off ooff kızlar... sermuh aylın25 bılge 79 sanırım acıl bı fıkır verın bana .... dun adet gordum bılıyosunuz dunden berı parca parca dusuyo adetımle beraber sumukumsu ama camur gıbı kızlar yanı kanlı akıntı degıll daha katı bısey.. noluyoo anlamadım elım ayagım tıtrıyoo cok acaıp bısey bı gelenler kan pıhtısı dıcem ama hıc bole olmamıstım sız ce nedır bu yrn adetımın 3.gunu dr a gıdıcem sorucam hemen
dr dedikten sonra arştırdım kimyasal gebelik ne diye bu şekilde bir şey aşağıda yazıyor.yani hamile kalmış düşürmüş olabilirisin...
Kimyasal gebelik, biyokimyasal gebelik ve sessiz düşük nedir, ne demektir. Tedavi gerektirir mi, tedavisi nasıldır?
Döllenen yumurtanın sağlıklı bir embriyo gelişimi ile devam etmemesi ve gebeliğin sadece laboratuar tetkikleri ve gebelik testleri ile tespit edilebilmesi sonucu kadınlar bu düşüğü algılayamamaktadır genelde adet gecikmesi sanmaktadırlar.
Fakat aslında düşük yapmaktadırlar. Kimyasal gebelik sessiz düşük olarak da isimlendirilmektedir.
Kimyasal gebelik şüphesi tespit edildiği zaman bazen dış gebelik de sanılmaktadır. Fakat takip sonucunda B HCG oranlarında hızlı bir düşüş görülmektedir. Diğer gebelik sorunlarında olduğu gibi kürtaj veya takip gerektirmez.
Bu içerik kimyasal gebelik, kimyasal gebelik neden olur, kimyasal gebelik nedir, kimyasal gebelik tedavisi, Kımyasal düsük, kimyasal gebelik belirtileri, kimyasal düşükler, kimyasal gebelikte bhcg, kimyasal gebelik nedenleri, kimyasal gebelikten sonra adet, biyokimyasal gebelik nedenleri, kimyasal gebelik sonrası tedavi, bthcg, sessiz düşük, biyokimyasal düşük nedir, biyokimyasal gebelik belirtileri, biyokimyasal gebelik, kimyasal gebelik sonrası, kimyasal gebelik sonrası adet, kimyasal gebelikte beta hcg konularını barındırır.