- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.621
O zaman kendine ve bebişine azıcık yap canım. Yemezse paşa keyfi bilirEsim yemezkiadam hem diyette hemde yararli seyleri yemiyo
Öyle yapcam artk canm zaten annemde bende onla birlikte yeriz o yemesinO zaman kendine ve bebişine azıcık yap canım. Yemezse paşa keyfi bilir
Bir bakayım biseyler yaparım artık balimBir çeşit sebze yemeği yap o zaman
Kız kızları nereye bırakacanAyyy bugün çarşıya gidecez alışveriş için kızları evde bırakacam bilmiyorum ne yapsam daha yeni kahvaltıdan kalktık tokken de hiç bir şey yapasım yok
Dışarı çok soğuk küçüğü uyutacam kumsal da başında duracak abla olmak kolay değilllKız kızları nereye bırakacanbende yeni yaptım Kahvaltımı. Çay içiyorum. Ama yemeğim belli .mantar kızartacam. Yanına bulgur pilav yaparım belki
Sağol. Aman dikkat et.market alışverişimiDışarı çok soğuk küçüğü uyutacam kumsal da başında duracak abla olmak kolay değilll
Ohhhh menün de belli ne güzel afiyet olsun
Evet bakliyat deterjan filanSağol. Aman dikkat et.market alışverişimi
Çabucak yap gel kız. Cadın hareketli .aman korkarım ben.kolay gelsinEvet bakliyat deterjan filan
Yok kız bişey olmaz uyursa 2 saate yakın yatıyor zatenÇabucak yap gel kız. Cadın hareketli .aman korkarım ben.kolay gelsin
Dünden kuru fasulye varMutlu pazarlar hanımlar. Dünden yemeğim var. Bundan sonra cumartesi akşamdan yapalım yemekleri pazar tatil olsun hakkaten.
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
Karnabahar vardı onu kızartıcam yoğurtla yeriz yanına patates te kızartırm inşaAllahMutlu pazarlar hanımlar. Dünden yemeğim var. Bundan sonra cumartesi akşamdan yapalım yemekleri pazar tatil olsun hakkaten.
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
Valla alıştım canım da internetim bitti eve internet bağlanması da 15 gün falan sürüyormuşAlışabildin mi tatlım?
Mesleğin ne ki canımValla alıştım canım da internetim bitti eve internet bağlanması da 15 gün falan sürüyormuş
Bu hafta nöbete başlıycam artık nasıl olur bilmiyorum
Fırında daha kolay olur sankiKarnabahar vardı onu kızartıcam yoğurtla yeriz yanına patates te kızartırm inşaAllah
Yada yapasım gelirse fırında kıymalı başemal soslu da yapablrim karnabaharı
Aganin eli tutulmazDünden kuru fasulye var
Haşlanmış patates var gözleme mi yapsam ki
Yanına da ayran, ohhh misDünden biraz şehriye pilavım var yanına köfte patates yapabilirim. :)
Sonuçlar çıktı mı tatlım?Öyle yapcam artk canm zaten annemde bende onla birlikte yeriz o yemesin
Abla bakıyor maşallahAyyy bugün çarşıya gidecez alışveriş için kızları evde bırakacam bilmiyorum ne yapsam daha yeni kahvaltıdan kalktık tokken de hiç bir şey yapasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?