yiyemedik çünküGünaydın kızlar. Nasıl başladı haftasonunuz?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@morkoltuk
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
Geçen ben yaptım az oldu az oldu derken büyük boy salata kasesi ile çiktiSelam kizlar bende dun yazamadjm manti actim manti yaptim onu yedik firin sutlac vardi cayin yanina dadaha nolsun 3 tabak manti icin 2 saat ugrastim
Bugun kavrulmus kiymam var biraz ne yapsam acaba
Esime tek tek yicez aninda hupletmek yok dedm ama olmadi tabiiGeçen ben yaptım az oldu az oldu derken büyük boy salata kasesi ile çiktigözüm doymadı sanriim
Nasıl yani, sonunu tam anlamadımHiç bir fikrim yok belki balık olabilir dün yiyemedik çünkü
Dünkü kaynana menüsü
Güveçte yaprak sarma
Patlıcan yemeği
Yoğurt
Turşu
Benim görürdüm kıymalı patates makarna :))
Başımı vurmadım canım. Bacaklarım ikiye ayrıldı, dün çok fena ağrıyordu bugün biraz daha iyi.Canım çok geçmiş olsun. Çok şükür başını bir yere vurmamişsin. Allah korusun eziklik, ağrı var mı? İyi misin şimdi
Ben kıyma kavurdugum zaman çay koyarım, ekmekle yeriz. Çok da lezzetli olurSelam kizlar bende dun yazamadjm manti actim manti yaptim onu yedik firin sutlac vardi cayin yanina dadaha nolsun 3 tabak manti icin 2 saat ugrastim
Bugun kavrulmus kiymam var biraz ne yapsam acaba
Bugün oğlumun doğum günü partisi var bu yüzden kolay yemekler seçtimGünaydın kızlar. Nasıl başladı haftasonunuz?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@morkoltuk
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
Sorun kalmadi kizim balik canim istiyor dedi esim de aksama balik soyleriz ozaman dediBen kıyma kavurdugum zaman çay koyarım, ekmekle yeriz. Çok da lezzetli olur
Rabbim hayırlı bereketli ömürler nasip etsin inşallah kuzunaBugün oğlumun doğum günü partisi var bu yüzden kolay yemekler seçtim
Fırında tavuk patates
Hazır sebze çorbası
Pilav
Maşallah yaa demek balık seviyor cimcimeSorun kalmadi kizim balik canim istiyor dedi esim de aksama balik soyleriz ozaman dedi
Valla bakalim isi pek belli olmaz biseyi seviyor diyoruz 2.ye yapinca bakiyosun yemiyo insallah yer ..Maşallah yaa demek balık seviyor cimcime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?