kızlarr ben de 3. aşılalm için dün itibariyle iğnelerime başladım adetimin 4. günü bugün 12 ya da 13. gün aşılalam oluyor genelde
bu sonuncu Allahın hakkı 3 tür
sonra serbest bırakmayı düşünüyorurm hayılrlıs bkaalım
Merhaba arkadaşlar...
Ben de 4 yıllık evliyim ve son 2 yıldır bebek icin ugrasıyoruz esimle...
esimde de cift taraflı varikosel vardı ve bundan 9 ay once ameliyat oldu.test sonuclarına gore bayagı duzelme var.esimin doktorunun dedigine gore bu sekilde normal yolla hamilelik olabilirmis.ama benim doktoruma gore ileri hızlı hareketliligin en az% 40 olması gerekiyormus.esiminki % 15 su anda...
gectigimiz ay ilk asılamamızı yaptırdık..maalesef adet gunumden 7 gun once adet oldum.tam 1 gun surdu ve 2. gun kahverengı seklınde geldi.
suphelendim ve hem idrar hem de sonra kan testi yaptım.fakat negatif cıktı ikisi de..bu sırada tabi psikolojik oldugunu dusundugum tum belırtıleri yasadım.kan testinden sonra inandım olmadıgına ...
ama henuz doktoruma gıtmedım...
adetimin bitiminde 1 hafta sonra ara ara kahverengi lekenmeler yasadım..kullandıgım klomen ve catlatma ıgnesinin etkileri diye dusunuyorum..bayagı bi dengemi bozdu bu asılama
su anda ne yapmam gerektigine karar veremiyorum.2 .asılamayı mı yaptırmalıyım yoksa direkt
tup bebek olayına mı gırmeliyim bilemiyorum...
ya da en iyisi gidişatına bırakmak...
yapılabilecek her türlü şeyi yapıyoruz ama olmayınca olmuyor iste..
benimle benzer durumu yaşayan arkadaşlar varsa paylasabilirler mi?
bende her turlu hormon tahlili rahim filmi yapıldı hersey normal gozukuyor ..her ne kadar asılamada kendımı cok umutlandırmak ıstemesem de umutlanmısım 1 hafta kadar kendıme gelemedim...en kotusu insan zamanla umudunu kaybetmeye başlıyor ...hayırlısı boyleymiş diyerek kendimizi rahatlamaya calısıyoruz...
bir de asılama yaptıran arkadaslar varsa eger yumurtanın catlayıp catlamadıgını gorerek mı asılama yapıyor doktorlar ..benim doktorum ultrasonda bakacagımız aletin ucundaki jel spermleri oldurur o yüzden catlayıp catlamadıgına bakamıyoruz dedi...biraz garip geldi bana...,,